2777
2789
سلام شما وام امتیازی میخواین درخواست بدین؟میخواستم بدونم وام امتیازیش چند درصده؟

بله

میگن ۴ درصده

حساب میکنی میشه ۹ درصد

اون خواب پول رو هم حساب کنی نزدیک ۳۰ درصد

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄
قانون جهان ميگههروقت ديدي سختي ها به اوجش رسيده يعني مدار داره عوض ميشه انرژي داره پاكسازي ميشه و من ...

چه خوب شد که من این جمله رو دیدم

چقدر احتیاج داشتم که یه چیزی بهم امید بده واسه امروز

ممنونم ممنونم ممنونم❤❤

🌹دلم یه خونه‌باغ پر از گل رز می‌خواد🌹                     به سوالای ریاضیتون جواب می‌دم. بیاید تاپیکم و سوالتونو بپرسین، سعی می‌کنم زود جواب بدم😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما کسایی که تحلیل های طلا رو دنبال میکنن و اطلاع دارن که مثلا چه تاریخ هایی قیمت طلا پایین میاد و ...

به طور کلی معمولا پایان زمستون طلا روند صعودی داره تا بعداز عید و اردیبهشت باز کاهش داره تا تابستون باز دوباره میره بالا البته روندش خیلی آهسته هستش و اگر بخوای با پول بازی کنی این بدردت نمیخوره 💚

بله

۳۰۰ وام داریم که شوهرم دیروز کاراشو انجام داد ، مهلوم نیست کی بیاد به حساب 

ماشین ال نود دوست داشتم ولی میگم به نظرتون خوبه سایپا ثبت نام کنیم بفروشیم ؟ حداقل ۳ ماه هم میخواد صبر کنی که معلوم نیست وضع مملکت تا اون موقع چی میشه  

یه پراید قراضه ‌و ۳۱ گرم طلا دارم ، پیش خودم میگم وام اومد برم همون ال نود بگیرم ،میترسم از تورم عقب بمونم ..‌..

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
سلام دوستان عزیزان امیدوارم حال و احوالتون خوب و جیباتون پر پول باشه دوستای گلم میشه خواهش کنم این پ ...

سلام دوست عزیز. شرایط خیلی سختی دارید. امیدوارم هر چه زودتر از این بحران بگذرید.

افسردگی برای آدم مثل این می مونه که شما یه ماشین داشته باشی که بنزین تموم کرده هر چقدر هم مدل ماشین بالا باشه و آپشن داشته باشه ،بدون بنزین یک متر هم حرکت نمیکنه ایشون دست خودش نیست افسردگی واقعا آدمو فلج می‌کنه. بگردید یه روان پزشک خوب پیدا کنید و حتما داروها و به موقع و درست بدید بخورن بعد یه مدت دارو درمانی باید برن پیش روانشناس و روان درمانی بشن.

سخته ولی صبر و تحمل شما خیلی مهمه. اگه میتونید یه منبع درآمد برای خودتون پیدا کنید و برای آینده پس انداز کنید اینجوری نگرانیتون کمتر میشه و میتونید با حوصله بیشتری در کنار همسرتون باشید.

اگه خیلی نگران فروش ماشین و خونه هستید نامحسوس،سند ماشین و خونه رو از دسترسشون خارج کنید.

سلام عزیزم التماس دعا. مرکز خرید ۱۷ شهریور خیلی قیمت های مناسبی داره برای خرید همچنین بازار فردوسی ت ...

خيلي لطف كردي عزيزم

اي جون دلم ماماني جونم ....خدا تورو و فرشته كوچولوتو حفظ كنه در پناه خدا باشيد به سلامتي زايمان كني نامدار بشه 

ان شاءالله قسمت همه ي بچه هاي تاپيك فعلا حرفش شده ببينيم آقا ميطلبه براي تك تكتون دعا ميكنم .....

همه خوش خبر باشيد ان شاءالله

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
۳۰۰ وام داریم که شوهرم دیروز کاراشو انجام داد ، مهلوم نیست کی بیاد به حساب ماشین ال نود دوست داشتم و ...

اگربانک زود بهتون بده ال نودبگیری بهتره جزماشینای اقتصادی بازاره  فعلابازارخودروارومه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
سلام دوستانکسی این هفته اخیر تونسته بانک مهر ثبت وام بزنه؟خطا میده و نمیشهاگه کسی میدونه چیکار میشه ...

عزیزم انگار دارن تغییراتی تو سیستم وامیشون انجام میدن و جاریم گفت خواسته وامشو بگیره گفتن فقط وام با اقساط ۲۴ ماهه میدن ک مبلغ وامش کمترم هست ...

مثلا جاریم خواسته۱۳۰  بگیره ۱۸ ماهه اما گفتن فعلا وامای ۲۴ ماه ب بالا فعال هستش😐

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
خانماصبح سایپاکوییک گذاشته ۳۸۴تومن هرکدوم پلاک فعال داریداماازتولیدماشینتون ۵سال میگذره میتونیدثبت ن ...

سلام میناجان خوبی عزیزم .من سال ۴۰۱ از سایپا ماشین گرفتم دیگه تاکی نمیشه بگیرم؟

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
سلام عزیزم خوبی نتونستم تگت کنم تو تایپیک بورسی با اجازه رویا جون اینجا سوالم رو میپرسم من امروز مقد ...

بسلامتی مبارکتون باشه

میشه بگین چطوری صندوق طلا دارین؟ 

منطور اینکه چطوری اعتماد کردین؟ خرید حضوری داشتین یا تو شهرتونه؟

شهرما هیچ طلافروشی اینکارو نمیکنه

شرایط داشتن صندوق چیه؟

و اینکه لطفا اسم طلافروشی و ایدی اینستا شو هم بزارین🌸

سلام میناجان خوبی عزیزم .من سال ۴۰۱ از سایپا ماشین گرفتم دیگه تاکی نمیشه بگیرم؟

سلام عزیزم ۴۸ماه بایدبگذره ازتاریخی ماشین گرفتی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

سلام خانمای مقتصد و ثروتمند   

از همگی مخصوصا معصومه جون بابت راهنمایی هایی که مینویسید تا چراغ راه برای بقیه روشن بشه ممنونم ..  

از خرجی خونه ۱ تومن تونستم پس انداز کنم ،زدم به کارتم که سر فرصت با بقیه پس انداز ها تبدیلش کنم .  

چندتا لباس مجلسی نیاز دارم(پیراهن ) که رفتم بازار، خیلی خیلی گرون بود حاضری ها متاسفانه 

اومدم خونه پارچه هامو نگاه کردم که چندتاشو گذاشتم کنار ببرم خیاط 

به خیاط زنگ زدم مدلمو براش فرستادم که کم و کسری هاشو بخرم ...

اینطوری حداقل میتونم با پول یه پیراهن دوتا پیراهن داشته باشم ..

خیاط گفت بیار برات میدوزم  

حالا وقتی حاضر شد میام میگم چقدر دراومد 

معصومه جون منتظر پستی که گفتی هستیم باجی 

خدا بهت سلامتی بده دختر  ،باعث هدفمند شدن زندگی خیلیا شدی   

@masumehjoon

2810