2777
2789
سلام خدمت دوستان عزیز و مادر خانومی عزیز. پارسال اوایل بهمن بود منم همیشه میمومدم تاپیک رو می‌خوندم ...

ان شاءالله موفق باشید. 

منم مثل شما بدون پارتی قبول شدم و مهر امسال دومین سال هست که تدریس می‌کنم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا دلم نمیاد بفروشمش میخواستم یه کوییک واسه خودم بخرم شوهرمم ماشین خودشو داشت ورداشتم پولو گذاشتم ...

به نظر من اشتباه کردید 

انشالله جور میکنید برای یه ماشین جدید .

منم تصمیم ۱۱۱ هست 

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
ممنونم، تو این پاساژ فقط یدونه طلا فروشی هست؟ یا چنتا هست و همشون خوبن؟ منظورم شخص یا مغازه خاصی هست ...

عزیزم صبا مال کنار پست خونه لشکر طبقه اول طلا قاسمی،هرروز ساعت ۵عصر تا ۸شب هستن

طلای خام+۳.۵درصد کارمزد فقط

من سال۸۸ازدواج کروم و از سال۹۰سر کار رفتم

با همسرم دوتایی کار میکردیم و باهم خونه ساختیم و ماشین خریدیم،بچه دار هم شدیم

یه پسر نه ساله دارم

همینطور کار میکردیم و پس انداز میکردیم،من همه پس اندازم رو طلا میخریدم

گذشت و اوضاع مالیمون خیلی خوب شد،یه زمین خریدیم و طلا ها رو فروختم،

دوباره پس انداز کردم و طلا خریدم،

شاید باورش سخت باشه که از سالی که ازدواج کروم تا الان نزدیک به ۴۰۰گرم طلا خریدم و فروختم برای هر وقتی که کم اوردیم

سال۱۴۰۱همسرم بیمار شد و بیمارستان بستری شد و نمیتونست سر کار بره

من هیچ نگرانی از بابت پول نداشتم چون پس انداز خوبی داشتم و خودم هم سرکار میرفتم

همسرم بیماریش سخت بود

سرطان خون از نوع بدخیم

یک ماه بیمارستان بود که به اولین شیمی درمانی جواب نداد و از پیش منو پسرم رفت

روزهای سختی رو پیش رو داشتم

دیگه تنها شده بودم،

تا چهلم کارم فقط خیره شدن به در و دیوار بود

اماچند ماه که گذشت یک روز انگار یه نفر اومد در گوشم گفت چرا به فکر پسرت نیستی،خیلی تنهایی داره اذیتش میکنه،بالاخره با هزار مشکل دوباره سرپا شدم و شروع به زندگی کروم،

انگار باید بخاطر پسرم میجنگیدم،حقوق همسرم رو جور کردیم و حقوق خودم هم بود،باز مشکل مالی نداشتم،

فقط خسته بودم خیلی ازرده بودم

الان که تقریبا دو سال از نبود همسرم میگذره

هر ماه از حقوق همسدم برای پسرم تو بورس طلا میخرم

بیمه عمر برای پسرم میریزم

حساب جدا هم داره که پولای نقدش رو میزارم سود میگیرم

زندگی خوبی داریم،خدا رو شکر پسرم تنها امیدم برای زندگی رو به من داده که بتونم زندگی کنم،

روزهایی میشد حساب بانکیم مبلغ بالایی پول بود،

اون وقتا همیشه میگفتم کاش همسرم بود تا باهم خرج میکردیم

شاید باورتون نشه ولی تو این مدت که همسرم نیست هیچ چیزی برای خودم نخریدم،هفته قبل رفته بودم بازار با مادرم خرید،یه بلوز دیدم خریدم و واقعا برام سخت بود اون لحظه که برای اولین بار میپوشیدمش دنبال نگاه همسرم بودم که بهم بگه مبارکت باشه

اما افسوس و صد افسوس

قدر بودنها رو باهم بدونید

دنیا خیلی بی وفاست

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
بچه ها با ۲۰۰ملیون چیکار کنم؟وسایل خونه تکمیلی ماشینم ی پژو قدیمی داریم ک ۲۰۰بیشتر نمی ارزه زمین و خ ...

چون فعلا پولی برا ساخت ندارید سراغ زمین نرید . من باشم ماشین و عوض میکنم تا در ی فرصت مناسب تبدیل ب بهتر کنم. یا اینکه طلا میخرم

سلام روز بخیر اینقدر تلاش کردم تا خودم یافتم . مثل اعتبار خودم پول دخترم را از آپ خودم افزایش اعتبار ...

سلام عزیزم ممکنه من راهنمایی کنین ‌.من الان تسهیلات پشتوانه گرفتم اما نمیتونم نقد کنم .افزایش موجودی هم از کارت ویپاد پدرم زدم میگه ۲میلیون بیشتر از حد مجاز روزانه افزایش موجودی .

عضو تایپیک مانکن 
ان شاءالله موفق باشید. منم مثل شما بدون پارتی قبول شدم و مهر امسال دومین سال هست که تدریس می‌کنم.

