2777
2789
سلام عزیزم وقتی کارت فیزیکی رو تحویل گرفتم یه تومن بریزم توش تا دو تومن بگیرم ؟

سلام عزیزم یه تومن میریزی یه تومن اعتبار میده

باپول خودت میشه دوتومن

ولی از مبلغ های بعد دیگه اینطور نیس لازم نیس پول توحساب باشه

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
یعنی برای1تومنباید 1تومن تو حسابم باشه؟ چند وقته باید پس بدم؟

اره باید یه تومن باشه تا یه تومن بده 

یماهه باید پس بدی ولی برا دومیلیون به بالا تسویه مرحله ای داره ولی برا یه تومنی نه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان هم سايت راحت باز ميشه و پر نشده ميتوني ثبتنام كني

عزیزم من هرچی رمز عبور میزنم میگه صحیح نیست چند بارم تغییرش دادم بنظرت چیکار کنم 😢

تیکر تولد دو سالگی دخترم 💕

دوستان من حدود دوسال پیش یک پولی داشتم حدود 500 میلیون که با راهنمایی برادرم دادم به یکی از آشنایانم ...

سلام عزیزم چطوری دلت اومده این همه پولو دو سال بدی دست بقیه تا بی ارزش بشه اگه من بودم زمین یا طلا خریده بودم 

ادامهخرید خونه با همسرم هستچون من وقت نمی کنم خرید کنم ولی همسرم با اینکه همه چیز رو زیاد میخره ولی ...

خیلی عالی.

تلاش میکنید که کیفیت زندگی ببرید بالا.

و در کنارش پس انداز دارید.خوشمان امد

سلام.عزیزم .یعنی دو تومنی روهم میشه مرحله ای پرداخت کرد؟

اره فکر کنم یبار خوندم اینطور نوشته بود فقط یه تومنی باید یجا بدی

خیلی کم هست که این قدر ، صندوق های بورسی بین یک میلیون و صد تا یک میلیون دویست برای ۵۰ میلیون سود می ...

سلام مامان_سبحان.

وقت بخیر.من یه سوال پرسیدم در مورد اینکه نمیتونم سود قلک بانک ملی رو برداشت بزنم. شما دلیلشو میدونید؟موقع برداشت فقط دارایی اصلی که خودم واریز کرده بودم قابل برداشت بود.

سلام عزیزم یه تومن میریزی یه تومن اعتبار میدهباپول خودت میشه دوتومنولی از مبلغ های بعد دیگه اینطور ن ...

باشه عزیزم من دیروز ثبت نام کردم گفت ۷روز کاری تا چاپ کارت طول میکشه الان من باید صبر کنم تا کارت به دستم برسه ؟ 

2810