2777
2789

سلام عزیزان‌. وقتتون بخیر. خیلی تاپیک خوبی هست. من قبلا خواننده خاموش بودم و خیلی چیزها یاد گرفتم. دوست دارم از الان باهاتون باشم و روزانه بنویسم که چه کارهایی انجام دادم.

همسرم شغل آزاد داره و درآمدش شکر خدا خوبه. خودمم شغل آزاد دارم و درآمدش بدک نیست چون به خاطر بچه هام زیاد کار نمیکنم.

همیشه زیاد خرج میکردم چون پول تو دست و بالم بود. ولخرجی میکردم ولی هیچوقت پول زیادی نداشتم که وسایل و چیزهای گرون قیمت بخرم. هر وقت بیرون میرفتم برای خونه با پول خودم خرید میکردم و هیچ وقت حسابم به ۲۰ میلیون نمی‌رسید. چون بی حساب خرج میکردم.

من همیشه این تاپیک رو میخوندم.

از عید ۱۴۰۳ تصمیم گرفتم دیگه پولم رو خرج خونه نکنم و به همسرم هم گفتم اون هم قبول کرد.

چون میخواهیم خونه جدید بسازیم .قرار شد همسرم هزینه بنایی خونه رو بده و منم کم کم وسایل خونه رو بخرم.

از فروردین با خودم قرار گذاشتم که هر ماه ۲۰ تومن از درآمدم رو بزارم کنار برای خرید وسایل خونه و هر ماه ۲ گرم طلا آب شده بخرم.

با وجود اینکه اصلا فکر نمیکردم بشه ولی درکمال ناباوری جمع شد. و یه خورده اضافه تر هم جمع شد که اونها خرج بهداشت و پزشکی و ....میشه

الان ۸۰ میلیون پول برای خرید وسیله دارم.۲۰ تومن هم مرداد بزارم روش میشه ۱۰۰

پولهام رو گذاشتم بانک مهر. ماه آینده قرار شده ۵۰ میلیون بهم وام بدن. که با ۱۰۰ تومن خودم میشه ۱۵۰ و میتونم اون قالی که دوست دارم برم بخرم. من نزدیک ده ساله دارم کار میکنم ولی هیچ چیز برای خودم پس انداز نداشتم.

الان پول ۸ گرم طلا رو دارم رفتم طلا آبشده بخرم و گفتن که زیر ۲۰ گرم نمی‌فروشند.

حالا فردا برم مغازه دوست همسرم ببینم معرفی به بانک نداره که من طلا رو بگیرم و هر ماه قسطش رو بپردازم..

فعلا در مورد خرید طلا تصمیم نگرفتم که چه جوری بخرم.

هر ماه پولش رو جمع میکنم ولی نتونستم تاحالا بخرم.

فقط دیروز با همسرم  رفتیم دکتر. یه کیست داخل دستش بود و دکتر همونجا سرپایی عملش کرد.ولی از اتاق دکتر اومدیم بیرون حالش زیاد خوب نبود.

هزینه عمل ۲ میلیون شد که خودم حساب کردم و نمونه رو هم بروم پاتولوژی اونجا هم ۶۰۰ دادم که از پول پس انداز طلا دادم‌.

حالا دستش خوب شد ازش میگیرم.

سلام دوستان،خدارو شکر که حالتون خوبه رویای زندگی باید بگم که من به شخصه به این تاپیک اعتیاد پیدا کردم روزی چند بار چک میکردم که آیا هنوز تاپیک قفله یا نه و واقعا بگم تا حدودی نگران رویای زندگی شدم،بازم خدارو شکر که حالتون خوبه و بازم هممون دور هم هستیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزان‌. وقتتون بخیر. خیلی تاپیک خوبی هست. من قبلا خواننده خاموش بودم و خیلی چیزها یاد گرفتم. د ...

عزیزم جسارتا ممکنه بگید شغلتون چیه؟

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
بله عزیزم. من آتلیه کودک و خانوادگی دارم

چقدر عالی 

موفق باشید🥰

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

سلام صبح زیبای همگیتون بخیر و نیکی 🥰🥰🥰🥰🥰

یه گزارش کوچولو بدم وبرم که امروزخیلی کاردارم..

مهمون از شهرستان داشتیم که بسیارررررررر خسته شدم ازشدت کار چون یهویی بود ودست تنهابودم..البته دخترام درحد خودشون کمک گردن...

هزینه مهمونی وسایل شام وپذیرایی قبل وبعدشام وصبحونه ۱۸۰۰شد که خب از وسایل صبحونه اضافه اومده تاچندروز راحتیم...

واینکه سوغات برامون ۳تاجعبه گز ویه شیشه ۱کیلویی عسل طبیعی آورده بودن که دستشون دردنکنه...

خب اینها به کنار...