ممنونم دوست عزیز بله واقعا خیلی لذت داره بدون پارتی و با زحمت خودت قبول بشی. انشاالله شما هم موفق باشید 

من سال۸۸ازدواج کروم و از سال۹۰سر کار رفتمبا همسرم دوتایی کار میکردیم و باهم خونه ساختیم و ماشین خرید ...

اشکم در اومد 

خداصبرتون بدهد .

برای پسرتون بجنگید ، اون به یه مامان شاد نیاز داره 🥰

خیلی سخته اما شما هم خیلی قوی تر هستید .

مادرشوهر آینده قوی 😎

در راستای زیباسازی خود.

الان در دندان پزشکی هستم برای دندونم که شکست . خواهشاً با دندان نیش تون تخمه نشکونید که مثل من نشید .

می‌خوام یه ماسک مو برای بعد حمام بگیرم موهام خیلی بد شده اگه جواب نداد میرم پروتیین تراپی

موهام را هم می‌خوام کوتاه کنم چون خیلی سرش بد شده و موخوره گرفته 😢😢😢

یه کرم ضد آفتاب خوب هم می‌خوام قبلا پریم میزدم .

یه نوبت هم برای دکتر رژیمم بگیرم ...

فعلا خدا نگهدار 💐💐💐💐💐🌻🌻🌻🌻

راستی خواهر همسرم دو ماه دیگه دخترش به دنیا میاد به همسرم گفتم یه تیکه طلا با اسمش بگیریم برای دستبند و دستبند را هم با سنگ عقیق یا یه سنگ خوب بدیم درست بکنه ..

چون تا آخر عمر این دستبند میمونه مثل پلاک طلا اسم خودم که وقتی به دنیا آمدم دایی ام آورده ...

گفتم قلبی هم نباشه چون ممکنه دستش را خراش بده  گفتم قاب دورش دایره ای باشه. 🥰🥰🥰🥰🥰

من سال۸۸ازدواج کروم و از سال۹۰سر کار رفتمبا همسرم دوتایی کار میکردیم و باهم خونه ساختیم و ماشین خرید ...

یه چیزی بهت بگم خودم با گوشت و پوست و استخوان درکش کردم. خدا روح همسرت رو غرق در آرامش و زندگی شما و پسرت رو غرق شادی کنه 

پدر من خیلی از بچگی اذیت مون کرد . الان فرصت گفتنش نیست. مادرم تحمل کرد و من رو پای خودم پا شدم و مستقل شدم. از نظر مالی همیشه بهم ضربه زد و هیچ کمکی نکرد. بعد ها با کاراش به آبروم تو محیط کارم و خانواده شوهرم ضربه زد و هنوزم از دستش آسایش ندارم و هرچند گناهه اما نه دلم دوست دارم بمیره. 

پدر همسرم تو 7سالگی ش ب رحمت خدا رفته. ی مقدار ارث برا پشتوانه براشون جا گذاشته و همه شهر از مهربانی و دلسوزی ش میگن چ برسه به همسر و فرزندانش ک غرق شادی و حمایت بودن. 

الان ک نگاه میکنم همسرم از من شادتر و موفقتره و مادر شوهرم هم از مادرم جوانتر و سرحال تر . کلا انگار پدر های مهربان رو خدا زودتر می‌بره ولی خوشحال باش ک پسرت با خاطره و افتخار ی پدر خوب بزرگ میشه نه مثل من و برادرم با تنفر و آرزوی مرگ یک پدر بد

از مسیر لذت ببر عزیزم ❤️ بعد اینکه به هدفت رسیدی یه هفته نمیگزره که برات یکنواخت میشه 👌اینو به جرات ...

وای وای وای 

چه قدر دقیق گفتی

دقیقااااا همینطور 

به نظرت چکار کنیم تا لذت ببریم 

من تا برسم به اون هدفم 

همش استرس دارم 

طوری که حس میکنم به خودم داره لطمه میزنم 

موقع خرید خونه 

موقع خرید ماشین

) من آرزوم بود ماشین بخریم بعد ۱۰ سال شد 

به قول شما میگفتم هر روز میرم گردش و سفر و....

اما وقت نداریم بریم بیرون 

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 

بچه هایی که مدیریت مالی بیست دارین راهکارتون برای عو۲ کردن ماشین چیه هرچی دودوتا چارتا میکنم نمیشه آخه ماشین بالای یک میلیارده ماشین منو ۳۰۰ بخرن من ۷۰۰ دیگه از کجا بیارم بزارم روش شما راهکارتون جیه

اشکم در اومد خداصبرتون بدهد .برای پسرتون بجنگید ، اون به یه مامان شاد نیاز داره 🥰خیلی سخته اما شما ...

قصدم ناراحتیتون نبود

خواستم گوشه ای از زندگیم رو بگم و اینکه همین سر کار رفتن و مستقل بودنم خیلی کمکم کرد که بتونم با شرایط کنار بیام،

اره مادر شوهر خوبی میشم

البته یکی از ارزوهام اینه پسرم بورسیه بشه بره اکسفورد،

همه تلاشم رو میکنم که موفق بشه به امید خدا

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
2810