2777
2789
عنوان

نامزدم برام یچی میخره مادر شوهرم بدش میاد 😐😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 68 پست
بریم خونه مادر شوهرم شایدم اون خونه رو بفروشه همسرم یه خونه دیگه بگیره چون قدیمی هست خونه هه

اگر بتونید خونه ای بگیرید ک دو طبقه باشه خیلی بهتره یکی تون طبقه بالا باشه یکی. پایین چون به هرحال تازه عروس دوماد هستید و نیاز دارید به تنها بودن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه نصیحت بهت میکنم یکم بهش فکر کن .اگه میتونی تجدید نظرکن .نترس از های و هویش .بعدا تو زندگی به م ...

بنظرت اگه همسرم رعایت کنه حریم شخصی رو (هر چند می‌دونم اختلاف قطعاااا پیش میاد ) بازم به مشکل می‌خوریم ؟ 

بعد ازدواج شاید بتونم یچی بگم یعنی اگه مشکلی پیش بیاد منطقی باهاش حرف بزنم ولی الان دلیلی ندارم واقعا اگه چیزی بگم من آدم بده میشم و همه تقصیر ها میوفته گردن من 

همیشه دلم میخواست بیو عاشقانه بزنم 😂بالاخره نامزد کردم 💋💍دعا کنین هر چی خیر و برامون صلاحه اتفاق بیوفته 
بنظرت اگه همسرم رعایت کنه حریم شخصی رو (هر چند می‌دونم اختلاف قطعاااا پیش میاد ) بازم به مشکل می‌خور ...

مطمئن باش اختلاف پیش میاد .اصلا این پست منو ذخیره کن یا اسکرین بگیر .

بعد یه چیزی بگما بعدا بگی اصلا بدتره 

الان بگو .

نمیخواد بد بگی از مادرش که 

بگو به خاطر حفظ احترام بینمون میگم 

از مشاوره کمک بگیر

نمیخوام بترسونمت ولی خدا ب دادت برسه

چرا قبول کردی با مادرش یه جا؟؟؟؟

کاملا تابلوئه ترو هووی خودش میبینه حسودیش میشه بهت

مادرشوهر من شوهر داره همینجوره ایقد حرص میخوره شوهرم برا من یچی میخره توقع داره شوهرم عینا برا اونم بخره یا اصلا برا منم نخره🤦🏻‍♀️

توی کارات دخالت میکنه زندگی برات نمیزاره یجوری زیر بار نرو ب یه جا زندگی مشترک

دنبالم نیا اسیرم میشی  

عزيزم ما مادرشوهرمون بيوه نيست ، داستان داريم 

خدا كمكت كنه

سخته

فكر كن شب عقد ، مادر شوهرم به شوهرم ميگفت عشقم ، جيگرم

نه قبلش ، نه بعدش اصلا همچين حرفي نزد

بعدشم مارو تنها نزاشت ، من حسرت خلوت شب عقد موند توي دلم ، با اينكه شوهرم خونه مجردي داشت 

رفت اونجا موند كه ما نريم

خدا خودش نبخشه اگر از قصد اين كار رو كرد 

بهتر بابا فردا تو زندگی هم میرفتی همبن اش و همین کاسه بود بعد اون موقع با بچه زندگیت خراب میشد بدتر ...

ببین اولش سخته بود ولی الان دارم نفس میکشم 

تا بستنی خوردن هم که می رفتیم بیرون مادرش سریع زنگ میزد 

کجا رفتی چقدر میبریش بیرون و از ای حرفا

هیچ کس شرایط شما را نمی دونه ولی چیزی که همه ازش مطمئن هستند این هست که زندگی کردن با یک مادرشوهر حسود و شوهری که روی مامانش حساسه مثل زندگی کردن وسط جهنم می مونه . دوست داشتن که دلیل ازدواج نیست چون بعد از چند وقت حس و حالش کم میشه . برو با یک مشاور خوب صحبت کن اونم قبل از اینکه بری تو خونه اونا 

بنظرت اگه همسرم رعایت کنه حریم شخصی رو (هر چند می‌دونم اختلاف قطعاااا پیش میاد ) بازم به مشکل می‌خور ...

ببین ولی میتونی محترمانه صحبت کنی بگی مادرت خیلی برا من محترم من دوست ندارم با بک جا زندگی کردن خدای نکرده مشکلی پیش بیاد بی احترامی بشه یا حرمتی شکسته بشه چون به هرحال سبک زندگی ها و... متفاوت و اختلاف پیش اومدن عجیب نیست پیشنهادم این که خونه ی دو طبقه بگیریم که مادر هم تنها نباشن و مشکلی هم خدایی نکرده پیش نیاد ببین واکنشش چیه

اگر میبینی حس اینکه شما میخوای پسرش رو ازش بگیری داره ، سعی کن براش هدیه بخری ، بهش محبت کنی ، بذار نامزدت وقت کافی برای مادرش بذاره (دکتر و بردن و آوردن از خونه اقوام و...) و سعی نکن چیزی رو پنهون کنی چون تو یه خونه زندگی میکنید اون متوجه میشه وقتی شما پنهان می‌کنی حس بدی می‌کنه و این اوضاع رو بدتر می‌کنه ، عادی برخورد کن ، بابت تمام خرید و محبت های همسرت سپاسگزار باش و همیشه بدون این پسری که عاشقشی همونی بزرگش کرده که ازش بدت میاد....

در ضمن شاید از خرید مثلا طلای گرون ناراحت نشه ولی از خرید خوراکی و چیزایی که ارزش سرمایه گذاری ندارن بدش بیاد که اکثرا اینطورن.

2810