2777
2789
اینو یه طلافروشی گذاشته تحلیل دفعه قبلشم درست بود گفت پایینتر میاد تو ۳۵۰۰خرید نکنید که اومد پایین

سلناجون اگه امكانش هست اسم طلافروش رو بهمون ميگي ما هم از تحليلهاش استفاده كنيم 

براي مني كه صبر ندارم يهو جوگير ميشم كل پولمو ميدم طلا تازه از كارتهاي ديگه هم استفاده ميكنم 🤦‍♀️ شايد سنجيده تر عمل كنم سربه راه بشم خواهر خدا خيرت بده 😊

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@masumehjoon سلام دوستانیه سوال دارم کسی که همسرش حاضر نمیشه خرجی خونه رو دستش بده باید چه کار کنه؟ ...

سلام عزیزم شبت بخیر 

هرازگاهی کارتش رو بگیر خودت خرید کن بعد بگو فلان خریدم رو تخفیف گرفتم یاااااااگشتم ارزون تر و باکیفیت تر پیدا کردم

🤔فلان مورد رو هنوز لازم نداریم خریدش الکی هست و بگو بهتر دیدم پس انداز بشه و از در دلسوزی و پول هدر ندادن وارد شو 

بگو من قدر زحمتت رو میدونم ، چقدر سخته پول بدست بیاد ......

اینجور کم کم اعتمادش جلب میشه ، میگه زنم از خودم بهتر میتونه خرجی رو دست بگیره😍

ببخشید عزیزم فقط نظرم رو گفتم ، شما خیلی بهتر از من میدونید چکار کنید👌🥰

معصومه جون و خانمای گل دیگه خدا خیرتون بده خیلی چیز از همتون یاد گرفتم اینکه هفته ای لیست عذایی نوش ...

عزیزم گوشت گوساله چرخ شده کیلویی چند میگیرید؟ مقدار ترکیبشونم میگید؟

سلام خانمای گل شب بخیرببخشید کسی وام مهربانی بانک ملی رو گرفته برا ضامن اذیت میکنن خیلی آیا؟کلا وام ...

سلام ، من وام مهربانی گرفتم ، فوق العاده راحت بود گرفتنش ، ضامن رو فقط کد ملی اش رو میدید و باید داخل بانک ملی حساب داشته باشه و رتبه اعتباری اش خوب باشه .

دیگه اصلا کاری با ضامن ندارن به صورت حضوری فقط ضامن هم باید بره داخل سامانه بام خودش و احراز هویت کنه و ضمانتش رو تایید کنه و در عرض کمتر از یک ساعت وام واریز میشه . 

ممنون عزيزمخب همه كه اين اطلاعو ندارن ،اومديم و كسي اينكارو انجام داد و فرضا طبق گفته بانك پولش پريد ...

آخه همه هم نمیتونند من خودم نتونستم و اصن تو سیستم بانکی اینکه تو از حساب خودت به حساب خودت پول بریزی تعریف نشده هستش.خلاصه که به من گفتن منم به شما گفتم .من از طریق کیف پول دی ج ی پی نقدش کردم 

@masumehjoon سلام دوستانیه سوال دارم کسی که همسرش حاضر نمیشه خرجی خونه رو دستش بده باید چه کار کنه؟ ...

سلام عزیز دلم ❤️ 

میتونی وقتی حال همسرتون خوب بود ...تو حال خوبیاش بگی عزیزم ❤️ خرج و مخارج زندگیا هم واقعا بالا رفته 

باید تا بچه هامون کوچیک حواسمون رو بیشتر جمع کنیم تا به زندگی امون سرو سامان بدیم ❤️

کم کم عزیزم باید اول اعتمادشو جلب کنی 👌

طوری که بفهمه بهش ..به زحماتش به زندگی مشترکتون دل میسوزونی 

وقتی از پس انداز و آینده نگری براش حرف زدی ...بگو که هدف اصلی پیشرفتتون 

مردا ماشین دوست هستند 👌 بگو عزیزم باید هر چه زودتر جمع کنیم پس انداز کنیم فلان ماشین رو بگیریم 

مثلا ...ماشین زیر پامون تو چشم باید ارتقاش بدیم 

تو از فلانی چی کم داری عزیزم ❤️ 

اینطوری با کلمه ها بازی کنی...تا اون ذهنیتی که ازت داره که به قول خودت پول خراب کن هستی 🤭😊تغییر کنه 

وقتی که بهت اعتماد کرد می‌فهمه دیگه تو هم داری تلاش میکنی برای پیشرفت زندگی اتون 

اونوقت که بهش پیشنهاد بده خرج خونه رو یه ماه امتحانی بده دست من ...تا من خوب مدیریت کنم و تو هم مابقی حقوق امون رو تبدیل کن 

اینطوری عزیزم ♥️ 

سلام دوستان ، شما از ویپاد چطور وام میگیرید ؟ باید موجودی داشته باشیم و زمان بره ؟ 

بانک مهر چی؟ مهر رو من حساب دارم ولی موجودیم زیاد نیست و زیاد کار نمیکنم باهاش، دیشب خواستم وام فوری بگیرم ازش نشد، معدل میخاد ، چطور معدلم رو بالا ببرم ؟

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
سلام مامان سبحان جان چه مقدار پول سپرده کردید؟به چه مدت؟

سلام عزیزم من مبلغ کمی وام گرفتم ولی اگر ۱۰۰ میلیون بگذارید ۴ ماهه بمونه حدود ۱۰۰ میلیون با بازپرداخت ۱۲ ماهه میتونید وام بگیرید که قسط ماه اول کارمزد هست که میشه ۴ میلیون و ۱۱ ماه بعدی اقساطش هست که هر ماه میشه ۹ میلیون و صد .

یک محاسبه گر هم داره که دقیق حساب میکنه چه قدر پول بگذارید میتونید چه قدر وام بگیرید .

داخل گوگل بزنید محاسبه گر طرح مهربانی . 

2810