2777
2789
تجربه ی خودمو میگم شاید به دردت بخوره.من پارسال اردیبهشت ماه بود که ۲۰میلیون تومنی پول داشتم همسرم گ ...

مممنون از به اشتراک گذاشتن تجربه ات.. 

درسته خودم نمیتونستم اعتماد کنم چون پرسیدم برای استان دیگه ای بود

قلک طلا من تاحالا انجام ندادم اما مسلما بابت طلای فیزیکی که دریافت میکنید در اون لحظه مازاد اجرتش رو ...

تایم‌کم چون نمیتونم بیشتر  از دوماه بذارم‌چه طلاسی و چه قلک طلا

معلوم نیست چی میشه حقیقتش خرید و فروش داشتم اما اعتماد ۱۰۰٪ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دل خواهر ❤️از پستی که برام نوشتی انگار هنوز خونه به نام تو هستش هنوز به اسمش نزدی اکه اینطور شم ...

سلام وقت بخیر ..شوهر منم دقیقا مثل همسر دوستمون هست ..۱۴ ساله باهم کار میکنیم ..خونه .دوتا ماشین .زمین به اسم خودش هست ..اصلا منم چیزی نگفتم ولی بعد که دیدم همکارام چیزی به اسمشون هست منم رفتم تو فکر ..انگار من کار کردم فقط شوهرم به همه چیز برسه ..بهش گفتم گفت منو تو نداره فکر کن همه از خودت هستن 

منم بگم دیگه 🤪😁

۸۵۰ سوت سکه پارسیان جمع کرده بودم...

۵۰۰هم گذاشته بودم کنار ک بخرم...

یک میلیون هم ب لو جان هدیه داده بود

ی گوشواره میخی داشتم ک حساسیت داد دیگه ننداختم ۱۹۵۰

خب ...😄

ی زنجیر گرفتم ۲گرم ۴۵سوت 

۷۳۰۰

۷درصد ....چطور حساب کرده 😊🥲

سلام وقت بخیر ..شوهر منم دقیقا مثل همسر دوستمون هست ..۱۴ ساله باهم کار میکنیم ..خونه .دوتا ماشین .زم ...

به نظر من ب نام خانوم هم چیزی باشه خوبه مخصوصا ک کار میکنی و زحمت میکشی... 

من تجربه ای ک رو اطرافیانم دیدم زن هم باید سهم داشته باشه.. البته ن اینکه ک امشب بری دعوا کنی بنامت بزنه😁

تو حال خوبی همسرت باهاش صحبت کن بگو دوست دارم چیزی بنامم باشه و حس خوبی میگیرم و حالم خوب میشه و ازین حرفا. یمدت تو گوشش بخون بالاخره نتیجه میده. 

من کلا النگو دوس ندارم مخصوصا ک صدا میده😂حس میکنم تکپوش شیک تره ی وام فوری مهر گرفتم چهل تومن چند تا طلا فروشی رفتم تکپوشهاش جالب نبودن ولی انصافا النگوهاش خیلی قشنگ بودن خیلی دو دلم🤕🤕میترسم النگو بگیرم پشیمون بشم ولی از طرفی النگو کیف میده پول جمع کنی ی دونه ی دونه اضافه کنی اوف دلم قنج رفت😂😂

نظر شما راجع به النگو چیه دوستان. 

یه دستبند و انگشتر ست قیمت کردم نزدیک صدوپنجاه 🤕

خیلی دوسش دارم ولی فعلا برنامه و پولی برای خریدش ندارم. 

ببینیدش 

خب خانمای گل و معصومه جون منم یه گزارش کوچولو بدم، اول اینو بگم که از اول سال خیلی سعی کردم پس انداز ...

چقدر عزیزم برات از صمیم قلبم خوشحال شدم ❤️🤩

انگار خودم به این موفقیت دست یافتم 😍

بله دیگه عزیزم شنیدی که میگن 

با خدا باش و پادشاهی کن 🤩😍

معصومه جون میشه منم راهنمایی کنیهمسر من خیلی وقته بیدار شده از این نظر یعنی بینمون مال من و تو هست ع ...

نشانه ها رو جدی بگیر شوهرتو بشناس و با توجه به شوهرتخط مشی زندگیتو تعیین کن

من  ۶ ماه بعد زندگی فهمیدم اولویت همسرم خانوادشه و من مسیر مالیمو به سمت خواسته های خودم بردم

و خودمو رشد دادم 

سلام وقت بخیر ..شوهر منم دقیقا مثل همسر دوستمون هست ..۱۴ ساله باهم کار میکنیم ..خونه .دوتا ماشین .زم ...

سلام عزیز دلم ❤️ 

نه دیگه قربونت برم تا این حد هم ریسک نکن 

آدم از فردای خودش خبر نداره 

حداقل کار کرد خودت رو جدا کن 

به حد کافی پشتش بودی و زندگی مشترک رو ساختی 

از این به بعد آروم آروم تغییر رویه بده 

چهارده سال کم سالی نیست گلم 

خیلیا رو میشناسم که همسراشون .بلانسبت شما ...انشالله که برای شما اینطوری نباشه عزیزم 

میگفتم  همسراشون ..مثل نردبون ازشون استفاده کردن تا به اهداف خودشون برسند ..بعد دست خانوم به جایی بند نبود 

خانوم قسم میخورد بهم که فقط سه سال از همسرم جدا شدم 

یه خونه ی نقلی  گرفتم برای خودم ...و حدود پنجاه گرم طلا 

در حالیکه قبلا هر چی کار کردم آوردم گذاشتم وسط

صاحب خونه زندگیش کردم 

موقع طلاق مهریه نداد که هیچ 

به احترام پونوزده سال زندگی مشترک  یه سکه نذاشت دستم که 

برام دوتا بچه آوردی ... علاوه بر اینکه شاغل بودی 

کارهای خونه ام رو کردی 

جلوم چای و غذا گذاشتی 🥺

بدون تک تومن پول در اومدم از خونش 

حتی می‌گفت دوران مجردی طلا داشتم اونا رو هم داده بودم بهش موقع خونه گرفتن 

یعنی تا این حد عزیزم ❤️ 

انشالله که برای شما اینطور نباشه 

اما خدا به آدم عقل داده ...با عقل و منطق تغییر رویه بده 

سلام عزیز دلم ❤️ نه دیگه قربونت برم تا این حد هم ریسک نکن آدم از فردای خودش خبر نداره حداقل کار کرد ...

معصومه خانم ،شما فقط بنویس 

تا ما بخونیم 

قلمت چقدر روان و شیرینه🦋🌱🌸

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
سلام دوستانبرای خیارشور که گفتید دبه ای بخرم یه جا قیمت گرفتم 8 کیلو 250 ، 350 و 550 نسبت به ریز و د ...

قیمت هاش خوبه عزیزم ❤️ باز بستگی به کیفیت و مزه اش داره 

اینجا درجه یک قلمی کیلویی ۶۹تومن 

درجه دو ۵۰

که من از پنجاهی می گیرم ...مزه اش همون 

فقط یکم بزرگ 

2810