2777
2789
سلام خانوما❤️❤️ویپاد سه مدل وام داشت ، اما الان که نگاه کردم دیدم اون وامی که تا ۸ میلیون بود حذف شد ...

سلام ..من امروزصبح میخواستم امتیازموببینم همش خطامیزد نشون نمی‌داد ولی بعدش درست شد برای من حذف نشده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما❤️❤️ویپاد سه مدل وام داشت ، اما الان که نگاه کردم دیدم اون وامی که تا ۸ میلیون بود حذف شد ...

سلام عزیزم بله من تا دو روز باید تسویه میکردم امروز تسویه کردم دیدم نوشته میتونی دوباره بگیری بعد دوباره وارد برنامه شدم دیدم این وامش نیست حذف شده 

سلام دوستانبرای خیارشور که گفتید دبه ای بخرم یه جا قیمت گرفتم 8 کیلو 250 ، 350 و 550 نسبت به ریز و د ...

یعنی با آبش ۸ کیلو بود؟

اگه آره که نمیصرفه .

الان خیار خوب تو شهر ما کیلویی ۳۰ تومنه ۵ کیلو هم بگیرم یه دبه ی بزرگ میشه با یکم سبزی معطر و نمک ۲ لیوان سرکه میشه یه خیارشور خوشمزه

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍

سلام دوستان 

چه خوب که رویاجون حالش خوبه و تاپیک باز شد خدایا شکرت😍

دوستان کسی به تازگی وام امتیازی مهر گرفته؟

میدونه وام امتیازیش چند درصده؟

ممنون از راهنماییتون😘

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم

سلام دوست جونیا

یه گزارش کاری از دیروزم بدم....

مدتی ذهنم درگیر حرف مستانه جان بود که فریزر هم باید مرتب باشه و بفهمیم چی به چیه...

خیلی وقت بودم فریزری نا مرتب بود و خبر آن چنانی از محتویاتش نداشتم و حوصلم نمیکشید بریزم بیرون...

دیشب یهو به سرم زد فریزر مرتب کنم بی صبرانه به سمتش حمله ور شدم و همه کشو ها را ریختم بیرون...

در کمال تعجب دیدم چقدر زیاد مرغ داشتم ( خدا برکت بده ☺️) که در طبقات مختلف پخش بودن و نمیدونستم چقدرن

همه را جدا گذاشتم و کامل فضای دو تا کشو را پر کرد...

یادم اومد که برج ۱ و ۲ با کالا برگم فقط مرغ خریده بودم ( چون هم مهمونی داشتم و هیچی مواد غذایی دیگه لازم نداشتم) 

یه پلاستیک بزرگ کشک داشتم که اصلا یادم نبود

یه پلاستیک بزرگ زرشک داشتم که یادمم نبود

خلاصه که کلا یک ساعتم نشد کشوها را شستم و همه چی را مرتب گذاشتم و کلی کیف کردم...

چند تا دیگه هم کار عقب افتاده داشتم  که مدتی پشت دل مینداختم... مثلا یکیش این بود که یه پلاستیک خیلی بزرگ بيسکوئيت ویفر (کرمدار) فله ای  از مغازه دوستش آورده بود

و همینجور کنار پذیرایی گذاشته بود و منم چون زیاد دوست نداشتم سمتش نمی‌رفتم

هرروزم میگفتم ببر بیرون بده کسی... اندازه دو تا بشقاب  پنجشنبه برد خیرات کردیم ....

دیگه  دیشب یه جعبه برداشتم پلاستیک پهن کردم تهش بقیه ش مرتب چیدم تو جعبه تا نرم نشه و یه جایی استفاده بشه...

نظم و برنامه حس خیلی قشنگی هست 

2810