2777
2789
سلام به همه پولدار مخفی های عزیزم.😍در مورد نکته اقتصادی خانما من سعی میکنم روزانه از میلی خرید کنم ...

بنظرم مزون لباس عروس با توجه به اینکه تعداد عروسی ها کلا خیلی کم شده و همه به یه جشن کوچیک بسنده میکنن دیگه عین قبل خیلی رو بورس نیست مگر خیلی تاپ باشی و بقیه رقبا رو حذف بتونی بکنی وگرنه من مدتیه اصلا عروسی دور و برم نمیبینم همه پولاشون رو یا میدن رهن خونه یا میرن سفر داخلی و اصلا کسی دیگه عین سابق جشن و مراسمات متعدد نمیگیره

ببین الان مشاغلی مورد نیازن که مردم مجبورن براش هزینه کنن

چون اکثریت در حد همینکه بتونن راحت بخورن و بخوابن و زنده مانی کنند براشون کافیه… 

دیگه عین سابق حتی مهمونی ها پابرجا نیست

دور و بر من کاملا محدود شده به سالی دو نهایت سه بار

بیشتر مشاغلی که تجملاتی نیستن و با نیازهای ضروری روزمره در ارتباطم خوب دارن کار میکن

مثلا لباس خوبه ولی نه در حد جشن و عروسی مگر اینکه واقعا تاپ و درجع یک شهر باشی اول بیان سراغ شما برای لباس عروس وگرنه معمولی باشی درامد زیادی برات نداره

الان اکثرا اگرم جشنی باشه اجاره میکنن خرید لباس عروس خیلی گرون شده خیلی

اگر خیاطی علاقه داری در حد دوخت مانتو و لباس فرم مدارس و اینها خوبه چون ضروریه

مردم دیگه حتی سفر هم به ضرورت میرن 

خیلی هتل ها ورشکسته شدن 

این مثالو زدم بگم وقتی فشار باشه روی مردم  ناچار به ضروری ها تن میدن و تجملات که البته تجملات هم نیست واقعا ، ولی اون غیر ضروری ها حذف میشن به ناچار

مثلا من خودم اهل سفر های خوب بودم 

ولی وقتی سختم باشه برم هتل خوب و رستوران خوب ترجیحم اینه نرم پولشو جور دیگه ای خرج کنم، قشر متوسط ناچار به ضروریات داره میرسه فقط.

موفق باشی گلم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدا؟ نمی دونستم والله.... من چون دیدم ضمانتش چک صیادیه دیگه خیلی پیگیر نشدم چون چک ندارم

عزیزم قسم خوردن نداره که شما لطف کردی اطلاع رسانی کردی منم تکمیل کردم😘🫠

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

@mahd_gh    

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
قانون دو دقیقه چیه اگه به تاپیک مربوط نیست اونور میگید تگم کنید؟؟

میشه لطفاً لینک تاپیک مدیریت کارهای خونه رو بذارین گمش کردم 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
میشه لطفاً لینک تاپیک مدیریت کارهای خونه رو بذارین گمش کردم

رو اسم کاربری رویاجون بزن همه تاپیک ها هست

بچه ها جون سلامتو برنامه اسنپ یک گزینه جدید اضافه شده با عنوان اعتبار بانکی که با چک صیادی و سود ۲۳ ...

من حساب کردم با سود خود اعتبار بانکی و مقداری که کم میکنه و اجرت بالای طلاهای اسنپ پی از نظر شخص من ارزش نداره 

حدودا دوبرابر میفته طلاهاش

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

دوستان اگر کسی خواست این چند روز بلو نصب کنه ممنون میشم کد دعوت من رو بزنید 

پیشاپیش سپاسگذارم 

OCJ6FQ

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بنظرم مزون لباس عروس با توجه به اینکه تعداد عروسی ها کلا خیلی کم شده و همه به یه جشن کوچیک بسنده میک ...

ممنونم ازتون که این همه تایپ کردید و راهنمایی کردین.

واقعا درست میگین شاید به همین خاطر هست که میبینم آگهی های واگذاری مزون  لباس عروس خیلی زیاد شده.

ممنونم ازتون.❤️❤️

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
جدا؟ نمی دونستم والله.... من چون دیدم ضمانتش چک صیادیه دیگه خیلی پیگیر نشدم چون چک ندارم

وام دی جی پی هم همینطوره

البته اون فقط ۱۲ ماهه داره و ۵۵۰۰ هزینه زیر ساخت میگیره( همون کارمزد)

ولی اسنپ ۵۰۵۰۰ هزینه زیرساخت میگیره

۴۵۰ تومن کمتر از دی جی پی

اسنپ برای ۲۴ ماهه ۸۸۰۰ هزینه زیرساخت میگیره

من حساب کردم با سود خود اعتبار بانکی و مقداری که کم میکنه و اجرت بالای طلاهای اسنپ پی از نظر شخص من ...

کلا طلا خریدن از اسنپ که اصلا بصرفه نیست ، از دی جی کالا… اجرت کاراشون بالاست، البته بنظرم باز دی جی کالا از این نظر بهتره و خب اگه قصد پس انداز نباشه قابل قبوله

وام دی جی کالا خوبه ، میشه با وام سکه بخری و یا بعنوان پس انداز نگه داری و یا بیرون بفروشی و نقد کنی

ولی اسنپ طلاهاش کلا سبک و با اجرت بالاست

در حال حاضر این وام صرفه اقتصادی نداره

یه کم بگذره بلکه آپشنارو ببرن بالا

2810