وامااااااا😍😍بقول دوستمون سوسو جان .جی جی جیجینگ🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🤠یه جفت گوشواره به وزن ۱گرمو۸۰۰سوت ودوتا پارسیان ۵۰۰سوتی و۱۵۰سوتی خریداری شد بزن دست قشنگه رو😃😃😃😉👏👏👏👏

ولی خب این مدت یخورده کارهمسرم افت کرده بود که خداروصدهزاااار مرتبه شکر بازهم درست شده🤲🤲🤲🤲🤲قربون عظمتش برم که هوامونو داره...

بعداینکه نذر آش برای روزتاسوعادارم..دارم تدارکاتشواماده میکنم دیروز حبوباتو روغن وادویه جات روخریدم...

بعد دیگه اینکه دیروز رفتم خیاطی برای پرو لباسهام دو دست آماده بود..

اهان راستی برای چکی که بابت خریدبرنج داده بودیم ۸۰۰هزار کنارگذاشته بودم که اومدم یه حرکت انتحاری زدم و۲۰۰هم خودم داشتم وام ویپادروتسویه کردم وتودفترم نوشتم که تاموعدچک روزی ۱۶هزارازروزانم براش کناربزارم که اینجوری توتسویه یکجا به ویپادهم سودالکی ندم...وهم وام ۲ملیونی روگرفتم...بنابراین ۲ملیون وام ویپاد و۵۵۰۰هم ازپول چک ۱۰۰ملیونی برداشتم تادرطی ماه جایگزین کنم..به امیدخدا...

حدود۲۰ملیونی ازاینور اونورطلب داریم که اگربدن خیلی خوب میشه قسطاروواریزمیکنیم..

خانما سلام فکر کنم ۳۰۰صفحه عقبم از مطالب

ماه گذشته و این ماه برام خوبه بود ی گوشواره گرفتم ۲گرم ۷ونیم ۵درصد خودم به چالش کشیدم فقط ی پارسیان ۹۰۰ داشتم فروختم بقیه رو جور کردم مامانم ۴تا جعبه گیلاس داد ۳تاشو فروختم برا خودم پس انداز شد یدونشو کمپوت درست کردم  بنده خدا هر هفته باز یه جعبه میاره اونارم میخوریم و کمپوت درست میکنم گفتم خوراک پاییز زمستون بچه ها بشه ۳کیلو مادرشوهر ۳کیلو مامانم البالو دادن مربا و شربت درست کردم   باز هر دفعه میارن برام برای خوراک زردآلو آلوچه میوه ۲هفته قبلم جور بود خداروشکرنخریدم دیگه ب جز موز ما چند روزپیش رفتیم مسافرت کلا ۴تومن داشتیم گفتین هزینه سوییت و خوراکمون گفتم ب همسر هیچی لباس اینا نگیریم رسیدیم آستارا تومسیر خدا خواست سوییت خیلی بزرگ رایگان برامون جور شد.البته مسافرت اردبیل بود  انقدررررر خوشحال شدیمگفتم شبی راحت ۱تومن تو جیبم موند ما ۴شب اردبیل سرعین موندیم هوای خنک عالی حتما برید اونجا هم بنده خدا مادرشوهر نزاشت ما خیلی خرج ناهار شام بدیم من ی شومیز تیشرت و عینک برا بچه ها و صندل برا همسر گرفتم  برگشتن هم با همون پولی ک میخاستم بدیم ب سوییت برنج گرفتم ۲۰ کیلو از کشاورز ک همه جا ۱۱۰ هست ب ما دادن ۷۵تومن این شد چندطرفه سود گفتم ماهی ۱تومن میدم برنج این شد برنج دو ماهم اون میشه پس اندازم ۲ونیم از پول مخفی گذاشتم برا گوشواره از همین پول برنج برمیدارم و اینکه ۱هفته مسافرت ک من هزینه خوراک نکشیدم کلی برام غنیمت بود و خداروشکر دیشب مامان برام یه جعبه گیلاس آورد ک میوه این هفته هم جور شد ۷تامموز قبل مسافرت گذاشتم فریز ب ا شیرموز بچه ها

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰
خانما سلام فکر کنم ۳۰۰صفحه عقبم از مطالبماه گذشته و این ماه برام خوبه بود ی گوشواره گرفتم ۲گرم ۷ونیم ...

معصومه جون و خانمای گل دیگه خدا خیرتون بده خیلی چیز از همتون یاد گرفتم  اینکه هفته ای لیست عذایی نوشتم خیلی خوب بود برا یک هفته میرم خرید طبق اون لیست غدا مینویسم و اینکه معصومه جون گفتن سنگدان چرخ کن با چرخ کرده گوساله قاطی کن من برا اولین بار اینکارو کردم ترسیدم نکنه بوی بدی بده اما باهاش شامی گذاشتم عالی شد اینم برا من غنیمت شد و اینکه بیشتر غداهارو با مرغ میزارم گوشت هم ماهی ۴بار نهایت.

