2777
2789

دیگه به هچکی اعتماد ندارم تازه میترسم همون مامور پست هم بیاد سراغم توخونه دنبال طلاهام

چجور بفهمم کیه. 

از اونجایی که فروشنده پست میکنه تا بدست من برسه از چند نفر عبور میکنه؟ کسی میدونه بگه خواهشا

انقد بدبیاری داریم میاریم اینم روش

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره داخل محله ماهستن من هم خریدم ازشون هم فروختم عزیزم معتبرن میتونی حضوری برو سرشون شلوغه حتما استب ...

محدثه جان شما تا حالا با اعتبار اسنپ لوازم آرایش و بهداشتی خریدی؟

راستش من تا حالا خرید اینترنتی نداشتم و یه چند قلم لوازم نیازمه دوست داشتم از اعتبارم استفاده کنم ،هزینه ارسالش چجوریه؟

مثلا دیشب امتحانی رفتم تو سایت خانومی ولی نوشته ارسال رایگانش با ۱میلیون خریده ولی خب من خریدام اونقدر نمیشه!

یا مثلا چیزی که میخواستم تو یه سایت بود یه قلم دیگش تو یه سایت دیگه

ممنون میشم راهنماییم کنی

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
آره اومده پایین من اگتو فکرم یا از عیار یا طلاسی یا حقانی یه مقدار کم بگیرم اما هنوز نتونستم خوب تصم ...

عزیزم ویپاد هم مثل ب لو باکس بندی داره؟ و وقتیدوام یه تومنی میگیریم حتما باید یه تومن رو کارت بکشیم؟

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
عزیزم ویپاد هم مثل ب لو باکس بندی داره؟ و وقتیدوام یه تومنی میگیریم حتما باید یه تومن رو کارت بکشیم؟

نه باکس بندی نداره 

وام یه تومنی اش جوریه که باید ۱ تومن هم تو کارتت باشه ولی مبالغ بعدی نه لازم نیست اینطور باشه 

میتونی از طریق افزایش اعتبار وام و به حساب اصلی منتقل کنی بدون کارت کشیدن یعنی با کارت به کارت هم خرج کنی

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
محدثه جان شما تا حالا با اعتبار اسنپ لوازم آرایش و بهداشتی خریدی؟راستش من تا حالا خرید اینترنتی نداش ...

اره عزیزم از نظر من خانمی هم معتبره هم منصف 

هزینه ارسالش چهل تومنه که بخاطر تخفیف هاش ارزش داره خریداتوجمع کن یکجا بخر که بصرفه باشه برات اونم ۴قسط که عالیه 

ولی تجربه ام از خریدطلا اینکه فقط برای مصرفی خوبه چند ادم بگیره زینتی  ولی ارزش اقتصادی نداره چون گرمی۱۶۰۰ داره الان اجرت میگیرع به بالا 

لباس هاشم واقعا گرونن 

ولی یه سری ابزارها و وسایلاش تو تخفیف ها خوبن 

🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴
اره عزیزم از نظر من خانمی هم معتبره هم منصف هزینه ارسالش چهل تومنه که بخاطر تخفیف هاش ارزش داره خرید ...

طلا که با تجربه دوستان اینجا مدنظرم نیست 

لباسم تا پرو نکنم به دلم نمیشینه😁

پس مثل اینکه برای لوازم بهداشتی خوبه

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
اره داخل محله ماهستن من هم خریدم ازشون هم فروختم عزیزم معتبرن میتونی حضوری برو سرشون شلوغه حتما استب ...

نه بیچارها مقصر اونا نبودن فک کنم بین راه مامور پست زده. دوباره هم چسب زده، حالا من چه بدونم کدوم مامور پسته

نه بیچارها مقصر اونا نبودن فک کنم بین راه مامور پست زده. دوباره هم چسب زده، حالا من چه بدونم کدوم ما ...

فردا برو اداره پست پیگیری کن 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
یاخدا چقدر خرید کرده بودی؟من طلا به هیچ وجه آنلاین نمیخرم چون اگه گم بشه یا پیج الکی باشه پول زیادی ...

آخه شهر ا خیلی سود و اجرت میشن روش. قبلا هم خریده بودم مشکلی نداشت. اینبار نمیدونم چرا اینطور شد

نگا کن بسته رو ازاون ور بازکردم اینور مشخصه قبلا بازشده 

سلام امیدوارم تا به الان روز بسیار خوبی براتون بوده باشه و همچنان هم ادامه دار باشه…

بدلیل مشغله زیادم خیلی نمیرسم بیام و خیلی عقبم سعی میکنم شب ها پیام ها بخونم 

یعنی از ته دل لذت میبرم از مدیریت و درایت تک تکتون ❤️👏👏

اینم پس انداز این ماه من البته یه مقداریش طلا داشتم و بقیش پول دادم قسمت همه عزیزان این تاپیک پر و مفید 

فردا برو اداره پست پیگیری کن

قبول میکنن؟ آخه طلافروش میگفت باید پیش مامور پست بازمیکردی. من همیشه اون مامور بسته هامو میذاره پشت در، تا میرم اون میره اصلا وای نمیرسه که. 

اولین باره تو اینسالها ازم دزدی کردن اونم پست

حالا چی خیلی میترسم این یه ذره طلا هم که دارم ادرسمونو که بلده بیاد این ببره

سلام امیدوارم تا به الان روز بسیار خوبی براتون بوده باشه و همچنان هم ادامه دار باشه…بدلیل مشغله زیاد ...

مبارکه خداکنه دزد منم پیدا بشه وگرنه دیگه نمیتونم طلا بخرم میترسم دزد ببره

قبول میکنن؟ آخه طلافروش میگفت باید پیش مامور پست بازمیکردی. من همیشه اون مامور بسته هامو میذاره پشت ...

میدونی نمیخوام نا امیدت کنم ولی کسی گردن نمیگیره دیگه اینو باید همون موقع باز میکردی درست گفته ولی باز تلاشتو بکن 

2810