2777
2789
سلام عزیزماگه برات امکانش هست با جزییات بگوچطوری مقصد رو انتخاب کردیکجاها رو گشتیاز کجا اقامتگاه رو ...

دورهمی لطفا🙏🏻🙏🏻🙏🏻⛔️

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
میتونی قبلش انلاین چت کنی با میزبان عزیزمبله روز تعطیل بود منم ایستگاه بین راهی پیاده شدم واسه همین ...

⛔️⛔️یاس عزیز بی زحمت جواب بقیه سوالات  دوستان رو تو دورهمی بده 😘🙏🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ازین بدترش رو دیدم . آقاهه ۷۰ سالش بود خانمش ۵۹سال . خانمش که فوت کرد دوباره ازدواج کرد . همه جا ...

چقدر نامرد 

کاش خودش زودتر مرده بود که خانم دوباره ازدواج میکرد معنی زندگی رو میچشید 

لعنت به این دنیای ...

من دقیقا همین کار رو کردم دیدم ظرف های دم دستیم خیلی خوب نیست اونا رو تا دوازده نفر اوکی کردم ۳۶ تا ...

یعنی ظرف دم دستت که ۱۲ نفره ست از ظرف های مهمان قشنگ ترن 

میشه بگین مدلش چیه 

سلام خانما

یک ماه قبل شوهرم یه وام ۵۰ میلیونی تقاضا کرده بود و دیروز پول به حسابش زدن ،ما هم آخر ماهه و از حقوق فقط ۲۰۰،۳۰۰ مونده بود،تا پیام واریزی به گوشی شوهرم اومده بود، شوهرم همون موقع ۸۰۰ تومن میوه و سبزی و سیب زمینی و... تو میوه فروشی خریده بود ،منم دیدم اگه پول تو حساب شوهرم بمونه همه ش خرج میشه،به شوهرم گفتم بریم طلا بخریم(از قبل قرار پول پول وام رو طلا بخریم )بنابر این دیشب رفتیم طلا فروشی، خودم سه تا النگو سایز دو داشتم (به وزن ۱۶ گرم و ۵۷۰ سوت و یه پلاک مخفی به وزن ۲ گرم و ۲۶۰ سوت،)که اینا برا دستم تنگ شده بود و جا نداشت که النگوی دیگه کنار اینا بندازم،طلای خودمو گذاشتم و ۵۱ تومن هم پول نقد گذاشتم و ۵ النگو سایز ۳ به وزن۳۱ گرم و نیم طلای نو با سود ۷ درصد خریدم،حالا از دیشب تو فکرم که کار اشتباهی نکردم که النگو خریدم،

یه گردنبند به وزن ۸ گرم و نیم دارم،دیروز دو دل بودم که گردنبند رو عوض کنم یا النگوهامو،با خودم فکر کردم که عوض کردن النگو برام بهتره،ولی از دیشب یه حالی ام، به نظرتون کار اشتباهی نکردم؟ 

خیلی متغیر من قرار داد پارسالم برای هشت ماه حقوق ماهی ۱۴ تومن بود ۳۸ ساعت در هفته تدریس می کردم و سه ...

ممنون عزیزم موفق باشید شما کارتون بیشتره ما هفته ای 24 ساعت می ریم کلاس. 

سلام دخترا میدونم الان اول صبحه و کسی نیس ولی اگ اومدین خوشحال میشم جواب منو. بدین ما خونه داریم اما ...

اگه میتونی وام بگیر ماشینتون عوض کن اون ۲ هم قسط بده 

هر ماه پولتون بزارین ویپاد برا سکه جمع کردن 

سلام خانمایک ماه قبل شوهرم یه وام ۵۰ میلیونی تقاضا کرده بود و دیروز پول به حسابش زدن ،ما هم آخر ماهه ...

عزیزم مبارکت باشه دیگه الان خریدی کیفشو ببر و استفاده کن انشالله یری بعد گردنبند بخر 

اما 

در کل برا پس انداز و هدفای بزرگ بهتره ک طلا تعویض نکنیم خودمم اینکارو میکردما ولی بستگی ب نوع هدف بهتره قدیمیا رو بزاریم برا پس انداز و اندازه پولمون طلا جدید بخریم

سلام دوستان

من از مهر خواستم وام بگيرم 

ضمانت رو سفته الکترونیک انتخاب کردم

ولی بعد خرید سفته 

بانک پیام میده مدارک ضمانت شما تایید نشد

کسی دلیلش میدونه 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
عزیزم مبارکت باشه دیگه الان خریدی کیفشو ببر و استفاده کن انشالله یری بعد گردنبند بخر اما در کل برا پ ...

ممنون عزیزم

آره منم میخواستم فقط به اندازه ۵۰ میلیون طلا بخرم اما فقط میتونستم دو تا النگو بخرم که سایز ۲ برا دستم تنگ بود(با توجه به ۳ تا النگوی خودم)سایز ۳ هم میگرفتم نمی تونستم دستم کنم چون میومد روی النگو های خودم،

این النگو های جدید برا استفاده شخصی میخوام، ان شاءالله دیگه اینا رو عوض نمیکنم ،و از این به بعد فقط طلا اضافه میکنم

سلام دوستان

من توی دی جی کالا اعتبار سه میلیونی داشتم. امروز تماس گرفتم با پشتیبانی صحبت کردم و چند تا سوال داشتم که می خوام جواب هاشو اینجا بذارم شاید به دردکسی خورد.

🔸اول اینکه اعتبار اسما چهار قسطه هست، ولی شما زمان خرید باید یک چهارم مبلغ رو در لحظه پرداخت کنید.

🔸هر زمانی خرید کنید، قسط بعدی یکم تا پنجم ماه بعد خواهد بود. پس حتما موقع خرید به این توجه کنین که اول ماه باشه تا سررسید قسط بعدی یک ماهی زمان داشته باشین و این نوع خرید به صرفه باشه.

مثلا من امروز می خواستم خرید کنم، که فهمیدم اگر امروز بخرم، قسط دوم رو باید هفته بعد یعنی چهار روز دیگه بپردازم که اصلا منطقی نیست.

🔸شما می تونین هر مبلغی چه کمتر و چه بیشتر از اعتبارتون خرید کنید. 

اگر کمتر باشه که تقسیم بر ۴ میشه و یک قسمت رو در لحظه و باقی رو در سه قسط می پردازید.

اگر بیشتر باشه، اول ما به تفاوت از اعتبارتون مشخص میشه، مثلا اعتبار شما ۳ تومنه و شما ۴ تومن خرید کردید.

قسط اول شما ما به تفاوت + یک چهارم مبلغ اعتبار هست یعنی ۱ میلیون و ۷۵۰ هزار تومن

و سه قسط دیگه هر کدام ۷۵۰ هزار تومن.

امیدوارم که این اطلاعات به دردتون بخوره🍀

2810