2777
2789
خب خیارشور راحته خودتون تو خونه درست کنید بهتره که هم تمیزتره هم به صرفه تره

متاسفانه به علت خرافات درست نمیکنیم   

یه کاربری گفت که فله ای میخره نمیدونم کی بود

معصومه خانم بود انگار

@masomehjoon‍ 

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
ببین اینا باز نسبت به اینکه خودت درست کنی خیلی گرونترهمن هفته پیش ۴ کیلو خیار نسبتا ریز خریدم ۷۰ تهم ...

بله درسته ولی مادر همسرم پارسال درست کرد خوب نشد یعنی اصلا با بیرون قابل مقایسه نبود با اینکه ترشی هاش خوشمزه میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست عزیز خیار بوته ای بگیر تو بطری آب معدنی فلفل و سیر و نمک و یه استکان سرکه بریز ترخون ،اگه دا ...

نخود برا تردی خوبه اگه اشتباه نکنم

اب هم اختلاف بین علما زیاد اب گرم یا سر یا ولرم و...

مشکل اینجاست که نباید درست کنیم به دستمون نمیافته کسی هم نمیشناسم که خوب درست کنه

خیارشورم شده معضل واس ما

اخه خیار ک ارزون خیارشور چرا انقد گرون

بله با آب ما خیارشور و ترشی درست نمیکنیم مامانم میگه به ما نمیافتهبعدش قلق داره ممکنه مثل بیرونی ها ...

یه بار به مقدار کم درست کن خوب میشه خیارشور قلق نداره.

من همیشه فصلش میزارم تا یه سالم تو یخچال دارم اصلا خراب نمیشه.

یبار رفتم برای سالادالویه بخرم بسته بندی بود اندازه ی ۷ تا کوچولو توش بود ۴۰ تومن داد، از اون به بعد خودم گزاشتم فقط لابه لاش یکم سبزی معطر و سیر و فلفل تند بریز عالی میشه

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
خانما کسایی که تحلیل های طلا رو دنبال میکنن و اطلاع دارن که مثلا چه تاریخ هایی قیمت طلا پایین میاد و ...

الان پایینه بهترین فرصته واسه خرید...تو اینستا هم چندتا  کارشناس درموردش گفتن

خخخ چقدر به همه چیز گیر میدین خب لایک یعنی حرفت درستهحرفت پسندیدم دیگه ناراحتی نداره

بابا گیر نمیدم بخدا اخه مثلا من به شما میگم باشه ده نفر میان همون باشه رو لایک میکنن .خخخخ خودمم خندم گرفت واقعا

دوستان خوب دیشب با صاحبخونمون صحبت کردیم درباره ی تمدید یا اثاث کشی الان رهن خونه ۱۵۰میلیونه با ۵۰۰ک ...

ب نظرم پنج تومن کرایه چیزی نیست صد تومن رو طلا آب شده بگیر بلکه سود بشه بعد چند سال این کرایه ها جبران بشه

سلام دوستان خواهش میکنم الکی هی لایک نکنید اخه من یه چیزی میگم اصلا یه کلمه چیزی مینوبسم متظورم با ط ...

دختر ساده فکر کنم خیلی از تاپیک عقبه

امروز پیامی که من مرداد پارسال گذاشتمو لایک کرده😂

پسر خوشگلم خوش اومدی به زندگی من و بابایی😍😍

سلام عشقا 😍

من که اولین ماه حقوق همسرم. دست گرفتم 👌

7تومن قسط داریم وده تومنی برای من میمونه

که این ماه اولش مقداری مرغ و بوقلمون .ماهی خریدم وبقیه چیزا داشتیم خونه

برای من نزدیک 8تومن مونده بود که رفتم طلا فروشی  و 8670طلا خریدم یه انگشتر به کمک یک میلیون وام ویپاد

وماه اول خودمو  به چالش کشیدم با یک و خرده ای خونه بچرخونم🥰

فعلا که خدارو شکر خوب پیش رفته و چون خونه همه چی دارم اوکی🥰

ماه محرم که برکته برای من وصادقانه من ده روز محرم غذا نمیپزم همیشه غذا نذری داریم😍

فعلا ازشروع اشنایم با شما عزیزای دل یه دستبند طلاو یه انگشتر ذخیره کردم 😍خدا بیشترشو به شما بده عشقا

دوستتون دارم هوارتا😅

سلام ...سلام به خانم های طلاباز خودم🥰😍من بعد از حدود دو ماه برگشتم یه گزارش بدم....یکی از دلایل که ...

عزیز جان 

طلاهات مبارک باشه

از ته دلم ارزو میکنم هی بیشتر بخری و به شادی استفاده کنی

فقط میشه بگی زنجیرت رو چند درصد خریدی و اینکه چند سانتی متره؟ 

منم زنجیر طلا ندارم و خیلی هم لازم دارم. اما دنبال زنجیری هستم که نه خیلی کوتاه باشه نه خیلی بلند، به موی پشت سر گیر نکنه و همچنین شکننده و تق و لق هم نباشه. از همه مهم تر نهایتا تا 7 تومن پولش باشه   

به نظر شما وسایر دوستان کدو مدل زنجیر این خواسته های منو براورده میکنه؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
2810