2777
2789

سلام سلام🥰

امروز بیست و یکمین سه شنبه از هفته ۵۲ هستش

مبلغ پس انداز ۲۱۰ هزار تومن

که به علاوه دو میلیون و ۱۰۰ هزار قبل

می شود: دو میلیون و ۳۱۰ هزار تومن 

تن‌تون سلامت

@rokin    

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان
معصومه جون میشه منم راهنمایی کنیهمسر من خیلی وقته بیدار شده از این نظر یعنی بینمون مال من و تو هست ع ...

عزیزم من باشم قبول نمیکنم.. اگه مال تو و اون نداره پس چرا به اسمت نمیزنه!!

میگذرن روزای سخت..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره اومده پایین من اگتو فکرم یا از عیار یا طلاسی یا حقانی یه مقدار کم بگیرم اما هنوز نتونستم خوب تصم ...

میخای بگیری بگیر من به شوهرم گفتم بزار طلابیاد پایین بخر صبر نکرد رفت تو ۳۵۱۰خرید البته من نمیخام بفروشم ولی خب پول کمتر میدادم

سلام. لطفاً هرکس میتونه منو راهنمایی کنه ، بکنه. چون واقعا میخوام‌ خون گریه کنم. هرکاری میکنم رزق نمیاد برام‌ . افسرده شدم😭 شوهرمم ماهی ده حقوقشه. 

ولی الان موضوع خودمم. همه تون مبدونید چقدر سخته با ده تومن زندگی کردن. کیک خونگی بلدم ، خیاطی بلدم، ولی مشتری هیچی نمیاد برام با اینکه تبلیغات هم میکنم . ادویه آوردم برای فروش بازم مشتری نداشتم😭😭😭 

خدا با من قهره؟ چکار‌کنم با پسر کوچک کجا برم سرکار

به نظرتون جز حسرت خوردن چی میمونه برام😭 

من در این مورد یه نظریه دارم اگه اشتباه میکنم بمن بگیداگه از طلاسی و میلی گلد عیار بگیرم کارمزد خرید ...

قلک طلا من تاحالا انجام ندادم اما مسلما بابت طلای فیزیکی که دریافت میکنید در اون لحظه مازاد اجرتش رو باید پرداخت کنید مثلا شما ۱۰ملیون تو صندوق طلاتون گذاشتین به مرور که شده حدود ۳گرم خوب مسلما این ۳گرم طلای خام هستش پس طلای مدنظرتون اجرت داره و ازون ۳گرم تون کم میشه مبلغش. من این تصور رو دارم.

و اینکه عیار صندوق بورسی هستش و قابل اعتماد تره تا طلاسی و میلی که فقط اپلیکیشن هستن و طبق تحقیقات من در صورت هک برنامه یا هرمشکلی تمامی حقوق از کاربر سلب میشه و حق شکایت ندارین😑

ولی چون کار با بورس سخته و من هنوز نتونستم آموزشمو کامل نگاه کنم ترجیح دادم فعلا از طلاسی بخرم با ترس و لرز🤕

و چرا میگی کوتاه مدت؟؟؟متوجه نشدم 

خوب میشه من الان بزارم تو طلاسی پول و هی بیشترش کنم و تایمی که حس کردم مناسبه یا وجه بگیرم یا طلای فیزیکی💚

سلام. لطفاً هرکس میتونه منو راهنمایی کنه ، بکنه. چون واقعا میخوام‌ خون گریه کنم. هرکاری میکنم رزق نم ...

نا امید نشو...

تو دیوار آگهی کن..

ادویه هاتو قشنگ بسته بندی کن.. بسته بندی شیک و گوگولی خیلی ناثیر گذاره..   بده عطاری برات بفروشه..

به تلاشت ادامه بده...

سلام. لطفاً هرکس میتونه منو راهنمایی کنه ، بکنه. چون واقعا میخوام‌ خون گریه کنم. هرکاری میکنم رزق نم ...

سلام من چرخ صنعتی گرفتم تو خونه کار میکنم یکم سخته ولی شدنیه باید بگردی تولیدی پیدا کنی.و اینکه بعضی از تولیدی ها بهت چرخ هم میدن کدوم شهری؟

عزیزم توی دیوار اهی بزن .۶۰ هزارتومن هزینه داره اما مطمعنا کلی مشتری پیدا میکنی

بچه ها یه چی میگم بهم نخندین

من از فکر اینکه طلا ارزون شده و من پول ندارم بخرم از خواب و خوراک افتادم😢😅

الان شرایط وام کارگشایی .شهر ما اینجوری شده که در ازای ۱۱۰ گرم طلا ۲۰ میلیون وام میدن با سود ۲۴ درصد 

به نظرتون فردا برم ۵۵ گرم بزارم و ده میلیون بگیرم و باهاش طلای شکسته بخرم ؟،

به نظرتون این کار عاقلانه ست یا فعلا بیخیال بشم؟

2810