2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامخانما یه سوال دارم بلو اگر پولمون رو باکس بندی کنیم بازم شامل امتیاز برای وام میشه؟یا باید تو حس ...

بله حتی تو باکس باشه تو امتیازدهی قرار میگیره

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
سلامخانما یه سوال دارم بلو اگر پولمون رو باکس بندی کنیم بازم شامل امتیاز برای وام میشه؟یا باید تو حس ...

آره عزیزم قبول میکنه فرقی ندارد پول کجا باشه فقط میانگین پولت نباید از سه ملیون کمتر بشه     میانگین پولت نه موجودیت متوجه شدی  عزیزم 

سلام دوستان عزیزم

از شما خواهش می کنم با دلهای پاکتون برای من دعا کنید. یه محصولی که با زحمت بسیار تولید شده، حالا مشتری نداره. دعا کنید معجزه بشه و خدا خودش مشتریش را بفرسته و به سلامتی با قیمت مناسب فروش بره. 

انشاءالله به حق صاحب این ماه عزیز حاجت روا شوید. 

عزیزم ممنون از اطلاع رسانیتون نحوه ثبت نام چجوریه خودمون میتونیم یا باید بریم کافی نت ؟؟ما یه ۲۰۶مدل ...

خودتونم میتونید ثبت نام کنید درموردماشینم کوییک سوارنشدم نمیتونم نظربدم دوساتی داشتن بهترمیتونن اما sdسوارشدم ماشین تندوتیزی بودازنظرمن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
سلام عزیز دلم ❤️ قربونت برم من شما به من لطف داری عزیزم خوشحالم که مورد پسندت قرار گرفته ♥️ خوشحال م ...

خب خانمای گل و معصومه جون منم یه گزارش کوچولو بدم، اول اینو بگم که از اول سال خیلی سعی کردم پس انداز کنم ولی به خاطر اینکه همسرم یه کم بدهی داشت و توی فشار بودیم اصلا نمیتونستم پول جمع کنم

و یه جورایی ناامید و بی انگیزه شده بودم و دلم خیلی شکسته بود و من از اول سال تا الان فقط یه گوشواره ۱.۱ گرمی تونستم بگیرم.

اما خدای مهربون باز هم بهم نشون داد که خیلی هوامو داره و توی این وضعیت روحی که خیلی بی انگیزه بودم یه حالی بهم داد و انگار بهم گفت پاشو و از نو شروع کن. 

یک عزیزی به همسرم یه نیم سکه هدیه داد( بابت اینکه همسرم برای قیمت گذاری یه پروژه در مناقصه ای بهش کمک و مشورت داد و اون شخص با مشورتی که همسرم داده بود تونست توی مناقصه برنده بشه و حتما سود مالی خواهد داشت و برای قدردانی از همسرم بهش هدیه داد) 

در تمام زندگیم همیشه وقت تنهایی و نگرانی و حس غربت خدارو حس کردم  الانم خدا خودش برام دست به کار شد و برای ادامه راه یه انگیزه خوشگل بهم داد، خدایا شکرت،  انشالله این حس خوب قسمت همه 

بچه خا این عکس پلاکی هس ک گفتم امروز گرفتم طلا فروش برام فرستاده . وزن پلاک رو ۴ گرم حساب کرده و وزن ...

خیلی زیباست🤩 مبارکتون باشه. 

سعی کنید گوشوارشو هم بگیرید و نگهش دارید. من یه ست عقیق دارم چند سال پیش خریدم، پلاک و گوشواره و انگشتر، خیلی دوسش دارم و با خودم قرار گذاشتم هیچ وقت نفروشمشون. 

یه خاطره هم بگم، 

یکی از خانومهای فامیلمون از خیلی خیلی قدیم یه سرویس سنگین داشت که کلی نگین های سایز متوسط روش بود. گاهی تو مجالس استفاده میکرد و من با اینکه خیلی بچه بودم از این سرویسش خیلی خوشم میومد، نمادار و جذاب بود. کلا این خانوم بسیار زیاد اهل طلا خریدن بود...

دو سال پیش میگفت همین سرویسمو دادم کارشناسی و نگینهاش یاقوت اصل تشخیص داده و قیمت بالای پونصد میلیونی براش تعیین کرده بودن😶‍🌫️😶‍🌫️

مبارک ریحانه بانو جان 😍❤️چقدر هم خوشگل موشگل به سلامتی انشالله بپوشیش عزیزم طلا همیشه طلاست بدون اج ...

ممنون عزیزم دهای خیرش هم برا پدر و مادرشما ک یادمون اوردین با پولای کم هم طلا بخریم 

🌷❤️ بیشترش سهم شما عزیزم

خیلی زیباست🤩 مبارکتون باشه. سعی کنید گوشوارشو هم بگیرید و نگهش دارید. من یه ست عقیق دارم چند سال پی ...

بسلامتی عزیزم انشالله مبارکتون باشه 

منم خیلی دوسش دارم و انشالله گوشوارشم بگیرم با همین احرت کم باشه 

بیشتر از نظر پس اندازی نگران بودم و اینکه تو فاکتور ننوشته چن گرمش نگینه فقط چهار گرم طلای کسر نگین نوشته این مشکلی نداره؟

بسلامتی عزیزم انشالله مبارکتون باشه منم خیلی دوسش دارم و انشالله گوشوارشم بگیرم با همین احرت کم باشه ...

مشگلی نداره عزیزم چون در فاکتور قید شده کسر سنگ

چون من یه پلاک پر نگین داشتم موقع فروش خریدارگفت وزن سنگ کسر میشه ولی وقتی فاکتورو نشون دادم که نوشته دیگه چیزی نگفت و خرید

2810