2777
2789
مرسی از تجربیاتت دقیقا کم خوری خیلی خوبهشما رو دیدم ماشالا خیلی خوش هیکل بودی🤭❤️❤️این قانون یک روز ...

وااااای خوشبحالت معصومه جونو دیدی من تو رویاهامه یبار ببینمشون 😍😍😍

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
مرسی از تجربیاتت دقیقا کم خوری خیلی خوبهشما رو دیدم ماشالا خیلی خوش هیکل بودی🤭❤️❤️این قانون یک روز ...

وااااای خوشبحالت معصومه جونو دیدی من تو رویاهامه یبار ببینمشون 😍😍😍

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم عزیزم ♥️ زیارتتون قبول حق باشه ...اشکال نداره عزیزم ❤️ پیش میاد از اینجور حس ها اولا که ب ...

اره یادم رفته خرج بکنم یعنی خرج میکنم عذاب وجدان میگیرم اما نور به قبر پدرتون ، تیله ها را جمع میکنم که بازی کنم ‌‌💐 

بابت روز بدون خرج، پولی نموند که خرج کنم 😅😅.

واقعا تو رو خدا هرکسی صدای من را می‌شنود نگذاره چاق بشه ، لاغر شدن وحشتناکه😢

❌❌❌❌❌

ممنونم بابت یادآوری قانون ۲ دقیقه بلند شدم آشپزخونه و خونه را تمیز کردم .🥰🍯

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
مرسی که گفتی روکین جانرفتم دیدمخوبیش به اینه که اقساط ۲۴ ماهه هم دارهبدیش اینه که اسنپ مثل دی جی کال ...

فدات شم عزیزم.... از این جهت که طلای قسطیه خوبه.... از این جهت که اجرت ها بالاست بالاخره ضرره.... اما در میوگلد النگوهای کارتیه جوندار من دیدم هست... حالا فکر کنم به قول شما کم کم سکه هم موجود بکنند 

اما از این لحاظ هم گفتم بچه هایی که وسایل خونه میخوان یا دارن جهاز جور می کنند هم خوبه بهش نگاه بکنند چون وسایل خونه و اینها هم خیلی داره

بچه ها جون سلامتو برنامه اسنپ یک گزینه جدید اضافه شده با عنوان اعتبار بانکی که با چک صیادی و سود ۲۳ ...

به غیر از سودش باید یه مبلغ دیگه قبلش بدی برای ۵۰ میلیون ۸میلیون و ۸۰۰

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

سلام به همه پولدار مخفی های عزیزم.😍

در مورد نکته اقتصادی خانما من سعی میکنم روزانه از میلی خرید کنم حالا شده ۲۰ تومن گاهی۳۰۰ تومن هر چیزی که ببینم میتونم کنار بزارم.

این برای کسی مثل همسر من که تمام پیام ها رو چک می‌کنه و وسواس فکری داره به نظرم خوبه چون دیگه نمیزنه انتقال از کارت.

و اینکار رو وقتی میرم سوپری و میوه فروشی و ... انجام میدم.

که بعد نگه اون ساعت که خونه بودی چی خریدی!!

و اما یه مشورت دوستان مزون لباس عروس به نظرتون شغل خوبیه؟هیچ سر رشته ای ندارم از خیاطی ولی عاشق لباسای عروس و مجلسی و .‌. هستم.

میشه لطفا راهنماییم کنید.🌷🙏

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
۸۸۰۰ برای ۲۴ ماهه س۵۰۵۰۰ برای ۱۲ ماههبهرحال وقتی بدون سپرده و بدون ضامن وام بگیریم، یه هزینه ای هم ب ...

آره میگم یعنی برآورد کنن سود وام ۲۳ درصد اجرت طلا که خیلی بالاست و هزینه خرید دیجیتال رو ببینن اگه میصرفه بخرن 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
اره یادم رفته خرج بکنم یعنی خرج میکنم عذاب وجدان میگیرم اما نور به قبر پدرتون ، تیله ها را جمع میکنم ...

قانون دو دقیقه چیه اگه به تاپیک مربوط نیست اونور میگید تگم کنید؟؟

سلام به همه پولدار مخفی های عزیزم.😍در مورد نکته اقتصادی خانما من سعی میکنم روزانه از میلی خرید کنم ...

چرا پیامک میاد برای میلی هم 

ممنون عزیزم 😘 امروز تو جدول نگاه کردم من ۴۰ تومن تو حسابمه چند مدته ولی این چند روز پول گنده واریز ...

خواهش میکنم عزیزم ، بله برای وام مهربانی حداقل یک ماه باید از افتتاح حساب بگذره .

ان شا الله براتون از جایی که فکرش نمیکنید جور بشه . 🌹🌹🌹😍😍😍😍

2810