2777
2789

سلام دوستای گلم،

هر درسی که از زندگی میگیریم باارزش هست دقیقن عین جواهر،

وباید مثل خون  تو رگهامون جاری باشه،

هممون میدونیم چشم و هم چشمی بد حسادت بد.

اما چقدر جلوی خودمون رو میگیریم؟

می خوام از خواهرم بگم ،من بعد از چن وقت که با تاپیک آشنا شدم تونستم ۳۰ گرمی طلا بخرم همه رو تزئینی وبرای استفاده گرفتم وپوشیدم .

(حس زن بودن بهم دست داده حس ظریف بودن ،قبلن خالیه خالی بودم حتی حلقه ی ازدواجمم فروخته بودم،واصلن حس خوبی نداشتم)

خلاصه اینکه حس مقایسه رو تو نگاه خواهرم میدیدم ،ومیخواست  هر جور شده صاحب طلا بشه،

بش گفتم خواهر من ،من برا خرید این طلاها این تایم وقت گذاشتم مدیریت کردم ،وام گرفتم تو هم بیا اینکارو بکن 

حتی لینک تاپیک وبراش فرستادم شاید چیزی یاد بگیره.

گفت نه من حوصله ی خودمو هم ندارم بعدش بدم میاد اینجوری تکه تکه بخرم میخوام یهو بخرم.

گفتم خود دانی.

تا اینکه چن روز پیش برام عکس فرستاد ،دوتا دست پر النگو وتک پوش  

بش تبریک گفتم وخیلی براش خوشحال شدم .

فقط برام سوال شد آخه از کجا .

خواهرم حتی پول یه انگشتر هم نداشت تا دیروز.

که گفت مانترا ماشینمون رو فروختیم وبا پولهاش طلا خریدم.

گفتم هرجور خودتون میدونید.

سه تا بچه دارن وبه شدت به ماشین نیاز دارن ،بازم گفتم هرجور خودش صلاح میدونه امیدوارم فقط پشیمون نشه.

شاید باورتون نشه ولی بعد از گذشت فقط دوسه روز ،الان پشیمونه ولی اظهار نمیکنه

همش بم پیام میده که مانترا سایت ها کی باز میشن برای ثبت نام خودرو ،بش گفتم که امروز بازمیشه، 

اما با کدوم پول ؟

گفت طلاهامو میفروشم  

بش گفتم حیفه ضرره .نفروش کلی پول اجرت دادی آخه چرا ؟

دیدم دوس نداره نصیحت بشنوه ساکت شدم.

همین الان هم آروم وقرار نداره وحالش خوب نیست وفکرش 

مضطربه. 

کاش یکم صبور بود ،وتلاشگر اونوقت هم ماشین شو داشت (ماشین تمیزمدل۱۴۰۱)

هم ذره ذره طلا میخرید .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وام پشتوانه ویپادگرفتم یه تومنی میشه بزارمش همین جوریی بعدتسویه اش کنم میخوام وامهای بالاتری برام فعال بشه یاحتمن بایدنقدش کنم تواین مهلت ده روزه؟بعدتسویه اش کنم واینکه میتونم بعدده روزتسویه کنم وام دوتومنی برام فعال میشه یاحتمن بایدیه ماه بگزره؟خانمهاواجب هرکی میدونه جواب بده 

سلام دوستان عزیزم خیلی از تاپیک عقب بودم چند روزی بود فقط داشتم میخوندم تازه تموم کردم صفحات رو 😊عز ...

سلام خواهری حالت خوبه

به نظرم درنگ نکن برو طلارو بخر 

یهو میبینی پول لازم شد و ازت گرفت چاله تو زندگی زیاده

سابقه بخشش و دل رحمیت هم که نگم

از طرفی تا سکه ویپاد جم کنی طلا ممکنه بکشه بالا 

پیشاپیش هر چی گرفتی مبارک

کار درستیه صدو هشتاد میلیون بدیم وام ازدواج ششصد تومنی ک قسطش جمعا پنج تومن میشه و چهاردرصده و ده سا ...

سلام 

گلی میدونم عجووولی 

میدونم دوست داری به خونه و هدفت برسی هر چه زودتر 

چون خودم هم آدم عجولیم و کم طاقت. 

ولی دقت کردی این مدت چقد استرس داری به خودت میدی چون هنوز بهش نرسیدی اینقد عجله میکنی بعد که بهش رسیدی میبینی که ارزش این همه استرس نداره چون شما مستاجر نیستی و خونه مال خودته که سال دیگه بخوان پول پیش بیشتر کنن یا کرایه ات بیشتر بشه. 

کم پولی نیست این ۱۸٠میلیون... من باشم تحت هیچ شرایطی انجام نمیدم صبر میکنم با چیزی که معتبر هست و استرس و نگرانی و کلاهبرداری داخلش نباشه کارمو پیش میبرم. 

