2777
2789
یکی از روستاهای گیلان عزیزم اطراف رشت

سلام عزیزم

اگه برات امکانش هست با جزییات بگو

چطوری مقصد رو انتخاب کردی

کجاها رو گشتی

از کجا اقامتگاه رو انتخاب کردی

هرچیزی که اطلاعات درمورد سفر بده نصوصا سفر تنهایی که من عاشقشم

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

[QUOTE=346606099]از مسیر لذت ببر عزیزم ❤️ بعد اینکه به هدفت رسیدی یه هفته نمیگزره که برات یکنواخت میشه 👌 اینو به

❤🌸

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزماگه برات امکانش هست با جزییات بگوچطوری مقصد رو انتخاب کردیکجاها رو گشتیاز کجا اقامتگاه رو ...

از سایت جاباما عزیزم

دنبال یجایی گشتم که تمیز و شیک و اینا باشه

نزدیک راه آهن باشه

امتیازش بالا باشه

بعد رزرو موقت از میزبان پرسیدم میتونه راه اهن ماشین خودش بفرسته یا نه

وقتی اکی داد منم پرداختو نهاییی کردم

خداروشکر خیلی امن و تمیز بود و مهمون نواز بودن

کلا ۷ تا اتاق بود

برگشتنی هم قطار ۵ ستاره فدک سوار شدم ۴ تا خانوم کلی گپ زدیم و خوش گذشت دوبار هم نسکافه و لازانیا دادن😁

مسیر قطار تهران رشت بینهایت زیباست به همه پیشنهاد میکنم و مشکل ترافیک هم نداره

جایی نگشتم دو روز و یک شب تو همون بومگردی بودم خوردم و خوابیدم و هوای تمیز نفس کشیدم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
از سایت جاباما عزیزمدنبال یجایی گشتم که تمیز و شیک و اینا باشهنزدیک راه آهن باشهامتیازش بالا باشهبعد ...

به به 

خیلیم عالی😍😍😍😍😍

سایتهای مثل جاباما که شماره تماس با میزبان نداره چطور باید باهاشون ارتباط برقرار کرد؟

یه سوال دیگه

بخاطر اینکه روستا بود و نگران بودی اسنپ گیرت نیاد از میزبان بابت ماشین سوال کردی؟علتشو خیلی متوجه نشدم

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
به به خیلیم عالی😍😍😍😍😍سایتهای مثل جاباما که شماره تماس با میزبان نداره چطور باید باهاشون ارتباط ...

میتونی قبلش انلاین چت کنی با میزبان عزیزم

بله روز تعطیل بود منم ایستگاه بین راهی پیاده شدم واسه همین گفتم خودشون ماشین بفرستن

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
بچه ها اونای که با کیف پول تارا کار کردن راهنماییم کنن من کیف پولش رو ۳ ملیون شارژ کردم پیام برداشت ...

سلام شما از تارا چطور استفاده کردید خوب هست که تهیه کنم 

درسته که 5 میلیون اول کار میشه خرید کرد 

ممنون از راهنماییتون 

سلام عزیزم ببخشید سوال می کنم مدرسه غیر انتفاعی حقوقش چقدره؟جالبه که ظاهر آدم تو حقوقش تاثیر گذاره. ...

خیلی متغیر 

من قرار داد پارسالم برای هشت ماه حقوق ماهی ۱۴ تومن بود 

۳۸ ساعت در هفته تدریس می کردم و سه تا مدرسه 

امسال ولی قرار دادی که بستم فکر کنم چهل ساعت در هفته آمد کامل پر شد یعنی هر روز چهار رنگ تا دو حدودا بیست و دو میلیون 

ما حقوقمون مثل شما از فروردین تغییر نمی کنه از مهر عوض میشه 

برای خود من هم خیلی جالبه البته الان دیگه کار خوب خیلی براشون مهمه کارت خوب نباشه به سرعت تو مدرسه غیر انتفاعی کنار گذاشته میشی ولی ظاهر هم تو نوشتن اون قرار داد مهمه 

چون اصلا یه مقدار ثابتی برای همه معلم ها نیست 

سلام شما از تارا چطور استفاده کردید خوب هست که تهیه کنم درسته که 5 میلیون اول کار میشه خرید کرد ممنو ...

عزمزمه من تازه نصب کردم برا نقد کردن وام برآیند ولی نتونستم 

دوستمون که تگ کردم اطلاعات دارن راجبش 

سلام دوباره، امیدوارم خوب باشید و طلاهای جدیدتون مبارک باشه🌸❤️

من قرار بود هر ماه هر چقدر شده حتی کم طلا پس انداز کنم که خب اخرین بار تو دوران امتحانای مدرسه خریدم، بعد مدرسه هم که چند تا کار داشتم و خیلی پول از پول تو جیبیام خرج شد🥲💔

400 دادم باشگاه ثبت نام کردم ولی خب چون کلاس دیگم میرم دیگه وقت نمیکنم و همین ماه رو فقط میرم😅

حدود 70ت هم دادم نت و 130ت هم لوازم تحریر خریدم که کلش شد 600ت🫠

از طرفی پس انداز 3-2 ماهم از پول تو جیبیم 1.5م بود ولی مامان بزرگم چند وقت پیش 700-600 تومن داده بود بهم و مامانمم از قلکم چند روز پیش 150 ت برداشته بود که 250ت گذاشت جاش😁

و اینگونه بود که 1.700 من تو قلکم داشتم که امروز وقتی با مامانم رفتیم بازار همون جا هم به طلا فروشی مورد نظر مراجعه کردم دوباره پیششون دفترچه باز کردم و با 1730ت 0.51 گرم طلا خریدم و توی فاکتور نوشت و بهم تحویل داد

اینم شد پس انداز این ماه من و واقعا این دفترچه طلا خیلی برام بدرد بخور بود و دفعه قبل هم برای خرید طلا خیلی کمکم کرد😊🤌🏻

هم ارزش پولم به طلا حفظ شد و هم دیگه همون سود کم طلای شکسته، پارسیان رو نداره و همون هم قیمت پولت بهت طلا میده، هدفمم اینه تا پایان تابستون به 2-3 گرم برسونمش و بعد یه چیز درست حسابی بگیرم😁

الانم که تابستون شده پیش دوست مامانم میرم خیاطی یاد میگیرم و قرار شده فرم مدرسمم خودم بدوزم که این هزینه ای نداره و فقط هزینه اسنپ هست

....💖!
به به خیلیم عالی😍😍😍😍😍سایتهای مثل جاباما که شماره تماس با میزبان نداره چطور باید باهاشون ارتباط ...

تورهای گردشگری زیادی وجود داره 

هزینه زیادی هم نداره 

سفرهای یک نفره رو میتونین با تورها برین با خیال راحت

2810