2777
2789
سلام ، من وام مهربانی گرفتم ، فوق العاده راحت بود گرفتنش ، ضامن رو فقط کد ملی اش رو میدید و باید داخ ...

منم دو بار از ولی گرفتم

دو تا ۲۰۰ و خورده ای 

بسیار راحت و سریع بود و بسیار چسبییید

الانم یه طرح بهتر گذاشته

سلام عزیزم من مبلغ کمی وام گرفتم ولی اگر ۱۰۰ میلیون بگذارید ۴ ماهه بمونه حدود ۱۰۰ میلیون با بازپرداخ ...

سلام عزیزم صبحت بخیر🤗

میشه فرمول کلی محاسبه وام واسمون توضیح بدی.قبلا محاسبه وام مهر رو ازت پرسیدم و خیلی به کارم اومد و ازت ممنونم 

مثلا برای وامی به مبلغ n تومن

با کارمزدy

و اقساطx

🥰

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان ، شما از ویپاد چطور وام میگیرید ؟ باید موجودی داشته باشیم و زمان بره ؟ بانک مهر چی؟ مهر ...

برای اینکه تو بانک مهر معدلت بره بالا باید افزایش موجودی داشته باشی.هر چه مقدار پول و خواب پولت بیشتر باشه معدلت بالاتره

برای وام فوری باید رتبه اعتباری داشته باشی 

ولی در کل خیلی لاکپشتی امتیاز میده

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
سلام عزیز دلم ❤️ میتونی وقتی حال همسرتون خوب بود ...تو حال خوبیاش بگی عزیزم ❤️ خرج و مخارج زندگیا هم ...

سلام به همگی 

معصومه جان ، ینی من غیر از راه و روش مدیریت زندگی وپس انداز که برامون دقیق میگی، عاااشق این سیاستهای زنانه و روشهای همسرداری هستم که یادمون میدی🥰😊❤️😃

ممنونم ازت 🙏😘

از دوستهای دیگه هم ممنونم که تجربیاتشون رو در اختیار همه قرار میدن

من برای اینکه تاپیک شلوغ نشه همه رو ریپلای نمیکنم فقط لایک میکنم 

ان شالله زندگی همه مون پر از دلخوشی، سلامتی ، عافیت ، رزق و روزی زیاااد و برکت باشه 🤲🤩

الهی آمین 🤲

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
عزیزم گوشت گوساله چرخ شده کیلویی چند میگیرید؟ مقدار ترکیبشونم میگید؟

سلام گلم اول میگم مثلا ۱کیلونیم  گوشت خورشتی میخام بعد جلو چشم خودم میگم نیم کیلوشو چرخ کن .اصلا همون اول نمیگم چرخ کرده میخام ک خیلی ببخشید اشعال گوشت چرخ کنه بده .بعد ب ازای نیم کیلو چرخی گوشت نیم کیلو چرخی سنگدان قاطیش میکنم .

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰
برای اینکه تو بانک مهر معدلت بره بالا باید افزایش موجودی داشته باشی.هر چه مقدار پول و خواب پولت بیشت ...

دقیقا، آخه نمیشه که اصلا بر نداری ، من یه مدت پول به حسابم بود ولی قبل عید به مشکل مالی خوردیم و مجبور شدم بردارم، بعد اون کمتر از اون حساب استفاده کردم، پریشب اومدم ببینم میتونم وام بگیرم، ۵۰ از حسابم کم کرد در نهایت پیام داد که اعتبار ندارم، ویپاد رو هم اینجا آشنا شدم ، تازه نصب کردم ، هنوز  اون قسمت فیلم چهره و ثبت نام نهاییشو انجام ندادم، ولی فک کنم اونم باید پول به حساب تا چند ماه بخابه و همون اندازه بهت وام بده درسته؟

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
نه بیچارها مقصر اونا نبودن فک کنم بین راه مامور پست زده. دوباره هم چسب زده، حالا من چه بدونم کدوم ما ...

عزیزم حتما پیگیری کن حالا حداقل اگر برای خودت پیدا نشه برای دیگران تکرار نشه و یه مورد مهم دیگه اینکه هر منطقه ای یه مامور پست داره مثلا الان برای خیابون و منطقه ما چند سال هستش که یه مامور پست فقط پاکت ها و بسته ها رو میاره واگر حتی یه بسته ای برگشت بخوره شده من میرم اداره پست میگم آقای فلانی کجاست و بعد بسته ام رو تحویل میگیرم مطمئن باش کسی که یک بار این کار رو کرده حتما موارد دیگه ای هست و شکایت های اون زیاد میشه حالا ممکنه تو تهران این اتفاق افتاده باشه چون بسته ای که برای ما میاد در خونه روش نمیزنه طلا که پستچی بفهمه چیه و به احتمال زیاد از محل تحویل بسته بوده چون میدونن بسته ها از طلافروشی ارسال میشن حتما پیگیری کن و شکایتت رو ثبت کن

هدیه خدا منتظر دیدن روی ماهتم  
1تومنی هم همینه؟ باید تو حسابم پول باشه؟

سلام

من امروز یه تومنی پشتوانه ویپاد رو گرفتم از طریق افزایش موجودی و انتقال از درگاه...دو تومن زدم.. که یه تومن اعتبار رو انتقال داد رو حساب اصلیم

دقیقا، آخه نمیشه که اصلا بر نداری ، من یه مدت پول به حسابم بود ولی قبل عید به مشکل مالی خوردیم و مجب ...

خب قبلش باید معدل میگرفتی بعد هزینه اعتبار سنجی میدادی نه فقط برای وام فوری برای همشون‌ همینطوره

سلناجون اگه امكانش هست اسم طلافروش رو بهمون ميگي ما هم از تحليلهاش استفاده كنيم براي مني كه صبر ندار ...

گذاشتم عزیزم صفحه های قبل البته قبلا پیش بینی نمیکرد الان چندبار تحلیل گذاشته ایشالابدردت بخوره صندوقچه ات پر طلا❤ من خودم طلاگرفتنی دارم پله پله میخرم یعنی روهمه عددها خرید کردم ۳۵۰۰ ۳۴۰۰ ۳۳۰۰ ۳۲۰۰ سعی کن تو عددهای پایین خرید بیشتری کنی 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
1تومنی هم همینه؟ باید تو حسابم پول باشه؟

یه تومن فرق داره باید یه تومن توحسابت باشه تا یه تومن اعتبار بهت بده ولی از دوتومن به بالا دیگه لازم نیس پول توحسابت باشه 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
2810