سلام دوستای گلم ظهرتون بخیر 🤩
میخوام از تجربه خودم براتون بگم😍
من همیشه برای یکسال اهداف بلند مدت, میان مدت و کوتاه مدت تعیین میکنم و همه ی برنامه هامو توی دفترچه یادداشتم مینویسم این خیلی خیلی به کارهام و خرید کردن هام نظم میده و باعث میشه دید باز تریداشته باشم
من خودم دانشجو هستم و درآمدی ندارم سعی میکنم از خرجی ماهانه پس انداز کنم🌼
(فقط گاهی از یه کار آنلاین توی خونه درآمد دارم البته خیلی زیاد نیست )
از دوسال پیش تاحالا هدف بلند مدتم خرید ۵۰گرم طلا بود
که خداروشکر با سختی فراوان تا الان تونستم ۳۴گرم بخرم
برای ۱۶گرم با قیمانده اینطوری برنامه ریزی کردم به این صورت که من از اول سال یه قرعه ده میلیونی پیش دوستم نوشتم که مهر ماه به اسمم در میاد😋
یه قرعه دیگه از این ماه شروع میکنم که دی ماه به اسمم در میاد
و اینکه من هر چی که پول خرجی خونه یا شوهرم یا خودم باشه رو میریزم روی ویپاد. این کارت رو هم از اول سال گرفتم تقریبا تا یک ماه دیگه این وام ده میلیونی رو میتونم بگیرم♥️❇️
قسط هر سه تای اینها با هم میشه سه میلیون اینجوری باعث میشه که من حتما حتما ماهی سه میلیون پس انداز کنم🙈🙈
اگر قرعه و وام نباشه من خودم واقعا برام سخته پول جمع کردن چون موقع بیرون رفتن وسوسه میشم و پولم رو خرج میکنم ولی اینطوری موظفم هر ماه قسط هامو پرداخت کنم
درآمد من از شغل آنلاین حدود یک میلیون و هفتصد هزار میشه یک میلیون و سیصد هزار باقیمانده رو هم از خرجی ماهانه خودم برمیدارم سعی میکنم خیلی مراعات کنم توی خرج کردن که این پول رو جمع کنم که اینم خودش داستان داره بازم میام براتون میگم 😘😘
به این شکل تقریبا تا آخر سال سی میلیون پول جمع میکنم و بازم میتونم به گرم طلاهام اضافه کنم
اگر ایده یا پیشنهادی برام داریدکه پولم رو بیشتر کنم لطفا بهم بگید خوشحال میشم
و اینم بگم بهتون که طلاهای من برای خودم هست یعنی مخفی هستش به یکسری دلایل که اینجا جاش نیست بخوام راجع بهش حرف بزنم☺️❤️
امیدوارم جیب هاتون پر از پول باشه و لبتون خندون😍🌼