2777
2789
اگه طلای فیزیکی بدن که عالیه چون من قصد طولانی مدت دارم باید طلا تحویل بگیرم پول به دردم نمیخوره

اره میلی که خودم دیدم داشته و جالب اینکه کارت هدیه هم داره .کارت هدیه طلا که هر موقع خواستید میتونید نقدش کنید.توضیحاتش توی سایت یا اپلیکیشن میلی هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه‌ها کسی از طلای اهورا خرید کرده. قبلا هم خرید کرده بودم اما اینبار بسته خالی برام فرستادنزیر باره ...

وااای 

چی خریده بودی؟ چقدر پول داده بودی؟ 

من اهورا رو نمیشناسم فقط نماد اعتماد الکترونیک داشت؟

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
وااای چی خریده بودی؟ چقدر پول داده بودی؟ من اهورا رو نمیشناسم فقط نماد اعتماد الکترونیک داشت؟

یه انگشتر. 6و نیم

نمیدونم یه پیج معروف هست طلای دسته دو میفروشه

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

سلام بچه ها دیروز همسرم اومد خونه خسته بود

گفت آقایی که کار خونه رو انجام میده گفته یه مقدار پول بدین چندتا آپشن کوچولو به خونه اضافه کنم دلم میخواد انجام بدم ولی پولش نیست 

من هنوز اون 4گرم طلای حقانی رو نگفته بودم که گفتم الان وقتشه یه بار کوچولو از دوش همسرم بردارم گفتم عزیزم من این گالری 4گرم طلا دارم میتونم سفارش بدم وقتی اومد لازمت شد بفروشی 

با اینکه زیاد نبود اما واقعا به جا وبه موقع بود 

امروز زنگ زدم به گالری حقانی کیف پولم شارژ شد جوابگویی و احترام به مخاطبشون عالیه اصلا منتظر نذاشتن منو 

13300کیف پول شارژ شد 3300هم اضافه کردم یه گوشواره 4گرم و310سوتی برداشتم به همسرم گفتم هر وقت خواستی بفروش 

بین ما هیچ وقت من من نبوده هر وقت هرچی داشتیم برای هم گذاشتیم من هر وقت خواسته طلا فروختم ایشون هم پول داشته جاشو پر کرده این بار هم شاید طول بکشه اما حتما خدا بخواد عمری باشه جاشو پر می‌کنه 

بچه ها چکار کنم خیلی حس بدی دارم، یعنی کار کدومه چجوری بفهمم

وقتی مهر و موم بوده خب خودشون مشکل داشتند و توی جعبه نداشتند.اگه حضوری میتونید برید حتما برید و دوربین مغاره رو بگید چک کنند. 

بچه ها چکار کنم خیلی حس بدی دارم، یعنی کار کدومه چجوری بفهمم

احتمالا توی مغازه وقت بسته بندی اشتباهی شده .

مطمنی موقع باز گردن نیوفتاده تو خونه؟توی جعبه پست جعبه کوچیک طلا بود؟ ولی خالی؟

دوستان میشه خواهرانه همگی راهنمایی کنید. 

یک ماه پیش به خرج من رفتیم شمال. می خواستم برم دریا، حلقه ازدواجم را دادم شوهرم نگه داره که گمش کرد و حدود ٣٠ تا ۴٠ میلیون ضرر زد. وقتی هم که گفتم پول بده بخرم گفت یه ریال هم نمی دم، هدیه خودم بوده و به تو ربطی نداره...

چند هفته بعدش حدود ٢٠ میلیون برای پدرش خیرات کرد و حدود دو هفته بعدش ٢۵ میلیون پی اس فایو برای پسرم خرید. 

در صورتی که من خیلی بابت گم شدن حلقه ام ناراحت بودم و اون این رفتار رو با من کرد. 

پریروز رفته بوده خرید با پسرم، از هایپرمارکت تیغ ژیلت ونوس خریده ۵٠٠ هزار تومن انگار. بعد اومده میگه بیا امروز یه هدیه برات خریدیم، یه هدیه خیلی گرون. 

یعنی واقعا منو چی فرض کرده؟!! یعنی از غصه و خشم و ناراحتی و عصبانیت بمیرم کم هست.

کسی هم هست که نه کارت و پول و... دست من میده، نه خرج شخصی منو میده. خودم شاغل هستم و میگه خودت خرج کن.

یه انگشتر. 6و نیمنمیدونم یه پیج معروف هست طلای دسته دو میفروشه

وقتی مهر و موم بوده یعنی خالی فرستادن 

سفت وایسا حقتو بگیر بالاخره از یه جا باید شروع کنی 

بهشون بگو شکایت میکنم اگر زیر بار نرفتن واقعا برو شکایت کن 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بچه‌ها کسی از طلای اهورا خرید کرده. قبلا هم خرید کرده بودم اما اینبار بسته خالی برام فرستادنزیر باره ...

ب نظر من ک استوری های اجرت سه درصد اهورا گالری فیک هس

من هر بار به پنج ثانیه نکشیده پیام دادم ک فلان طلا رو میخام میگه عزیزم فروخته شد!!! اصلا محاله در کمتر از پنج ثانیه همه کارها فروخته بشن

اونا رو برای تبلیغ میزاره

منم انفالوش کردم دیگه چون حس خوبی ازش نگرفتم

🚫🚫🚫🚫

یه انگشتر. 6و نیمنمیدونم یه پیج معروف هست طلای دسته دو میفروشه

شکایت کن

موقع انتقاد هم اصلا برخوردش خوب نبود دختره

انشالله بتونی حقتو بگیری 

ممنون ک اطلاع رسانی کردی 

پس حسم درست بود بهش

اره داخل محله ماهستن من هم خریدم ازشون هم فروختم عزیزم معتبرن میتونی حضوری برو سرشون شلوغه حتما استباه شده 

🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴
2810