2777
2789
مامان سبحان من ول کنت نیستمحلالم کن🙈یه عزیزی پول هاشومیده من نگه دارممبلغ بالاتقریبا بنظرت توچه حسا ...

عزیزم این حرفها چی هست .

میتونی حساب مهربانی بانک ملی از داخل اپلیکیشن بام باز کنی و با اون حساب کار کنی وام گرفتنش هم خیلی راحت هست .

حساب رسالت هم میتونی باز کنی و از بانک رسالت وام بگیری . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم از نظر مطمئن بودن بنظرم عیار خیلی بهتره این سایتا قوانین رو به نفع خودشون تغییر میدن مثل ح ...

یاسی جان من پارسال عیار داشتم فروختم و طلای کم اجرت (۳ درصد) خریدم. الان رفتم قیمتشو تو اون بازه چک کردم دیدم از پارسال ۴۳ درصد رشد کرده ولی هر گرم طلا حدود ۵۱ درصد رشد کرده‌. عیار بخری انگار طلای با اجرت ۸ درصد خریدی

البته درست میگی از طلاسی و میلی به نظرم مطمئن تره ولی خب اونا اجرتشون کمتره 👌

خانوما شوهرم میگه حساب ویپاد بنامش باز کنم

سپرده کنم وامشو بردارم واسه خودم قسطشو میده

ولی من نه میخوام پول خودمو بذارم تو حسابش که اصلا بفهمه مثلا انقدر پول دارم

نه بنظرم شوهرم توانایی قسط دادن داره چون تازه ۳۰۰ میلیون وام گرفته

روابطمون هم که رعد و برقیه گاهی صاف گاهی بارونی

نظر شما چیه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
یاسی جان من پارسال عیار داشتم فروختم و طلای کم اجرت (۳ درصد) خریدم. الان رفتم قیمتشو تو اون بازه چک ...

نکته جالبی بود عزیزم

ولی یه مزیت دیگشم مخفی بودنه نه کسی میفهمه نه دزد میزنه

حتی پول فروششم جز حساب خودت جایی نمیتونه بره

من چون کارت ویپادم با مفیدکارتم یکیه خرید عیار و نقد کردن ویپاد و ... واسم خیلی راحته

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

سلام بچه ها میشه بهم مشورت بدید ما ماشین نداریم زمین مسکن ملیم به اسممون در اومده خودمون خونه داریم در حال ساخته حالا به نظرتون این مسکن ملی و بفروشیم ماشین بگیریم چون بی ماشینی سخته یا سختیش و به جون بخربم و زمین ملی و بسازیم شرایط ساختشم برامون اینجوریه که کم کم بسازیم به نظرتون زمین و بسازیم ،خونه بیشتر بهمون سود میده البته شاید کم  کم ساختنمون ۵ سال طول بکشه معصومه جون میشه شما هم نظرتون و بگین 🌱😍 

سلام گلای مهربون بازم مشورت میخام معصومه جان شما هم اگر پست منو دیدی منو راهنمایی کن عزیزم

من میخام انشالله برم النگو یا تک پوش بخرم به همسرم گفتم اگر پول کم اومد سکه پارسیان بزارم روش که النگو بهتری بخرم دو تا پارسیان یه گرمی دارم شوهرم میگه دست نزن به پارسیان ها 

کمک کنید لطفاً عزیزان 

سلام بچه ها میشه بهم مشورت بدید ما ماشین نداریم زمین مسکن ملیم به اسممون در اومده خودمون خونه داریم ...

عزیز بنظر من اگر میتونی یه وام سبک یا اگر نمیتونین کم کم طلا بخر یه ماشین خیلی ارزون بخرین برای کارتون راه بندازه تا بعد ها بتونین یه ماشین خوب هم بخرید انشالله حیف خونه هست البته من تو اقتصاد ضعیفم متأسفانه نمیدونم نظرم خوب یا نه 

سلام عزیزان

گزارش این چند روز خدمتتون عرض کنم

اول از همه از دوستی که گفتن هوس فست کردنی سیب زمینی سرخ میکنن تشکر کنم😄 یادم نیست کدوم یکی از عزیزان بودن. چند روز بود هوس سوسیس تخم مرغ کرده بودم ولی به خاطر سالم خوری دوست نداشتم سوسیس بگیرم یاد حرف ایشون افتادم و یه دونه سیب زمینی سرخ کردم روشم تخم مرغ ریختم و با خیارشور خودم پز خوردم خیلی چسبید و میلم فروکش کرد🤭🤭

💮💮💮

یادتونه چند روز پیش گفتم دو تا پارچه گرفتم برای شومیز شلوار، الگو کشیدم و نسشتم برش بزنم دیدم دوتاشون ست باشن جالب نمیشه از سرتا پا یه رنگ و یه مدل به دلم ننشست، ممکنه بعضیا دوست داشته باشن ولی من برای خودم خوشم نیومد، 

کار خوبی که کرده بودم هر پارچه رو سه متر گرفته بودم و رنگهای روشن و خنثی، از هر کدوم یه شلوار نیم بگ دراومد و یه مانتوی کیمونوی خنک و سبک و آزاد مناسب تابستون و از یکیشم یه شومیز آستین کوتاه. 