قرعه کشیم ۱۴تومن درومد گفتم ربع سکه بگیرم مخفی هستش گرون شد موندم ماه محرم چند روز بگذره شاید ارزون شد بگیرم الان حساب ویپادم گذاشتم امتیاز جمع شه وام ۱۰تومنیش رو بردارم.بد نوشتم دوستان سرتونم درد اوردم

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰

سلام ...سلام به خانم های طلاباز خودم🥰😍
من بعد از حدود دو ماه برگشتم یه گزارش بدم....
یکی از دلایل که دیر می تونم پیام بده...همیشه خدا از صفحات عقبم...همین الان من صفحه ۸۳۰ ام تازه😵‍💫
خوب بریم سر اصل مطلب

من اردیبهشت از شرکتی که شاغل بودم استعفا دادم...و رفتم یه جای جدید...که متاسفانه جای جدید و حجم کار بالا..محیط سمی...ساعت کار طولانی... بازم بعد از یک ماه زدم بیرون...یک دو هفته ای بیکار بودم...تا یک جای جدید برام اوکی شد و در حال حاضر شاغلم😊
جونم براتون بگه توی این هیر ویر...پول و حقوقی نبود...باید منتظر تسویه حساب می موندم..منم طلای خونم کم شده بود.برنامه ریزی مالی امسالم ریخت بهم...گفتم چه کنم؟...چه نکنم؟🤔
همون اردیبهشت وام بلو که برای من شده بود ۷ تومن گرفتم....رفتم دو تا سکه پارسیان گرفتم.
دارم الان اقساط رو پرداخت میکنم...عکس گذاشتم همون موقع.
تا دیروز دیدم همون شرکت سمی گفت بیا تسویه حساب...۱۲ تومن واسم واریز کردن....بعد از پرداخت اقساط ۷ تومن ازش موند....رفتم به ویپاد هم سر زدم دیدم وام پشتوانه ۱۵ تومنی هم برام باز شده....فعالش کردم...پولامو زدم زیر بغل و د برو که رفتیم...

من یه آیینی واسه خودم دارم، که سالهاست رعایتش کردم

همیشه اولین جایی که برم سرکار...و اولین حقوق طلا میخرم...
نمیدونم تجربه کردین یا نه...همیشه اولین‌ماه کاری خیلی سخت .به نظرم حیف پولش طوری خرج شه که دیده نشه.
مدت ها بود که دلم زنجیر هرینگبون ظریف و گوشواره پولکی میخاست.
هرینگبون ۳ میل و که شبیه طوق می ایسته و دوسال پیش خریدم😍
خلاصه رفتم یک زنجیر ظریف خریدم به وزن ۱.۳۲۰ سوت....شد ۵۹۰۰
گوشواره روکو ۴.۱۹۰ سوت...شد ۱۸ میلیون ۷۶۰ تومن.
واسه زینت خریدم و گفتم بعد از همه ماجرا یه حالی به احوالاتم بدم. 
دست آورد فصل بهارم شد.....۷گرم و ۵۱۰ سوت طلا🤩
طلاهای و خونه ها و ماشین های شما هم مبارک تون باش.

سلام و درود بر همگی 

اگر دوستان موارد دیگه ای می دونن یا به عنوان مشتری توقع دارند رو اضافه کنند شاید به کار کسی اومد 

دوستان خیلی ها دوست داریم درآمد بیشتری داشته باشیم اما ترجیح میدیم همون روش های قدیمی و متداول رو بریم 

اگر می خواییم مشتری/ شاگرد بهمون اعتماد کنه باید " سروقت باشیم" نه اینکه هر وقت دلمون خواست مغازه رو باز کنیم یا بریم سرکلاس یا بریم آرایشگاه و غیره یا دقیقه آخر کلاسمون رو کنسل کنیم( شاید در سال یک بار پیش بیاد که طبیعی هست اما اگر مدام تکرار بشه قشنگ نیست و کم کم تمام شاگردها و مشتری ها رو از دست میدیم) 

اگر مغازه دار/ ارایشگر هستید رو یک تابلو یا حتی یک برگه ی تایپی ساعت کاری رو بنویسید و شماره تماس هم بذارید که مشتری بدونه شما ساعت کاریتون به چه صورتی هست( حتی اگر تو یک روستا کوچیک کار می کنید) 

اگر مغازه دار هستید تمام قیمت ها رو بنویسید چه میوه فروشی هست چه لباس یا هر چیز دیگه ای چون من مشتری وقتی برم تو مغازه ببینم چیزی قسمت نداره تشکر می کنم و میام بیرون چون راحت نیستم مدام بپرسم قیمت این کار چند هست 

اگر مغازه دار هستید وقتی مشتری وارد میشه فقط بهش خوش آمد گویی کنید و بگید اگر کمکی از دستم بر میاد در خدمت هستم و دیگه به مشتری نچسبید چون من خودم به شخصه از مغازه ای که صاحب مغازه بهم می چسبه یا اظهار نظر می کنه بدم میاد و سریعا اونجا رو ترک می کنم حتی اگر چیزی رو داشته باشه که نیاز دارم. 

