2777
2789
سلام خانمای گل یه چیزی بگم از مادربزرگم .خیلی زن باکلاس و شیک پوش و خرج کنی بود. تازگی فوت شدن همیشه ...

محیا جان خدا رحمت کنه مادربزرگتون رو...

اتفاقا منم دیشب میخواستم راجع به این موضوع مطلبی بنویسم وقت نشد

توی خیلی از خونه ها میبینم میگن ظرف مهمان،قابلمه مهمان و ...

اتفاقا من معتقدم ظرف خودمون و مهمان اصلا نبابد جدا از هم باشه

به دو دلیل

یک:هیچ مهمانی عزیزتر و گرامی تر از خود ما و همسر و فرزندانمون نیست.ما لایق بهترین،شبک ترین و زیباترین ظروف هستیم.

دو:وقتی طرف ما و مهمان یکی باشه و بخوایم جلو مهمان ظروفمون مرتب و کامل باشه،پس دقت بیشتری در نگهداری از ظروف خواهیم داشت که ناقص و لب پر و چربی گرفته و بیرون قابلمه ها روغن سوخته نشه

درخت  سرسبز و شاداب صبرم می گوید :امیدی هست چون خدایی هست …
محیا جان خدا رحمت کنه مادربزرگتون رو...اتفاقا منم دیشب میخواستم راجع به این موضوع مطلبی بنویسم وقت ن ...

با حرفتون موافقم، 

ولی اینکه ظرف خودمون و مهمان نباید جدا باشه، به نظر من باید جدا باشه چون ظرف دم دستی ممکنه بشکنه و لبپر بشه برای پذیرایی از  مهمان خوب نیست، 

ولی میتونیم دو سری ظرف داشته باشیم دو هر هم زیبا و شیک و تمیز، یه سری همیشه مخصوص مهمان یه سری هم مخصوص خودمون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم طرح مهربانی هم تمام نشده ، طرح مهربانی و اعتبار ملی ۲ تا طرح جداگانه هستن که امتیازدهی طرح اعت ...

سلام عزیزم یه سوال داشتم بانک رسالت بودم براوام گفتن اول بایداعتبارسنجی کنیم که ببینیم چقدروام بهتون تعلق میگره فیش حقوقی سه ماه اوردم باامضاوگفتن یه هفته دیگه اطلاع میدیم میخواستم بدونم مثلن با27تومن حقوق رتبه اعتباریم چقدرمیشه یه خونه داریم بنام واینکه چندین وام مختلف گرفتیم ازسپه ومسکن ک هیچ کدومشون تاخیرنداشته اقساطشون ولی الان حدود14تومن قسط داریم میگی چقدروام بهمون تعلق میگره؟

سلام عزیزم یه سوال داشتم بانک رسالت بودم براوام گفتن اول بایداعتبارسنجی کنیم که ببینیم چقدروام بهتون ...

سلام عزیزم ، اصلا مشخص نیست که من مبلغ مشخصی رو بهتون بگم ، باید صبر کنید داخل سامانه مرآت نتیجه اعتبارسنجیتون مشخص بشه .

به خیلی چیزها بستگی داره مثلا من امسال با همون فیش حقوقی مبلغ پارسال وام بیشتر با اقساط بیشتری میتونم بگیرم چون فکر میکنم چند بار از رسالت وام گرفتم و خوش حساب بودم .

شما هم صبر کنید نتیجه از یک هفته هم کمتر طول میکشه تا مشخص بشه . 

سلام دوستان

در راستای حرف دوستمون که گفتن مادر بزرگشون به رحمت خدا رفتن. منم مامانم خیلی جوون بود فوت شدن بعد من همیشه میدیدم بهترین وسایل رو گذاشت و رفتو خودشم استفاده می‌کرد ولی نه به اون شکل. خیلی وسایل شیکی داشت همش افتاد دست زن بابا. یادمه مامانم یه سرویس چینی گل سرخ داشت همونو استفاده می‌کرد بارها میخواست جمعشون کنه میدید سالمن و برق میزنن دلش نمیومد با اینکه 36 تا چینی طلایی جدید داشت واسه مهمون. 

