2777
2789

سلام دوستان عزیزم 

خیلی از تاپیک عقب بودم چند روزی بود فقط داشتم میخوندم تازه تموم کردم صفحات رو 😊

عزیزان اگه یادتون باشه گفتم که همسرم یه کاری رو از صفر شروع کرده و هنوز رو روال نیستیم شرایط اقتصادی یکم داره سخت میگذره که خداروشکر میکنم خدای مهربونم میدونم حواسش بهمون هست  هیچوقت تنهامون نذاشته🥰

حالا من تو این فشار مالی یه چک به مبلغ ده میلیون که همسرم از مشتری گرفته بود  داد به من چند روز دیگه وصول میشه البته من هرچی پول تو عید خانوادم بهم داده بودن رو داده بودم به همسرم حالا برای جبران داده که دستشم درد نکنه  

من خیلی وقته طلا نخریدم خیلی دوست دارم یه طلای کوچیک واسه دل خودم بخرم حالا تو ذهنمه بزارم ویپاد بتونم یه وام ده تومنی هم بگیرم بعد طلا بخرم یانه الان طلا رو بخرم 

کلا هرکس ایده ای برای اندک پول من داره بگه میخوام بهترین بهره رو ببرم از این ده تومن🙈😂

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیزم خیلی از تاپیک عقب بودم چند روزی بود فقط داشتم میخوندم تازه تموم کردم صفحات رو 😊عز ...

الان طلا تو قیمت خوبی هست اگه میتونی وام پلکانی هم میتونی بگیری بزاری روش یچیز بخری ولی وام ۱۰تومنی برآیند تا سکه ها جمع بشه طول میکشه و شاید طلاگرون بشه

سلام دوستان من چند ماهی بود نبودم(البته کلا کم حرف بودم و گمون نکنم منو خاطرتون باشه  )یه خلاصه کوتاهی از خودم میگم من چهارده ساله ازدواج کردم و سه تا بچه داشتم و بخاطر بچه ها و رشته درسیم که بازرگانی بود برام مقدور نبود کارمند بشم و از صبح تا عصر بچه هام شهر غریب تنها بذارم و یه جورایی قید کار کردن برای همیشه زده بودم با اینکه هم دوست داشتم مستقل بشم هم همیشه درسخون بودم و دانشگاه سراسری و معدل بالا و حیفم بود نتیجه زحماتم هدر بره.

و حرفای دوستای اینجا که معتقد بودن بجای زیادی صرفه جویی بهتره دنبال درامد باشیم مثل گلی خانم و ارمغان جان و خانم مستقل وتلاش های رکین جان،مامان سبحان و معصومه جان با اون شعار تلاش کن طلاش کن و بخواه و بشو  و بقیه عزیزان،همیشه تو فکر بودم تا اینکه شکر خدا اموزش و پرورش برای اولین بار رشته منم خواست منم دختر شمالی جان الگو قرار دادم و علی رغم اینکه هیچ کدوم درساش مربوط به رشته من نبود با برنامه ریزی صبح زود و اخر شبا که بچه ها خواب بودن(چون شوهرمم شهر دیگه سر کار بود دست تنها بودم و نمیشد رو کمکش حساب کنم)از نت جزوه گرفتم و با گوشی خوندم و شکر خدا اموزگاری با امتیاز بالا قبول شدم،سخت بود ولی ارزشش داشت  جهت انگیزه سایر دوستان نوشتم که دنبال کسب درامد باشن و انشاالله منم دیگه درامد دارم و میتونم صندوچه طلام پر کنم.

توی این فاصله هم ۵۰ تومن وام ویپاد گرفتم و ۴تا النگو خریدم و حواسم به دخل و مخارجمونم بود ولی پس انداز بیشتری نتونستم بکنم چون هزینه کلاسهای تابستونه بچه ها بالا بود.الانم دیگه باید درگیر پودمان بشم و چون خیاطی بلدم چند دست مانتو و شلوار رسمی بدوزم برا مهرماه  در کل خیلی ازتون ممنونم بخاطر تشویقهایی که میکنین و تجربیاتتون که اهرمی برای ایجاد انگیزه افرادی مثل من میشه و ممنون از رویا جون بخاطر تاپیک فوق العادش،اجرتون با امام حسین  

دلخوشم به روزهایی که در راهست 
خانماصبح سایپاکوییک گذاشته ۳۸۴تومن هرکدوم پلاک فعال داریداماازتولیدماشینتون ۵سال میگذره میتونیدثبت ن ...

کاموا جون اختلاف قیمت بازار و کارخونه چنده ارزش داره ثبت نام کنیم؟؟ 

و اینکه پول بلوکه میکنن؟ 

کاموا جون اختلاف قیمت بازار و کارخونه چنده ارزش داره ثبت نام کنیم؟؟ و اینکه پول بلوکه میکنن؟

نه پول بلوکه نمیکنن اگرجزمردم عادی هستیدتوفرایندثبت نام بعدانتخاب ماشین ونمایندگی هدایت میشیدبه درگاه بانکی وپول واریزمیکنید  درمورد به صرف بودن اینروزابازارارامش دا ره فرقش ۵۰تا۷۰هست حالابایدبسنجیدبراتون بصرفه هست الان ازبازاربخرید وپول بیشتربدیدیا الان پول واریزکنیدخواب پول داشته باشید بعد۳ماه ماشین بقیمت کارخونه بگیرید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
بچه خا این عکس پلاکی هس ک گفتم امروز گرفتم طلا فروش برام فرستاده . وزن پلاک رو ۴ گرم حساب کرده و وزن ...

عزیزم جسارت نباشه من فکرمیکنم رنگ پلاکت به طلا نمیخوره و سنگ هم نیست اونا که روش هستن کاش به یه ژلا فروش دیگه نشونش بدی عزیزم

🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴

خانمهامن طلاهاموروی گرمی 3600وبقیش خریدم الان بخوام بفروشم 4تومن ضررمیکنم روشون بنظرتون برای وام بفروشم بزارم بانک می ارزه یانگه دارم طلاقیمتش بیشترکه شدبفروشم خب انوقتم دیرترامتیازم اوکی میشه براخریدماشین میخوام وام بگیرم؟؟

سلام عزیزم 7600 کلا شد ۵۰ تومنم هزینه حمل و نقل

به من ۸۶۰۰ حساب کرد حضوری 

تو شهرمون 

چقدر بی انصافن اخه حس میکردم داره کلک میزنه 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
الان طلا تو قیمت خوبی هست اگه میتونی وام پلکانی هم میتونی بگیری بزاری روش یچیز بخری ولی وام ۱۰تومنی ...

درسته عزیزم منم حرفت رو قبول دارم 

از یه طرف هم میگم اگه صبر کنم و وام بگیرم طلای ۲۰ میلیونی گیرم میاد تو دوراهی بدی گیر کردم 😂

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
درسته عزیزم منم حرفت رو قبول دارم از یه طرف هم میگم اگه صبر کنم و وام بگیرم طلای ۲۰ میلیونی گیرم می ...

فرقی نداره طلاگرون بشه وزن پایینتر میتونی بخری 

میتونی هم نگه داری قیمت طلارو هرروز چک کن اگه دیدی داره گرون میشه زود برو بخر 

2810