2777
2789
نكات طلايي زندگيپولي كه خرج سفرت ميكني برميگرده ولي سفري رو كه تو ٣٠سالگي ميري نميتوني توي ٦٠سالگي ت ...

پیر شدن میتونه باعث بشه که تفریح نکنیم🚫

خودتم همینو گفتی تو ۶۰سالگی نمیشه مسافرت رفت هیچوقت چیزی که فک میکنی درسته برا همه نسخه نپیچ❌

تفریح بیش از اندازه به آدم حس پوچی و بی هدفی و بی برنامگی میده. هرچیزی اندازه داره 

اعتدال اعتدال اعتدال اعتدال💚💚💚💚

بسلامتی مبارکتون باشهمیشه بگین چطوری صندوق طلا دارین؟ منطور اینکه چطوری اعتماد کردین؟ خرید حضوری داش ...

عزیزم طلا فروشی شهرمونه 

دوتا شعبه داره یکی شیراز یکی کرج 

دوساله میشناسمش و البته تا الان حدود دو سه گرم ک شده ی تکه طلا ازش خریدم و رفتم گرفتم نزاشتم خیلی زیاد بشه 

طلای بدون اجرت هاشو از دو سه درصد میفروشه تا هفت درصد 

طلا نوهاش ولی گرونن 

پیج ارامیس رو سرچ کنید تو اینستا یا گوگل 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان، خیلی وقته سایت نمیام، اما همیشه به یاد اینجا هستم، این پارسیان رو ۲۰ روزی هست خریدم، ۲۴۴۰ بود، اما چون مشتریش بودم ۲۴۱۰ ازم گرفت، خدا خیرش بده، منصفانه حساب کرد. بیشترش سهم دوستان.🥰🥰🥰

سلام دوست جونا يه سوال دارم اگه خدا بخواد شايد طلبيد اومديم زيارت آقا امام رضا خواهشا مراكز تفريحي ج ...

مراکز تفریحی مشهد که طرقبه و شاندیز که رستوران های خوبی هم داره، چالیدره ، باغ وکیل آباد و شهربازی قهرمانان و پارک ملت و ... برای خرید جای مناسب بخوای 17 شهریور کلی پاساژ داره بعد اونم ایثار و مفتح و بازار فردوسی که نزدیک حرمه ، راهنمایی و امامت و هاشمیه هم برای خرید هست ولی قیمت ها بالاس

عزیزم طلا فروشی شهرمونه دوتا شعبه داره یکی شیراز یکی کرج دوساله میشناسمش و البته تا الان حدود دو سه ...

ارامیس گلد رو قبلا هم اینجا معرفی کردن فالو دارمشون

ولی صندوق طلاشو ندیدم

اگه زحمتت نیست شات از صفحه شون میزاری

نکنه من اشتباه گرفتم

سلام دوستان ....یه سوال دارم ....چیزی به اسم وام تعمیر مسکن داریم؟

قبلا وام جعاله بوده که فقط برای تعمیرات میدادن

ولی الان فقط روی وام مسکن میدن، یعنی حتما باید خونه بخرید و درخواست وام رو بدین

من این رو از بانک پرسیدم

باز هم خودتون بپرسید

سلام دوست جونا يه سوال دارم اگه خدا بخواد شايد طلبيد اومديم زيارت آقا امام رضا خواهشا مراكز تفريحي ج ...

سلام عزیزم قسمت نذورات چند سال پیش اگر مثلا ۴۰۰تومن نذری یا کمک به حرم میدادی فیش غذا میدادن 

خیلی کم هست که این قدر ، صندوق های بورسی بین یک میلیون و صد تا یک میلیون دویست برای ۵۰ میلیون سود می ...

مامان سبحان عزیز منظورتون کدام صندوق هست ؟    اگر ۱۰۰ تومن داخل این صندوق بگذاریم ، هر ماه سودش قابل برداشت هست ، یا اینکه برداشت برنیم ، درص سودش کمتر خواهد شد ؟ 

اون سود چطور هست ، مبلغ سود نقدی توی حسابی که معرفیرمی کنیم واریز می شه ، یا نه ، به چه صورت هست ؟ 

می شه لطفا بیشتر توضیح بدید   حتی هر توصیحی که فکر می کنید ساده و ابتدایی هست    

پیشاپیش از لطف تون ممنونم   

ارامیس گلد رو قبلا هم اینجا معرفی کردن فالو دارمشونولی صندوق طلاشو ندیدماگه زحمتت نیست شات از صفحه ش ...

اینه عزیزم صندوق طلاش از ۵۰۰ تومن میتونی واریز کنی برقیمت روز طلا برات فاکتور میکنن موقع فروش ی مبلغی کم میکنن پولتو میدن اگر طلا هم خواسی ک فقط اجرت رو باید بپردازی

امروز مجبور شدم برای لباس ورزشیم سوتین بخرم چون سوتین قبلیم رو گذاشتم پیش لباس رنگی رنگ گرفت ۲۹۸ ت 

در صورتی که اگر از وسایلم درست استفاده می کردم الان این خرج رو نمی کردم 

رفتم تره بار دیدم پیاز درشت کیلو ۲۵ ریز کیلو ۱۰ 

منم چند تا کیلو ۱۰ تومنی برداشتم 

قبلا از جایی خرید می کردیم که گرون تر و لوکس تر بود الان از روبه رو باشگاه همیشه چند قلمی که لازم دارم رو می خرم 

غوره خریدم که تو مرغ و خورشت خوشمزه میشه ۳۰ ت شد که برای یک سال من کافیه 

خورشت غوره بادمجون رو حتما امتحان کنید 

یک نکته در کاسبی بگم 

من امروز می خواستم کش سر سفید بخرم اما هر چی نگاه کردم سفید پیدا نکردم 

از فروشنده پرسیدم اما به خودش زحمت نداد بلند شده بیاد حداقل یک نگاه الکی بندازه گفت هر چی هست همون جاست 

که خوب منم از مغازه اومدم بیرون 

درسته که کش مو قیمتی نداره اما برای خرید های بعدی احتمال اینکه من این مغازه برم خیلی کم هست 

مشتری مداری خیلی مهمه 

هر کی یک مغازه بزنه و چهار تا جنس بذاره جلوش نمیشه فروشنده درست حسابی 

2810