دیگه بقیه تصمیمات با خودت. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

هدف امسالم رو گذاشتم برای ۴۰ گرم طلای مخفی

چجوری از کجاشو نمیدونم

همونجور ک نمیدونم چجوری و از کجا تا الان جور شد و من تونستم ۱۲،۵ گرم رو بخرم البته ن از اول سال چون دوماه اول ترکوندم و ۵ گرم از طلای مخفی رو فروختم برای سفری ک همسرم منو همراه خانواده فرستاد و ۱۵ تومنم زد به کارتم اون ۵ گرمم حدود ۱۶ تومن فروختم و من هنوزم نمیدونم اون همه پول رو چجور اتیش زدم یعنی هروقت طلا میخرم فک میکنم ب اون پنج گرم ک چ بیخود از دست دادم

تازه میتونستم اون ۱۵ تومنم مدیریت کنم و ازش پس انداز کنم🫤🫤

در نهایت من تصمیم قطعی ۴۰ گرم طلا رو از برج ۲ گرفتم

و با انگیزه گرفتن کنار شما و تلاش هام انشالله بهش میرسم

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 

خانوما منم میخام واسه اول از شوهرم پول بگیرم برای خرج خوه چون اون خیلی ولخرجه و پس اندازی نداریم،،،

بهش گفتم با ۴ تومن یه ماه رو میبرم،حالا از برنج که معافیم چون سالانه شالی میگیریم،گوشتم همینطور،تازه عید قربون بوده،،،،

میوه ام ک درخت گلابی و الو و توت و ازگیل داریم،سبزی خوردنم باغچه داریم،سبزی خورشتی ام مامانم همیشه میده،

این ۴ تومن برای نون،مرغ،شوینده،ادویه،سیب زمینی پیاز و گوجه و کلن صیفی جات و این چیزا بس میکنه؟؟؟

اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡

خانوما منم میخام واسه اول از شوهرم پول بگیرم برای خرج خوه چون اون خیلی ولخرجه و پس اندازی نداریم،،،ب ...

اگر به فکر پس انداز هستی ک باید بیشتر بگیری ک بتونی از روش پس انداز و جمع کنی

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
دخترای خوشگل موشگل سلام یه سوال این برنامه دی .جی پی که برای تبدیل پول وی پاده برای من باز نمیشه اصل ...

سلام عزیزم میشه در مورد ویپاد کمی به منم توضیح بدین؟اصلا نمیدونم چیه.ممنون میشم🙏🙏🙏

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...
اگر به فکر پس انداز هستی ک باید بیشتر بگیری ک بتونی از روش پس انداز و جمع کنی

ن خب مابقی رو خودش پس انداز میکنه،تنها خرج خونه به غیر از موارد بالا ک گفتم با منه

اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡

تا حس تایپ گرفتنم گرفته بیام از سرگذشت یکی از اقوامون بگم ک الان یه خانم ۳۵ ساله هست

و همسرشم ۳۶ ساله و هم شغل همسرم بود و کارمند این دوتا توی سن پایین باهم ازدواج میکنن وقتی ک اقاپسر هیچی نداشت حتی خدمت سربازی ام نرفته بود زنشم سواد نداشت و خیلی ساده و بی سرزبون بود

خلاصه اینا سالها زندگی میکنن و صاحب خونه و کار و ۴ تا بچه میشن 

حدود ۳ سال پیش این اقا توی یکی از دورهمی های دوستانش چشمم یه خانمی رو میگیره و خانمه ام کم لطفی نمیکنه چنان میچسبه بهش ک دیگ جدا کردنشون کار کسی نبود

خانمش از اول میدونست و این اقا سعی میکرد با پول دهن خانم رو به اصطلاحی ببنده

پول ک میگم ها پووووول از ۲۰۰ ملیون بگیر تا ۱۰ ملیون 

اینم خانم ام میومد چکار میکرد تمام این پولارو خرج عمل زیبایی میکرد و به اصطلاحه ک میره دوراشو میزنه و برمیگرده سراغ من همینجور به عملاش ادامه میداد از انواع ژل و بوتاکس تا پیکر تراشی و غیره و غیره این روال حدود ۲ سال ادامه پیدا کرد و الان نقطه ای ک توش هستن اینه ک اقا بخاطر خرج های سنگینِ این زن و اون زن شروع کرد به رشوه گرفتن

و کم کم کارش رو از دست داد و اخراج شد 

زنش رو به طور کامل ترک کرد ولی طلاق نداده 

و داره با اون یکی خانمش زندگی رو از صفر میسازه 

اما زن اولش الان برای یه قرون پول در حد ۵۰ هزار تومن به این و اون رو میندازه نمیتونه جدا بشه چون خانواده ای نداره نمیتونه طلاق بگیره چون مهریه درست درمون نداره و اون اقا ام رسما چیزی نداره ک بهش بده

این داستان و سرگذشت پر از نکتس ک برداشتش رو به شما میسپارم

هیچوقت ام قضاوتش نمیکنم

چرا که توی تاریکی همه ی ما شبیه به هم هستیم🙂

2810