سلام سلام
چقد پست های امروز تاپیک خوب بود
ریحانه جان من که کلی ایده گرفتم از نوشته هات
چقدم دست ب قلمتون خوبه
تیتان جان چقدر شما با برنامه و خوش سلیقه هستین خوشبخت و پایدار باشین
نوشتنم زیاد خوب نیست ولی منم یکم بنویسم
دوستان امسال همسرم و برادرشوهر مجردم زمین اجاره کردن و ما سه ماه تابستون و یکی دوماه پاییز رو خونه پدرهمسرم هستیم (خرجی باخودمون و سعی میکنم از وسایل درست استفاده کنم 😘خودشون خونه باغ میمونن
خونه رو تمام و کمال در اختیارمون گذاشتن که از همینجا دستشون رومیبوسم )
واااای زندگی روستا چقد خوبه این یه ماه فقط یه دونه هندوانه گرفتیم عشقی از بس برامون میوه و دوغ و سبزی اینا اوردن خونه پدرم و پدرهمسرم و همسایه ها خدا ب مالشون برکت بده
قبلا نهار و شام رو جدا جدا درست میکردم فک میکردم تکراری همسرم ناراحت بشه ولی مادرهمسرم گفتن با نینی خودتو اذیت نکن زیادبزار دووعده ای بخورین😍خدا خیرش بده راحت شدم همسرمم اصلا تغیرو احساس نکرده😅
برای سه نفرمون ۵پیمانه برنج میزارم برا دووعده که با ته دیگ کافیه برامون
برا خورش ها هم پنج تیکه مرغ کنارش سیب زمینی و لوبیا و اینام هست که بازم برای ما کافیه
جوجه دوست داریم ولی چون دیر میان و خسته هستن مرغ رو که مزه دار کردم یه ساعت قبل شام با یه لیوان اب میزارم قشنگ بپزه و ابش کشیده بشه و سرخ شه خیلی خیلی خوشمزس
ما کنار دلمه مرغم میزاریم حتما دووعده ای درست میکنم یه وعده ش رو که میل شد بقیه رو فریز میکنم هرچی مرغ بمونه باهاش استانبولی میزارم دیگه بقیه دلمه ها رو بدون مرغ مصرف میکنیم
فلافل درست کردم ازبیرون خیارشور گرفته بودن نیم کیلوهم نبود بدمزه هم بود من نتونستم بخورم فککنم ۴۵تومن
اززمین خودمون خیاراوردن تو دبه دوکیلویی خیارارو چیدم ریحان اضافه کردم(روستا سبزی فروشی ندارن فقط ریحان تویخچال بود سبزی عطری دیگه ای نبود) با یه لیوان سرکه انگور و یه قاشق فلفل سیاه(ارگانیک و طبیعی) و نصف قاشق پودر سیرطبیعی بقیشم اب نمک ریختم دلتون نخواد به حدی خوشمزه شده یکی دوبار مهمون داشتم همش ازش تعریف کردن 🤗🤗 تو این یه ماه دبه دومی رو ب اتمامه
هوا گرمه یه هفته تو اشپزخانع بعدش میزارم یخچال قابل مصرفه دیگه
همسرم برنج و خوراک لوبیا دوست داره با هم
خوراک لوبیا رو اضافه درست میکنم یه وعدش رو با برنج وعده بعدی قارچ اضافه میکنم با خیارشور و کلم اینا
یکی دوهفته قبل برام مهمون اومد تو روستا مرغ اینا نیست گوشت ابگوشتی داشتم که وجه خوبی نداشت برا مهمون تعداد تکه های مرغ هم کم بود فاصله روستا با شهرم زیاده
گوشتاشو جدا کردم چرخ کردم خورشت قلقلی درست کردم با سیب زمینی و شور و سبزی و نوشابه خیلیم خوب شد 😍
قبلا غذاهام اضافه میومد الان به اندازه درست میکنم کنارشم جورچین اینا میزارم
قبلا چندمدل ترشی سره سفره بود الان تنوع میدم یبارسالاد یبار شور و ترشی یبار سبزی مرتب عوض میکنم که تکراری هم نباشه و بیشترم ب چشم بیاد دوسه مدل ترشی مزه هیچکدوم درست حس نمیشه
دوستان بنظرتون اگه واسه خودم ترشی و لوبیا و سبزی اینا درست کنم بزارم یخچال مادرشوهرم پاییز ببرم خونه خودمون زشته؟
از طلاسی هم۲۱۵سوت طلا خریدم خرد خرد زیاد نیست ولی مخفیه و خوبه(خداشاهده سوت به سوت که زیاد میشه بیشتر مصمم میشمم مخفی باشه حالا کلا یه تومن هم نمیشه😄) تصمیم گرفتم هروخت از چیزی ناراحت باشم ۱۰۰تومن بگیرم 😍 ببخشید پرحرفی کردم دوستان ❤❤