2777
2789
خوووب بگووو عزیز تا من انجام بدم سر تا پا گوشم و مثل معصومه عزیز ریز بشو تو خرج هات و بشووو الگو برا ...

نازی جون من کنجکاو شدم ببینم خرجمون تو ماه چقدره. چون یادمه پارسال با دو سه تومن خرج خوراکی رو می بستم ولی امسال گرون شده همه چی

الان نشستم خرجمون رو حساب کردم. البته اینو بگم که گوشت و مرغ و تخم مرغ رو حساب نکردم

یه چیزایی هم که تو خیلی خانواده ها طبیعیه ما مصرفمون خیلی کمه. ولی این چیزا هم که نوشتم همه رو حداکثرشو نوشتم و دست بالا گرفتم. 

درضمن مادو نفریم و مهمون هم زیاد نداریم. خرج ماهیانه ما:

برنج ۵۰۰ (فقط عنبربو میخوریم)

روغن ۱۵۰

رب ۹۰

قند و شکر و چای و دمنوش ۲۰۰ (مصرفمون خیلی کمه)

حبوبات ۲۲۰ 

میوه ۱۰۰۰

صیفی و سبزی ۵۰۰

قارچ ۳۰۰

خیارشور ۹۰  (ماهی یه شیشه میگیرم کمتر از یک کیلو ۹۰ تومنه)

ترشی کلم ۶۰ تومن ( اکثرا خودم درست میکنم یه بطری سرکه حدود ۳۵ تومن و دو تا کلم بنفش)

خرما مضافتی درجه یک، یک کیلو ۱۳۰

کره بادام زمینی ۱۰۰

شیره انگور ۲۰۰

ارده ۱۰۰

مربا خودم درست میکنم ۱۰۰

گردو بادام ۳۰۰

یه سری چیزا هم مصرفمون خیلی کمه همه رو با هم حدودی نوشتم ۵۰۰ تومن. مثلا کنجد و پودر نارگیل و ارد و سویا و ماکارونی و کشمش پلویی و زرشک و سس و ابلیمو و این قبیل چیزا

با پودر نارگیل و کنجد و خرما و... توپک خرمایی یا شیرینی های راحت و ساده درست میکنم به عنوان میان وعده 

فصل تابستون هم خودم از همون میوه ها که میخوریم میوه خشک میکنم یا مربا و لواشک درست میکنم

ابلیمو هم خیلی مصرفمون کمه خودم فصلش میشه چهار کیلو لیمو میگیرم دو سه کیلوشو اب میگیرم باقیشم اسلایسی خشک میکنم

امیدوارم چیزی رو از قلم ننداخته باشم

همشو جمع بزنی میشه حدود ۴۵۰۰. ولی میگم من خیلی همه رو زیادتر نوشتم

ما دوغ و نوشابه و نوشیدنی و... مصرف نداریم مسلما خانواده هایی که اینارو مصرف دارن هزینه هاشون بیشتره 

سلامی به گرمی روی ماهم به روی ماه خوشگلای خسیس خودم ،😍خب اول از همه تبریک میگم به ستاره جون که خونه ...

سلام تبسم خانم گل ، دلمون برات تنگ شده بود . 😍😍😍😍

کجایی خانم ؟ کم پیدایی ؟ از شغل خونگیت برامون بگو ایده بگیریم ، خدا رو شکر که کسب و کارتون هم خوب هست ، ان شا الله به زودی خونه مورد علاقتون رو هم میخرید . 🌹🌹🌹🌹😍😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه‌ها خوبید منو که یادتونه شوهرم بیکار شده بود برج ۱۱ و من ۷ ماه به شدتتتتتتت سخت و درداوری رو ...

سلام عزیزم ، معلوم هست که یادمونه شما رو .

ان شا الله کسب و کار جدید براتون رونق داشته باشه . 😍😍😍🌹🌹🌹🌹

بانک مهر امتیازدهی اش کند هست بگذارید ویپاد پول هاتون رو برداشت هم کنید سکه هاتون کم نمیشه . 🌹🌹🌹😍😍😍😍

سلام بچه‌ها خوبید منو که یادتونه شوهرم بیکار شده بود برج ۱۱ و من ۷ ماه به شدتتتتتتت سخت و درداوری رو ...

