2777
2789
گلم جسارتا متوجه نشدم نازنینممیفرمایید از سه تومان کمتر نشه یا از ده تومان؟ برای وام ده تومانی سه ما ...

عزیزم اون ۳ میلیون برای این هست که مثلا کسی به جای اینکه ۱۰ میلیون رو ۳ ماه بگذاره ۳۰ میلیون یک ماه میگذاره داخل حساب ولی اون ۲ ماه بعدی هم نباید پولش کمتر از ۳ میلیون باشه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامان سبحان جان....خسته نباشی ازپاسخگویی به این همه سوال...🥰شرمنده ولی من بازم سوال دارم...شهر ...

سلام عزیزم اگر بانک ملی حساب دارید میتونید داخل سامانه بام حساب طرح مهربانی یا اعتبار ملی رو باز کنید ولی میدونم که باید درآمد داشته باشید برای این ۲ تا وام .

نمیدونم ویپاد دارید یا خیر ولی بهترین گزینه برای وام بدون ضامن برای شما ویپاد هست آتوسا جان .

عزیزم شما ماهیانه چقدر از همسرتون پول میگیرید؟من دو تومن میگیرم و کم میارم

۴میلیون‌میریزن حدودا یه تومنم یارانه برای منه

ولی تو طول ماه به بهونه خرید لباس یا چیزای دیگه‌میکم‌پولی برام‌واریزکنه

چون‌فقط خرید خوراک‌بامنه(پوشاک.دکتر.هدیه.چشم‌روشنی.لیزر.ارایشگاهو...باهمسرمه)

خلاصه بهونه زیاده برای پول گرفتن😅

هرازگاهی هم‌زنگ میزنم داری میای فلان چیزو‌میخری؟ میگم‌وقت نکردم برم بیرون یا کمرم دردمیکنه یامهمون دارم

الکی تعارف میزنم بیاکارتموببربخر😅اونم که نمیادیباردیگه کارت منوبگیره خودش میخره میاره اینجوری بازم تو خریدام کمکی میشه و‌من میتونم پس اندازکنم😌

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باش ᥫ᭡
سلام عزیزم خوبی نتونستم تگت کنم تو تایپیک بورسی با اجازه رویا جون اینجا سوالم رو میپرسم من امروز مقد ...

سلام عزیزم ، اول اینکه طلاهاتون مبارک باشه ‌ 😍😍😍🌹🌹🌹🌹

صندوق ها همون روز قابل برداشت هستند شاید چند ساعت دیگه یا نهایت فردا درست بشه .

عزیزم ممنونم نظر دادیراستش من خودم تو خونه همه چی میپزم اینجوری هم نیست چیزی نباشه از کسی بخوام تا ح ...

به نظرم غذایی که تو خونه میخواین بخورید بردارین برید پارک بخورید 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
مامان سبحان عزیز منظورتون کدام صندوق هست ؟ اگر ۱۰۰ تومن داخل این صندوق بگذاریم ، هر ماه سودش قابل ...

عزیزم صندوق های بورسی مثل سهام خرید و فروش میشن و نیاز هم نیست پولتون مدت مشخصی بمونه حتی یک روز هم بمونه سودش قابل برداشت هست .

نمیدونم کد بورسی دارید یا تا حالا سهام خرید و فروش کردید یا خیر ولی اگر این کار رو انجام داده باشید متوجه میشید سود این صندوق ها روز به روز به پولتون اضافه میشه و واریز به حساب نمیشه .

سلام عزیزم ، اول اینکه طلاهاتون مبارک باشه ‌ 😍😍😍🌹🌹🌹🌹صندوق ها همون روز قابل برداشت هستند شاید ...

ممنون عزیزم 

بازم چک کردم تو قدرت خریدم هس اما نمیشه ب مفید کارت یا کارت دیگه پرداخت کرد از پشتیبانی انلاین ک پرسیدم نوشت تا دو روز نمیشه ☹️

سلام خانما من امروز تو بانک رسالت حساب باز کردم. پیامک بانک برام اومده که اطلاعات ثبت شده و درخواست صدور کارت فعال شده ولی تو ام رسالت که میرم زده احراز هویت شما کامل نشده تو پیشخوان مجازی هم می زنه حساب غیر فعاله. کسی می دونه چی کار باید بکنم؟ 

ممنون عزیزم بازم چک کردم تو قدرت خریدم هس اما نمیشه ب مفید کارت یا کارت دیگه پرداخت کرد از پشتیبانی ...

من خودم مفید کارت ندارم ولی صندوق ها رو هر وقت فروختم و برداشت زدم فرداش داخل حسابم بوده . 

2810