2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام معصومه دوست خوبم من تصمیم دارم ۳۰ میلیون پول نقد جمع کنم واسه مبادا اشتباه میکنم ؟

سلام عزیز دل خواهر ❤️ آره اشتباه می‌کنی گلم 

با پولی که در نظر داری جمع کنی 

پارسال همین موقع ۱۳/۵گرم طلای خام میدادن به مبلغ سی و یک ملیون 

امسال با سی ملیون ۸/۵گرم طلا میتونی بگیری 

خودت مقایسه کن عزیزم ❤️

منم پول نقد دارم همیشه ولی پنج ملیون بیشتر نمیذارم تو کارتم که از ارزش بیوفته 

سلام خانومای ترگل ورگل دوست داشتنی 🧿هرجای این سرزمین هستید خوش بدرخشید😘به همه تون ❤️این چندروز به ...

دستم خورد پست شد درادامه

برامون چندکیلویی خیار چنبر اورده بودن که تبدیل به ترشی شد واقعا ترشی تابستانه  وجذابیه😋

در جهت پس انداز چون درامدمون کمه طلا قسطی برداشتم

چاره ندارم اگر این کار ونکنم صاحب طلا وپسانداز نمیشم

البته اوایل تیر گرفتم که طلا3350بود که الان گرونتر شده

مبلغ کمی از حقوق داریم که باید تا اخر ماه  کشش بدیم

اهان راستی چالش هفتگی 52 هم کنار گذاشتم

به کتاب خیلی علاقه دارم ولی کتاب خیلی گرون شده مدتیه از دوستان یا کتابخونه امانت میگیرم چون نمیتونیم بخریم دلیل نمیشه کتاب نخونیم به شما هم توصیه می کنم البته که شما تاج سر بنده هستید ومن درس پس میدم

عکس طلامو بلدنیستم یفرستم☹️یعنی هرکارکردم نشد

سلام عزیز دل خواهر ❤️ آره اشتباه می‌کنی گلم با پولی که در نظر داری جمع کنی پارسال همین موقع ۱۳/۵گرم ...

سلام معصومه جون من حدود ۳۰۰/۴۰۰پول داریم قراربود زمین ساخت کنیم که فعلا تا یکی دوسال قرار نیست ساخت کنیم بنظر شما با این پول طلا دست دوم بگیریم که هم سود بده هم از ارزش نیفته؟؟شاید ی کم دیگه بتونیم وام بگیریم 

سلام عزیز دل خواهر ❤️ آره اشتباه می‌کنی گلم با پولی که در نظر داری جمع کنی پارسال همین موقع ۱۳/۵گرم ...

سلام معصومه جون شبت بخیر عزیزم. خصوصی رو چک کنی ممنون میشم🙏💐

میگذرن روزای سخت..
ببین کلک نیست ولی جنبه اینکه بفهمه چقدر پول دارم رو نداره قطعا🙈

من ویپاد همسرم و رو گوشی خودم نصب کردم 

یه سیم کارت هم به اسم خودش گرفتم.

خیلی کارم راه افتاد دیروز هم یه وام با ویپادش گرفتم

سلام سلام خانوم های مدیر و مدبر 😍

۳۰ میلیون پول نقد داشتم تو حساب که واسه ۳ ماه دیگه که میخوایم ماشین بخریم کنار‌گذاشته بودم 

دیروز یاد حرف معصومه جون افتادم که همیشه میگه خودت و به چالش بکش 😜😜

در یه تصمیم نهایی با همسرجان راهی طلا فروشی شدم و یه‌گردنبند بدون اجرت چشم گرفت ۷/۶۷۰ گرم بود که با ۷ درصد میشد ۲۸/۸۶۳/۰۰۰ تومان 

فروشنده اش خیلی منصفه همیشه ازش طلا میخرم این گردنبند هم نو بود ولی بدون اجرت هم گفت میده 😍

خلاصه ک همسری میگفت دستبند شو هم بگیر دست ب پولی که میخوایم وام بگیریم که تو بلو هستش بزن که جلوی خودم و گرفتم چون ۱۰ تومن وام هم خودش خیلی به کارم میاد 😇

خلاصه که دلم آروم نگرفت چشم یه پلاست قلب کوچولو رو گرفت که گفتم فوقش ميندازم تو قفل گردنبند 

گه اینم ۰/۵۷۰ سوت بود که شد ۲/۱۴۵/۰۰۰ 

فی طلاهم ۳/۵۱۷/۰۰۰ تومان بود 

خلاصه که گردنبند و ۲۸/۷۰۰/۰۰۰ داد ۱۶۰ تومن هم تخفیف گرفتم پلاک هم گرفتم ازش 🤩

و اینجوری شد که تو یکماه هم انگشترمو از طلافروش پس گرفتم هم صاحب یه گردنبند و پلاک شدم 

که تصمیم دارم به هیچ وجه گردنبند و نفروشم تلاش کنم حقوقم بیشتر شه تا بتونم پول شو تو این ۳ ماه جایگزین کنم😍 

یه حرکت خفن دیگه که زدم تصمیم گرفتم درسم و ادامه بدم و راهی کلاس کنکوری که ۳ سال پیش میرفتم شدم 🫢

که گفت هر درس ۷ میلیون ولی اگه ۴ تا درس تخصصی و بنویسی ۲۳ میلیون میشه جمعش 

منم ۱ تومن پیش پرداخت دادم مابقی هرماه ۲/۷۵۰/۰۰۰ قسط بست واسم تا اسفند ماه 

البته هنوز خیلی نگرانم چون از ۷ صبح تا ساعت ۲:۳۰ سرکارم و بعدش هفته ای ۳ روز باید برم کلاس که هرکلاس ۳ ساعته 😖

خلاصه که دعا کنید موفق شم و بتونم یه رشته خوب قبول شم 🥲

سلام معصومه جون من حدود ۳۰۰/۴۰۰پول داریم قراربود زمین ساخت کنیم که فعلا تا یکی دوسال قرار نیست ساخت ...

عزمزمه به نظرم پولها رو انتقال بده به ویپاد

تقریبا سر دو هفته میتونی ۵۰ میلیون وام بگیری

بعد پولها رو خارج کن 

۵۰ تومن رو طلای مصرفی برای خودت بخر که استفاده کنی و کیف کنی

۴۰۰ تومن هم سکه کامل بخر

به نظرم حیف هست که این ۵۰ تومن رو از دست بدی

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
2810