خلاصه بعد فوت مامانم زن بابام سریعا اون چینی طلایی هاروانداخت وسط حسابی داره کیف میکنه. 

بچه ها من نمیگم هرچی دارین استفاده کنین که یه وقت مهمون اومد یه ظرف خوب نداشته باشین ولی هرچی که دارین بهترینشو بهتررررینشو خودتون استفاده کنید. 

من بهترین سرویسم اوپال ژاپنیه خودم استفاده میکنم. هر دوسال یه پتو جدید میذارم استفده میکنم چون 10 12 تا پتو دارم تا آخر عمر برام بسه🤭. چون اگه دقت کنین پتو ها بعد مدتی اون لطافت اول رو ندارن. 

خلاصه که دنیا در عین خوبیاش خیلی نامرده. نذارین لحظات خوش زندگیتون از دست بره.

سلام دوستاندر راستای حرف دوستمون که گفتن مادر بزرگشون به رحمت خدا رفتن. منم مامانم خیلی جوون بود فوت ...

من ازین بدترش رو دیدم . آقاهه ۷۰ سالش بود خانمش ۵۹سال . خانمش که فوت کرد دوباره ازدواج کرد . همه جا میگفت کاش زن اولم زودتر مرده بود الان میفهمم زندگی یعنی چی!! هروقت یادش میفتم ناراحت میشم ولی یک تلنگر هم هست به خودم . هم پس انداز میکنم هم خرج خودم میکنم . اینجوری قدر آدم رو بیشتر میدونن ، چون برات هزینه کردن براشون با ارزشی زود دلشونو نمیزنی 

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

وقتی ۱۰ روزه تسویه میکنید سود وام کمتر میشه ؟ یا سود بازم یکماه حساب میشه؟

فک کنم همون مقداره 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
با حرفتون موافقم، ولی اینکه ظرف خودمون و مهمان نباید جدا باشه، به نظر من باید جدا باشه چون ظرف دم دس ...

من دقیقا همین کار رو کردم دیدم ظرف های دم دستیم خیلی خوب نیست اونا رو تا دوازده نفر اوکی کردم ۳۶ تا هم برای مهمون زیاد دارم ولی پیش اونم پیش میاد برای تنوع مثلا شب تولدی چیزی از ظرف مهمون بیارم اما این ظرف جدیدای خودم خیلی قشنگتره انگار 🥹🥹

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

وام روی دستگاه پوز(کارتخوان)

بانک ملی

نام طرح: پذیرنده ملی

مهمترین ضمانت برای گرفتن این طرح جواز کسب و اعتبار شغلی دارنده دستگاه کارتخوان است. سقف وام طرح پذیرنده ملی، ۵ میلیارد تومان و سود تسهیلات هم ۲۳ درصد است. البته اگر وام قرض الحسنه این طرح را بخواهید، سقف وام ۲۰۰ میلیون تومان و سود تسهیلات هم ۴ درصد است. برای گرفتن این وام نیاز به حداقل ۳۰ میلیون تومان تراکنش ماهانه دارید

نام طرح: کارآسان

مبلغ این وام براساس میانگین حساب ۶ ماه آخر صاحب حساب متصل به دستگاه کارتخوان بین ۱۰ میلیون تا ۵ میلیارد تومان متغیر است. سود وام ۲۳ درصد و اقساط آن هم بین ۱۲ تا ۶۰ ماه متغیر و به انتخاب وام‌گیرنده است. البته متقاضیان این وام حتما باید سابقه چک برگشتی در سوابق بانکی‌شان نداشته باشند

بانک  رفاه

نام طرح: پذیرنده شو

این طرح بانک رفاه به متقاضیان وام تا سقف ۵.۳ میلیارد تومان وام می‌دهد. این وام براساس میانگین حساب ۲ تا ۶ ماه به دارندگان حساب بانک رفاه اعطا می‌شود و زمان بازپرداخت اقساط آن هم بین ۶ تا ۳۶ ماه است. متقاضی دریافت این طرح می‌تواند تا ۶ برابر کارکرد حسابش از بانک رفاه وام بگیرد

بانک ملت

نام طرح: پذیرندگان

این وام بانک ملت در دو نوع قرض الحسنه و عادی داده می‌شود. سود وام قرض الحسنه ۴ درصد و زمان بازپرداخت آن ۶ ماه است. تسهیلات دوم هم با سود ۱۸ درصد و بازپرداخت ۶۰ ماه داده می‌شود. سقف این وام هم ۲.۳ میلیارد تومان است.

