تولد آقای همسرتون مبارک باشه ، خیر زن و بچه هایش را ببینه ، تولدشون پر تکرار🌱🌱💐💐 .من اومدم از مشهدی که اصلا اقتصادی نشد و از دستم در رفت البته من تلاشم را کردم شایدم اقتصادی بوده و من نمیدونستم، چه میدونم ، فقط حس بدی دارم . اما اشکال نداره گذشته ها گذشته . رفتم یه مدرسه جدید و یه جورایی برند ، مادرم و یکی از همکاران خیلی تشویقم کردند که این مدرسه برم ، فعلا درست شده. یه جا کلاس گذاشتم و همه خیلی تشویقم کردند و گفتند کانال و ... نداری گفتم نه ، تعجب کردند و گفتند ما نیاز داریم و ...🌻
خدا خیر بده به غذای فریزری ، امروز گشنه رسیدم اما خورشت آلو و به ها نجاتم داد🍬🎂
راستی تو مشهد یک کیلو هم کم کردم ، خیلی مراقب بودم. اما تصمیم دارم پیش دکترم دوباره برم ، شاید هم گذاشتم ۵ کیلو دیگه لاغر کردم بعد رفتم ، چقدر رژیم سختتتتته 😑😑😑
دیشب همسرم گفت ، خونه دوباره نامرتب شده 😜 اشاره مستقیم به من 😁
البته خوب اون موقع که من نبودم کسی چیزی نمیپخته😎
برای همه تون اگه قابل باشم دعا کردم 🥰
صبحانه حرم هم قسمتم شد ، یادتون باشه اپلیکیشن نسیم رضوان را از بازار بگیرید و تو مشهد فعال کنید .
یکی گفته بود کمد جوایز چیه ؟ من یه کمد و چمدان دارم اگه چیز قیمت مناسب و خوب ببینم یا کسی کادویی بده که مناسب من نباشه میذارم تو این کمد برای کادو برای کسی که استفاده میکنه ..🍯🍯🍯
رسیدم خونه زردآلو ها کرم گرفته بود ، شستم و پر کردم.
گیلاس ها له شده بود ، خراب ها را جدا کردم .
موز ها له شده بود برش زدم و گذاشتم تو فریزر برای شیر موز خوشمزه 😋
دوستم آمده بود خونه مون ، منم قبلا آلو های له و ... را پخته بودم و هسته ها را جدا کرده بودم گذاشته بودم تو فریزر ، سریع یه تکه از اون ها یه تکه از توت قرمز های یخ و کمی ترشک و قارا را ریختم تو میکسر با یخ، نوشیدنی ترش و عالی شد ، دوستم که خوشش آمد دستورش را پرسید ⚽
دارم تو دیوار میگردم دنبال ماشین خوب و روپا.
مراقب خودتون و خوبی هاتون باشید ، بای بای