2777
2789
کار درستیه صدو هشتاد میلیون بدیم وام ازدواج ششصد تومنی ک قسطش جمعا پنج تومن میشه و چهاردرصده و ده سا ...

به نظر من خوبه از وام مسکن که میخوان اوراق بخرید و سودش هم بیشتر هست بهتره ولی حتما از درست بودنش و اینکه یک موقع کلاهبرداری نباشه مطمئن بشید .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان. من 14 ساله ازدواج کردم و از اون موقع فقط یه دست مبل خریدم و تمام وسایلم برای جهازم هست ...

عالیه حتما انجام بده 💚

انشالله که همسرت میخره و طلاهات هم میمونه برات ❤️

طلا انگار میدونه ماکی پول نداریم دقیق همون موقع پایین میاد الانکه من پول ندارم شده ۳۳۵۰🙁🥴

آره اومده پایین من اگتو فکرم یا از عیار یا طلاسی یا حقانی یه مقدار کم بگیرم اما هنوز نتونستم خوب تصمیم بگیرم 😑

دوستان کسی همراه بانک مهر داره؟

چرا میانگینش اینجوریه من تاریخ های مختلف میزنم ولی میانگین موجودی رو‌ همیشه ی مبلغ نشون میده..

مثلا 1402/9/29 میزنم یا 1402/8/29

تا 1403/3/29 یه مبلغ نشون میده....جای دیگه نداره برای دیذن میانگین؟

اگه بانک برم خودشون سقف میانگینم رو نشون میدن که چقدر میتونم مثلا وام بردارم؟

خدا بد نده عزیزم ❤️ انشالله زود سلامتی ات رو به دست میاری آره عزیزم الان قشنگ متوجه شدم ♥️خب اینکه خ ...

معصومه جون میشه منم راهنمایی کنی

همسر من خیلی وقته بیدار شده از این نظر یعنی بینمون مال من و تو هست 

عقیده اشم اینه که هیچی به اسم زن نباشه مطمئنم ده ساله دیگه هم که زندگی کنیم هیچی به اسم من نمیزنه یه آپارتمان برا کارای اداری و نداشتن پایین خدمت به نام من زو که بعد بزنم به اسم خودش بارها سرش با من بحث کرده که  تو گولم زدی با اینکه قراره باز به اسم خودش باشه 

حالا میخوایم ماشین بخریم ۱۰۰ تومن وام بگیریم ماهی ۱۰ قسط ماهی ۵ من بدم ماهی ۵ شوهرم ولی چون میدونم به نامم نمیزنه گفتم قسطش نمیدم و خودم یه وام جدا میگیرم شوهرمم اصرار که ۵ تو بده فرقی نمیکنه ماله من و تو نداره 

ولی میدونم فقط به حرفه تو عمل ماله من و اون داره 

حالا بنظرت من ماهی ۵ قسط بدم و با هم پراید بگیریم یا ماهی ۱۰ قسط بدم و خودم تنها که به اسم خودم باشه ولی مدل پایین تر و قسطشم سخت تره برام دادنش ؟؟

بچه ها اگه میشه بقیه هم جواب بدن 

معصومه جون میشه منم راهنمایی کنیهمسر من خیلی وقته بیدار شده از این نظر یعنی بینمون مال من و تو هست ع ...

خوب معلومه که نباید قسط بدید 

بگو آره فرقی نداره پس به اسم من باشه 

کلا ماشین به اسم بودن دردسر هم داره 

اما من باشم اصلا قبول نمی کنم 

شما شرایط زندگی خودت رو بهتر می دونی 

معصومه جون میشه منم راهنمایی کنیهمسر من خیلی وقته بیدار شده از این نظر یعنی بینمون مال من و تو هست ع ...

عزیزم پولتو جمع کن وامی یا قرعه چیزی بنویس سال دیگه ماشین ثبت نامی بنویس یا اینکه طلا بخر و....

ولی پولتو نده یا بگو اگه فرقی نداره پس  ماشین براتوعه خونه برامنه و بنامت نمیکنم.محکم بایست رو حرفت💚

دوستان کسی همراه بانک مهر داره؟چرا میانگینش اینجوریه من تاریخ های مختلف میزنم ولی میانگین موجودی رو‌ ...

من میخوام افتتاح حساب آنلاین بزنم از کدوم راحت تره کیو بانک یا همراه بانک مهر ایران ؟لطفا عکس آیکون برنامه شو برام بزارید سپاس💚

آره اومده پایین من اگتو فکرم یا از عیار یا طلاسی یا حقانی یه مقدار کم بگیرم اما هنوز نتونستم خوب تصم ...

من در این مورد یه نظریه دارم اگه اشتباه میکنم بمن بگید

اگه از طلاسی و میلی گلد عیار بگیرم کارمزد خرید و فروش باید بدم و طلای فیزیکیش هم دستم نیست ....درسته پولم ارزشش حفظ شده ولی طولانی مدت نمیشه نگه داشت باید بفروشم و تبدیل به پولش کنم و اون پولم دوباره باید طلا بخرم یا خرج چیزی کنم

ولی اگه قلک طلا شرکت کنم هر طلا فروشی مورد اعتماد مجازی یا حضوری فرقی نمیکنه،کارمزدی که میدم بابت طلای فیزیکی و میتونم تحویلش بگیرم به صورت پارسیان یا طلا 

طلاسی و میلی و ....بیشتر تبدیل پول به صورت اینترنتی 

اگه اشتباه میکنم ممنون میشم دلیلتون رو بگید

2810