2777
2789

سلام دوستان

کسی این هفته اخیر تونسته بانک مهر  ثبت وام بزنه؟

خطا میده و نمیشه

اگه کسی میدونه چیکار میشه کرد بگه🫠 

یک دنیا ممنون ❤️

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانماصبح سایپاکوییک گذاشته ۳۸۴تومن هرکدوم پلاک فعال داریداماازتولیدماشینتون ۵سال میگذره میتونیدثبت نام کنید ۳ماهه هست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
خانماصبح سایپاکوییک گذاشته ۳۸۴تومن هرکدوم پلاک فعال داریداماازتولیدماشینتون ۵سال میگذره میتونیدثبت ن ...

کامواجون اختلاف قیمتش با بازار چقدره؟

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
کامواجون اختلاف قیمتش با بازار چقدره؟

خوب قیمتامتغییرن اماالان ۵۰بود

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
خوب قیمتامتغییرن اماالان ۵۰بود

آهان 

ممنون عزیزم

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
با شش درصد اجرت و سود گرفتم وزنش 2.11

سلام عزیزم 

چند حسابت کرد؟ 

من یه زنجیر خریدم به همین وزن 

حس میکنم طلافروشه داره کلک میزنه بهم 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
سلام دوست جونا يه سوال دارم اگه خدا بخواد شايد طلبيد اومديم زيارت آقا امام رضا خواهشا مراكز تفريحي ج ...

سلام عزیزم التماس دعا. مرکز خرید ۱۷ شهریور خیلی قیمت های مناسبی داره برای خرید همچنین بازار فردوسی تنوع زیادی داره اما قیمت ها یکم بالاتره. 

چالیدره یکی از جاهای تفریحیه که قایق سواری و یه سری تفریحات داره. 

غذای حضرت هم اپلیکیشن رضوان رو نصب کن و اونجا ثبت نام کن و هر روز رزرو انجام بده انشاالله به اسمت درمیاد. 

برای من و نی نی تو دلمم دعا کن😍😍❤

خدایا پشت و پناهم باش💕❤
سلام دوستانکسی این هفته اخیر تونسته بانک مهر ثبت وام بزنه؟خطا میده و نمیشهاگه کسی میدونه چیکار میشه ...

سلام شما وام امتیازی میخواین درخواست بدین؟

میخواستم بدونم وام امتیازیش چند درصده؟

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
نه عزیزم بانک رسالت مدرک شغلی و درآمدی لازم داره .

سلام عزیزم خوبی 

نتونستم تگت کنم تو تایپیک بورسی با اجازه رویا جون اینجا سوالم رو میپرسم من امروز مقداری از سهم افران رو غروش زدم بلافاصله انجام شد و ب موجودی حسابک اومد اما وقتی میخام انتقال بدم ب مفید کارتم نمیشه ! 

شما میدونی چرا و کی قابل برداشت هس ؟ 

خب برا اینکه پستمم  زیاد غیر مرتبط نباشه بگم ک طلافروشی ک صندوق طلا دارم پیشش امروز فروش ویژه طلا بدون اجرت با سه درصد سود گذاشته 

من ی پلاک نگین دار پسند کردم ک البته گف وزن نگین کم شده و بابت نگین یا سنگش هم پولی نمیگیره وهار گرم هست 

و من تو صندوق طلا دو گرم و دویست سود طلا داشتم 

اومدم از پولی ک برا ۵۲ هفته کنار میزارم ک مبلغش ۲۷۰۰ شده چون من بیشتر کنار گذاشتم گاهی وقتا و ی مقدارم از پولی ک برا ایمپلنت دندونم گذاشتم تو صندوق افران برداشتم ک خرید بزنم انشالله و پلاک رو بخرم ❤️ 

تا موقع دندونمم انشالله پول جور میشه 

اینجوری هم ۵۲ ک مخفی بود و هم طلای مخفی تو صندوق طلا رو تبدیل ب ی پلاک کردم 

البته هنوزم تو چالشم اما چون مبلغا داره زیاد میشه احتمالا دیگه واریز کنم ب حساب صندوق طلا 

ک اگر طلا بالا رفت جا نمونیم ❤️ 

بیشترش سهم شما عزیزان

کاموا جون پول موقع ثبت نام باید کامل تو حسابمون باشه؟

مادران نه عادی بله

2810