شلوارها رو هم گذاشتم برای مهمونیها با شومیز مناسب هماهنگ کنم.

مانتو با همین مدل و پارچه رو مانتوفروشیهای هفت تیر بالای یه میلیون گذاشتن ولی من با ۸۰۰ تومن صاحب دو تا مانتوی تابستونی شیک و پیک و دو تا شلوار و یک شومیز شدم🥰🥰🥰

یه پارچه خنک و نخی هم از قبل داشتم که باهاش

تیشرت خونگی برای همسرم دوختم.

بچه ها اگه کمی حوصله دارید حتما برید خیاطی یاد بگیرید برای من که عالی بود. 

الان تابستونه تقریبا همه فرهنگسراها و سراهای محله کلاس خیاطی با هزینه خیلی پایین برگزار میکنن از این فرصت استفاده کنید. من خودم سال ۹۴ و ۹۵ رفتم یه فرهنگسرا هفته ای یه روز، و خدا رو شکر از اون موقع تا الان اکثر لباسهامو خودم میدوزم سالی یکی دو بارم آماده میخرم، گاهی لباس تو خونه ای برای همسرمم میدوزم🩷

بازم اگه یادتون باشه دو سه ماه پیش گفتم مبلهامونو دادیم تعمیر و روکششونم عوض کردیم، از پارچه روکش زیاد گرفته بودیم برای کوسن، دیروز کوسن قبلیها رو باز کردم پشم شیشه داخلوشونو درآوردم و با پارچه جدید و همین پشم شیشه ها چند تا کوسن مناسب دوختم که خیلی جلوه مبلها رو بهتر کرد❤️

یه نکته دیگه هم بگم، برای دوستانی که مثل خودمون حقوق بگیر نیستن (البته ما یه حقوق کمی هم داریم که مخارج ریز رو پوشش میده) ولی درآمد اصلیمون پروژه ای هستش، بنابراین گاهی میشه که حتی یه سال پولی از پروژه ها نیاد، 

از معجزه خرید عمده غافل نشید، ما آبان ۱۴۰۱ یه درآمد خیلی خوب داشتیم و از همه چیز که تو خونه نیازه به مقدار زیاد خرید کردیم، از برنج و حبوبات بگیر تا انواع شوینده ها و دستمال و بهداشتی و... خلاصه همه چی. این ماهها که درآمد کمه و باید بدهی هم پاس کنیم، تمام خورد و خوراک و مایحتاج خونه ما از همون خریدها تامین میشه و تنها خرج ما نان و شیر و ماست و میوه و تره باره، دو یا سه ماه یه بارم گوشت و مرغ و گاهی ماهی میگیریم. این مدل خرید کردن خیلی کمک کننده بود تا حالا و تمام وعده ما از محتویات کابینتها و فریزر داره میگذره. 

درسته بعضیا میگن به جاش میشد همون موقع طلا بخریم ولی در موقع نیاز من خودم واقعا دلم نمیاد برای خورد و خوراک طلا بفروشم و از طرفی افزایش قیمتی که مایحتاج خونه توی این حدود دو سال داشتن هم کمتر از طلا نبوده. 

ضمنا با اینکه همیشه از همه چیز به میزان زیاد میخریم اما حواسم هست که اصلا و ابدا هیچ گونه اسراف و دورریز یا استفاده بیجا از وسایل نداشته باشم.

یه کار خیلی خیلی خوب دیگم انجام دادم در واقع خدا برام جور کرد. اونو فعلا نمیگم تا ماه بعد که ان شالله نهایی بشه🙏

عزیزم این حرفها چی هست .میتونی حساب مهربانی بانک ملی از داخل اپلیکیشن بام باز کنی و با اون حساب کار ...

ممنون عزیزم بابت راهنماییات

اتفاقا حساب قرض الحسنه داخل بام بازکردم اماکارت نداره.

❤️❤️❤️

الهی ربی ومن لی غیرک💖
سلام گلای مهربون بازم مشورت میخام معصومه جان شما هم اگر پست منو دیدی منو راهنمایی کن عزیزممن میخام ا ...

بزارعزیزم معاوضه طلابا طلاست توخونه هم نمیمونه دستته

منم گذاشتم

الهی ربی ومن لی غیرک💖
2810