2777
2789
والا من زنگ زدم نمايندگي گفت بدون قرعه هستچند وقت ديگه پيام واريزي مياد طي چند مرحله واريز كنيد

عزیزم طرح مادران شامل کسایی که یه فرزند دارن هم میشه؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
به محض شناسنامه گرفتن میتونی💚

حتی اگر مادر یک فرزند باشی؟؟؟

یا بچه دوم میشه؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم بله گفتن نمیشه و اگر هم کسی تونسته انجام بده بخاطر اختلال در سامانه بوده و ممکن این وسط پ ...

ممنون عزيزم

خب همه كه اين اطلاعو ندارن ،اومديم و كسي اينكارو انجام داد و فرضا طبق گفته بانك پولش پريد ،يعني چي كه بانك مسيوليتي نداره ؟داخل اپليكيشن خود بانك انجام شده ديگه،مبدا و مقصد مشخصه 

نميدونم والله

به نظرم مياد شايد متوجه شدن مردم اين راه ميانبر رو پيدا كردن ،اينطوري گفتن كه كسي انجام نده

سلام دوستان 

ی گزارش بدم

از پس انداز

تقریبا ۴۰ روز پیش گوشی خودم الکی الکی سوخت و دار فانی رو

وداع گفت فاتحه مع الصلوات😁

امروز صبح گوشی همسری افتاد و ب گوشی قبلی پیوست

بعدازظهر نیز گوشی پسرم نیز ب دوستانش پیوست

جمیعا صلوووووات😁

خب حالا ی نکته بگم

بچه ها فقط پس انداز و خریدن یا نخریدن برای بهتر شدن شرایط کافی نیست بلکه نگهداری و استفاده درست میتونه

خیلی کمک کننده باشه

ی مورد بگم

خودم همیشه میوه رو کامل میشورم خشک میکنم ی دستمال پارچه ایی ک فقط مخصوص این کاره کف ظرف درب دار میزارم و میوه ها رو داخل ظرف میچینم میزارم بخچال این کار ب ماندگاری میوه خیلی کمک میکنه و حداقل یک ماه مثل روز اول 

میوه باقی میمونه

برای این فصل ک خیلیا باغ دارن یا از اطراف براشون میوه سوغات میفرستن یا کسایی ک شوهراشون دست ب خریدشون عالیه خیلی خوبه

این گیلاس برای ۲۰ روز پیشه دقیق مثل روز اولش تمیز مونده

زردآلو و خیار هم بود عین روز اول موندن ولی دیر عکس گرفتم توسط بچه‌ها ترتیبشون داده شد

وام ویپادرو نمیشه برداشت کرد؟ چیکارش میشه کرد پستوضیحات خودشو نمیفهمم

من امروز سه تومن ویپاد و گرفتم زدم افزایش موجودی بعد زدم انتقال ازدرگاه فوری اومد حسابم اگه میخای از اعتبار دربیاد و پول بشه برات اینکارو کن

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
عزیزم برات تایپ کردم نمیدونم چرا نیومدهاز اول هم حدسم این بود که در اداره ی پست دستبرد زدن.حدود یکی ...

وااااااا ،،دیگه به پست هم نمیشه اعتماد کرد....خب وقتی بسته رو ادم داره تحویل میگیره میفهمه جعبه خالیه یا پره،،

انشالله این اتفاق هیچ وقت پیش نیاد برای کسی ولی برای منم تجربه شد که بسته هامو همونجا جلو مامور پست باز کنم🙄

سلام خانمای طلا دوست خوشگل  الهی همیشه جیباتون پراز پول  براتون گفته بودم قرعه کشیم ۱هفته اس درومده گذاشته بودم ویپاد   دل دل میکردم سکه زیاد بشه با وامش طلا بگیرم بالاخره امروز رفتم طلافروشی گفتم خرج میشه بدتر ضرره برام گفتم ربع سکه بگیرم یکم پرس‌وجو کردم انگار ربع ب صرر میشه وقت فروش ،منم ۴گرمو ۱۸۰صوت این گوشواره رو گرفتم بدون اجرت ۴درصد طلا ۳میلیونو ۳۶۳تومن شد ۱۴و۶۵۰تومن از اول سال این چهارمین گوشواره اس با یه پارسیان ک پارسیان و ی گوشواره علنی هست این گوشواره و دوتای قبلی مخفی هستن.الهی بیشترش برا شماها

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰

سلام دوستان شب بخیر ✔️ 

من طلاسی رفتم کیف پولم رو برای خرید طلا شارژ کردم که این مبلغ رو نوشته اینقدر دارایی اما مقدارش رو با طلا حساب نکرده رفتم گزینه ی خرید طلا رو بزنم اصلا نمیشه تا میزنم رو این گزینه از صفحه کلا خاج میشه😕

لطفا اگه کسی میدونه چی کار کنم راهنماییم کنه میخوام امشب حتما خرید بزنم 🙏

مرسی که هستین 

😉😍

سلام دوستان شبتون بخیر

انگشتر توری دایره رو امشب گرفتم 

قبلا هم گفته بودم برای طلافروشی که دوستمونه هر بار مبلغ ۱میلیون یا ۵۰۰تومن واریز کردم و به قیمت همون لحظه مبلغو  تبدیل به طلا کرده و امشب دیدم موجودیم ۴گرم طلاس که این انگشترو گرفتم به وزن ۲.۷۷۰ با اجرت ۳.۵درصد🥰

عزیزم طرح مادران شامل کسایی که یه فرزند دارن هم میشه؟

نه گلم فرزند دوم به بعد...فك كنم از ابان ١٤٠٠به بعد به دنيا اومده ميتونه 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
@masumehjoon سلام دوستانیه سوال دارم کسی که همسرش حاضر نمیشه خرجی خونه رو دستش بده باید چه کار کنه؟ ...

یعنی کارتی که برا خودش باشه هم نمیده؟ 

الان من کارت شوهرم دستمه که برای خرج خونه هست و خریدها پیامک میره براش. 

هر طور بخوام خرید میکنم 😅. 

البته که این کارت در دست جفتمون میچرخه چون برا خرج خونه هست..... خرید نون، پیاز، سیب زمینی گوجه و خیار سیر هویج 

کلا با منه😅

خرید میوه با شوهرم. 

خرید عمده هم که باهم میرم افق کوروش . 

شما هم اون کارتی که خودش برا خرج خونه گذاشته رو ازش بگیر دو سه تا خرید کن کم کم خودش کارت بهت میده. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
عزیزم پیگیری کن حتما برو اداره پست بگو طلا رو با بیمه ارسال میکنن دیگه براهمین مواقع انشالله پیدا بش ...

بنظر منم خرید طلا یا اجناس قیمتی بصورت انلاین اصلا معتبر نیست

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
2810