اگر مغازه دار هستید وقتی مشتری بدون خرید مغازه رو ترک می کنه باز هم با روی باز باهاش خداحافظی کنید نه اینکه محل ندید 

اگر مغازه دار هستید وقتی مشتری داره جنسی رو نگاه می کنه مدام رگال رو پشت سرش منظم نکنید اجازه بدید مشتری از مغازه خارج بشه بعد این کار رو انجام بدید ( وقت برای منظم کردن زیاد هست) 

موزیک رو با صدای بالا نذارید 

اگر می تونید شکلات و آب بذارید تو مغازه چون مشتری وقتی قندش تنظیم هست یا تشنه نیست بهتر می تونه تصمیم بگیره 

برای جذب مشتری از روش های منسوخ مثل تراکت استفاده نکنید 

روی تلفن پیغام گیر بذارید و اجازه بدید مشتری از ساعت کاری شما اطلاع پیدا کنه نه اینکه مجبور باشه مدام با شما تماس بگیره 

برای بچه مشتری ها یک چیزی در نظر بگیرید چون این خیلی تو ذهن بچه ها و والدین می مونه یک چیزی که معرف مغازه شما هم باشه ( مثل بادکنک با آدرس و لوگو مغازه) 

اگر مشتری با شرایط ویژه جسمانی دارید براش وقت بذارید 

آقایون فروشنده جلو مغازه وقتی می ایستن یا سیگار می کشن اصلا قشنگ نیست 

می تونید یک قسمت مغازه یا آرایشگاه یا هر جایی رو خوشگل دیزاین کنید و بنویسید محل عکاسی شما و بنویسد ما رو اد کنید و تخفیف بگیرید حتی اگر ده نفر هم شما رو اد کنند باز هم براتون معرفی خوبی میشه( برای این کار وقت و هزینه بذارید نه یک چیز زشت که بازدهی نداشته باشه/ تو گوگل کلی ایده می تونید پیدا کنید) متفاوت بودن یکم خلاقیت می خواد 

می تونید تاریخ تولد مشتری رو بگیرید و روز تولدش براش پیغام بفرستید یا بهش یک تخفیف کوچیک روز تولدش بهش بدید 

تو گوگل بگردید و مطلب یاد بگیرید 

کارتون هر چی هست هر جا که کار می کنید خودتون رو به روز نگه دارید الان عصر عصر اینترنت هست 

این پیج هم ایده های خوبی داره

https://www.instagram.com/rmg_com?igsh=eGhmM2QzZmRlbTYx

اگر تجارت شما در اینترنت نباشد، تجارت شما از بین خواهد رفت.// بیل گیتس//

سلام و صد سلام به دوستای خوب و خوش خرج خودم😊😊

یکشنبه گرم تابستونی تون بخیر

من اومدم با یه پس انداز جدید...یه کوچولو پول داشتم که مطمین بودم اگر بخوام صبر کنم تا بیشتر بشه قطعا یه جای الکی خرجش میکردم

برای همین با مقدار طلایی که تو گالری حقانی جمع کرده بودم این انگشتر نانازی رو سفارش دادم💍

ظریفه اما توی دست نما داره

۸۸۰ سوته...موقع خریدش اول با خودم گفتم حتی یک گرم هم نیست بیخودی پول ندم... اما بعد یاد حرف گلی جون افتادم که توصیه میکرد هیچ ماهی رو بدون پس انداز نگذرونیم هرچقدر هم کم باشه

خلاصه براتون بگم منی که فقط دنبال تیپ و غذای بیرون و اکسسوری و لوازم تحریر بودم.... هیچ موقع فکر نمیکردم بتونم از اونها دل بکنم(اابته در حد نیاز خرید دارم)  و بتونم پولی پس انداز کنم....

ممنونم از همتون که هستید و با راهنمایی های به جا و ذکر تجربه هاتون، باعث میشید افرادی مثل من که هوش اقتصادی ندارن یا در خانواده به صورت درست، تربیت مالی نشدن، اینجا راهشونو پیدا کنند

خلاصه که بدجوری به خرید طلا معتاد شدم دیگه😁😁باید برای ترک، منو ببندند به تخت😂😂

همه تونو دوست دارم و در ایام محرم برای موفقیت همگی تون دعا میکنم❤️❤️

2810