نام طرح: وام با دستگاه کارتخوان

برای استفاده از این طرح بانک کارآفرین حداقل ۶ماه باید تراکنش داشته باشید و این امکان وجود دارد تا ۲۸۰ درصد مقدار سپرده‌تان وام بگیرید. سقف وام ۳ میلیارد تومان بوده و سود این تسهیلات براساس مقدار تراکنش، بازپرداخت و ضریب برابری ۱۸، ۲۱ و ۲۳ درصد است که در سه دوره بازپرداخت ۱۲، ۲۴ و ۳۶ ماه قابل تسویه است.

نام طرح: وام با دستگاه کارتخوان

برای استفاده از این طرح بانک کارآفرین حداقل ۶ماه باید تراکنش داشته باشید و این امکان وجود دارد تا ۲۸۰ درصد مقدار سپرده‌تان وام بگیرید. سقف وام ۳ میلیارد تومان بوده و سود این تسهیلات براساس مقدار تراکنش، بازپرداخت و ضریب برابری ۱۸، ۲۱ و ۲۳ درصد است که در سه دوره بازپرداخت ۱۲، ۲۴ و ۳۶ ماه قابل تسویه است.

نام طرح: تسهیلات با دستگاه کارتخوان

بانک شهر براساس خواب سپرده‌تان در این بانک که حداقل باید ۶ ماه باشد، به شما تسهیلات با دستگاه کارتخوان می‌دهد. سقف وام ۲ میلیارد تومان و دوره بازپرداخت آن هم ۳۶ ماه است.

نام طرح: تسهیلات با دستگاه کارتخوان
اگر مبلغی داخل حساب سپرده‌تان در بانک گردشگری است و ۶ ماه هم از آن گذشته باشد، می‌توانید تا دوبرابر مبلغ سپرده از این بانک وام بگیرید. سقف وام یک میلیارد تومان و زمان بازپرداخت آن هم ۲۴ ماه است.نکته جالب سود ۱۰ درصدی این طرح بانکی است که کمتر از باقی طرح‌های بانکی است

بانک اقتصاد نوین

نام طرح: پیام

سقف وام با دستگاه کارتخوان بانک اقتصاد نوین ۵۰۰میلیون تومان و سود آن هم بین ۴ تا ۲۳ درصد است. مبلغ سود وام هم براساس نوع قراردادی است که روز اول با بانک بسته‌اید. یادتان باشد مبلغ وام تا ۲۰۰ درصد مقدار سپرده‌گذاری‌تان است.

نام طرح: مهر پوز

بانک مهر ادعا می‌کند این وام کاملا بدون سود است، اما برای کارمزد بانک یک سود ۴ درصدی از شما می‌گیرند. سقف وام در این طرح هم ۳۰۰ میلیون تومان است که براساس تراکنش دستگاه پوز تعیین می‌شود. مدت زمان بازپرداخت وام هم ۶۰ ماهه است.

نام طرح: نسیم پذیرندگان

سقف وام برای اشخاص حقیقی ۲۰۰ میلیون تومان و برای اشخاص حقوقی ۵۰۰ میلیون تومان است. سود این وام هم بستگی به خواب سپرده‌تان دارد و بین ۴ تا ۱۵ درصد است. وام با سود ۴درصدی بازپرداخت ۳۶ ماهه و سود ۱۵ درصدی این وام هم بازپرداخت ۶۰ ماهه دارد

بانک اقتصاد نویننام طرح: پیامسقف وام با دستگاه کارتخوان بانک اقتصاد نوین ۵۰۰میلیون تومان و سود آن هم ...

بعداز بانک اقتصاد نوین بانک مهر ایران هستش.دیدم چندوقت پیش دوستی پرسیده بود درباره دستگاه کارتخوان و امتیازهاش امروز این مطلب دیدم گفتم اینجا بزارم شاید بدردتون بخوره❤️

2810