شکلاتی جان مغازتون مبارکتون باشه. این چندوقت بازار همه کساده انشالله که زودتر رونق بگیره 

به نظر من ویپاد شرایطش بهتر از مهرایرانه گلم 

شکلاتی جان مغازتون مبارکتون باشه. این چندوقت بازار همه کساده انشالله که زودتر رونق بگیره به نظر من و ...

ممنونم عزیزدلم 

بنظرتون تا سه ماه اگر شبی یه تومن دخل باشه ولی یه وقتایی برداشت میشه برای خرید مواد مورد نیاز مغازه و دادن پول هفتگی برادرشوهرم 

میشه وام ۵۰ تومنی رو بگیرم با این شرایط گلم یا نه؟؟؟

من شما رو یادمه

مبارکه

مغازه چی زدین 

مگه شوهرت خودش تو مغازه نیس چرا برادر شوهرت بیاد

عزیزم مهر امتیاز دهی اش کم وام ۴ درصد 

ویپاد انگار بهتر وام ۲۳ درصد

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
سلام تبسم خانم گل ، دلمون برات تنگ شده بود . 😍😍😍😍کجایی خانم ؟ کم پیدایی ؟ از شغل خونگیت برامون ب ...

فدات شم عشقم ،😘😘شاید باورت نشه،🤣🤣👙👙👙از این ستای خوشگل میفروختم،😁

فدات شم عشقم ،😘😘شاید باورت نشه،🤣🤣👙👙👙از این ستای خوشگل میفروختم،😁

آخرش رفتی دنبال استعدادت😂🤪

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
ممنونم عزیزدلم بنظرتون تا سه ماه اگر شبی یه تومن دخل باشه ولی یه وقتایی برداشت میشه برای خرید مواد م ...

عزیزم خب بستگی داره مقداری که ازش برمیدارین چقدر باشه من برای یک ماهشو حساب کردم روزی یه تومن اضافه بشه (بدون برداشت) در طول یک ماه میشه ۳۰ میلیون، ۴۵۰۰ تا سکه میشه. دوماه بعدی بستگی داره چقدر موجودی باشه. کلا دقیق نمیشه گفت

برای وام ۵۰ تومنی ۱۲ ماهه ۴۵ هزار سکه نیاز داری 

بنظر من حرمت لباس خونگی کمتر از لباس بیرون نیست🌹لباس خونگی رو برای دل خودمون میپوشیم🌹لباس خونگی مط ...

تو فقط حرف بزن عزیز دلم 🤗😘♥️

خوش صحبت 🤗

کد بانو 🤗

قشنگ خانم 🤗🥰♥️

عزیزم ماه محرم معمولاً خرید کم میشه...البته ب جایی ک هستید بستکی داره...سمت ما اینطوریه...

ان شاالله پر برکت باشع 🤗♥️

ویپاد پول برداشت کنی سکه کم نمیکنه عزیزم..

من خودم واریز برداشت داشتم 🤗

ان شاالله وام خوب بگیری پر برکت باشه 🥰

مانتو وقت حراج میخرم مثلا ۸۰۰ بوده آف خورده ۴۰۰و تا حالا گرون تر از این نخریدم پالتو هم وقت حراج فصل ...

عزیزم من تو فامیل به مدل اقتصادی و مثلا خانم جمع کن معروفم اما امسال اولویت رو برای خودم گذاشتم ...

منم کیف وپالتو حراجی لباس هارو مرتب نگه می‌داشتم و تکراری میپوشیدم اصلا لباس تجملی و آرایش تجملی که بقیه داشتن من نداشتم امسال تصمیم گرفتن 

اصولی ومنطقی برای خودمم خرج کنم نه دل مردم ها دل خودم .برای رسیدگی به روح وروانم مگه چقدر زنده ام چقدر ش مفیده . خرج کردم لباس و  تیپ وعطر خوب بیشتر تو دهه هاس ۲۰ و۳۰ زندگی مفید تره .

مشاور که رفتم گفت اصلا دوشیفت برندار .یه سال برداشتم وچقدر اذیت شدم .گفت دور ورتو شلوغ و پرکار نکن 

اصلا برای بستن دهن شوهر و ....خرج نکن هرچی که حال دلت رو خوب کنه متناسب با شان وجایگاهت.....

مثلا روتین پوستی که گفتی پول دور ریختنه .نه عزیزم دور ریختن نیست  منم مثل شپا اولش فکر میکردم براساس شناختی که از نوع پوستت داری یه فوم شست وشو یه تونر یع آبرسان. دوتا ضدآفتاب سفید برای روزمره رنگی مناسب ها یه کرم فونداسیون برای مهمونی دوتا رژ یه مجلسی یه روزمره یه ریمل ببین همین تونر وآبرسان منافذ باز پوستو می بنده سطح چربی رو کنترل میکنه نمیزاره جوش بزنی .یه کیف آرایش دوتا کیف مجلسی روزمره .

ست شومیز شلوار.

مانتو خنک یکی مجلسی یکی روزمره 

یکی دوتا تاپ قشنگ کفش مهمونی روزمره یه بوت یه صندل 

دوتا عینک آفتابی و....

چندتا شلوار ولباس خونگی و....اگه چادری هستی دوتا چادر یکی روزمره یکی مجلسی  

اینا حداقل هاست واسه یه خانوم خصوصا کسی که شاغله و از پس مخارج خودش برمیاد...

حالا من اهل  میکرو کراتین و ناخن کاشتن  عمل بینی وو.نیستم .

اما سر وضع مرتب وروتین پوستی مناسب ایرانی جنس خوب که میتونم بخرم. یا مثلا چادر و کیف و کفش مرتب

الان من سه چهارتا خونه بخرم اگر در تقدیر من عمر کم باشه این ها میخواد بمونه براي بچه ( نوش جانش ) زن بعدی و...راحت کیفش رو میبره البته که خدا عمر باعزت بده   اما واقعا پس جوانی من قراره چی بشه تا کی لباس تکراری و. الان که جونم اینا بهم میاد  خدایی اینا حرفایی بود که می‌شنیدم فلانی لباس تکراری می پوشه .فلانی جمع کنه. خودش کارمیکنه اما برای ظاهر و ...نه..

حتی گفته بودن خونه اش مثل حسینیه خالیه .

دیگه منم پرده و یسری وسایل خونه  و...خریدم.

من تو مجردی ۲۴ سالگیم  خونه خریده بودم.جهازم خودم جزئی خریدم و بعدا تکمیل کردم  کلا از اول مستقل بودم پول از پدر نمیگرفتم از ۲۱ سالگی شاغلم 

البته خیلی از حرف هاشون  حقیقت بود .و منم ب خودم اومدم دیدم شدم مورچه ای که فقط جمع میکنه یه چیز گرون برمیدارم عذاب وجدان میگیرم لباس وکیف رو خیلی به قیمتش نگاه می کنم و.....وسواس گرفته بودم تغییر  رویه دادم والان خداروشکر رو به درمانم   

رسیدگی به دندون هم خیلی  مهمه دندون پزشک گفته بهتره دندان های فک بالا رو ارتو کنی که وقت کنم کم کم اونم بزارم تو برنامه.. .

ختم کلام برای سلامتی سرو ظاهر اینا خرج کن .

من یه کت تک مازراتی قشنگ خریده بودم همه تعجب کرده بودن میگفتن چقدر بهت میاد و..ازبس که معمولی رو به پایین پوشیده بودم یامثلا کیف مجلسی خریده بودم تعریف می کردن باهمین میگفتن چقدر پوستت شاداب شده منافذ پوستت داره بسته میشه و....

اصلا قبلا این ها رو غیر ضروری میدیدم .

البته بازم جای کار دارم وخیلی باید روی خودم کارکنم 

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
2810