2777
2789

ادامه دارد

خانومایی که همسرتون مثل همسر من اعتقادی به پس انداز ندارن نباید خودخوری کنید یا بینتون ناراحتیی بندازید هرچیزی روش‌خودشو‌داره🤷🏻‍♀️ مثلا من خرجی خونه رو بیشترشو مثلا۷۰درصدشو میدم طلا بقیشو‌توکارت نگه‌میدارم که دستم خالی نشه 😬

ولی اکثرا میگم همسرم خرید میکنه حالا به بهونه های مختلف عزیزم امروز‌کاردارم نمیتونم برم بیرون. 🥲

عزیزم امروز میرم ارایشگاه فلان قدر پول میزنی؟ 💅

عزیزم‌وقت دکترپوست دارم پول میزنی؟🧑‍⚕️

عزیزم امروز بادوستم میرم جایی پولم کمه پول میزنی؟👭

اینجوری نزارید زیاد پول تودست و‌بالشون‌بمونه که حیف و‌میلش کنن بجاش شما پس انداز کنید💸

بالاخره هرمردی یه قلق و‌رگ‌خوابی داره👌باید بلدش باشید فقط بامحبت همه چیز درست میشه❤️

ببخشید که خیلی طولانی شد خیلی چیزاازتک‌تکتون یادگرفتم و‌باید منم دینمو ادامیکردم و‌چیزایی که‌میدونستمومیگفتم دوستتون دارم عزیزان همیشه پرروزی باشید😍❤️

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باش ᥫ᭡
عه چه جالب ماهم طالقان بودیم اصلیت مادربزرگم طالقانیه اما مامانمو خاله هام همه ویلا دارن و باغ. ماهم ...

عزیزم😍خیلی عالیه شماخیلی خوب و به نحواحسن میتونید ازمیوه ها استفاده کنید تا نعمت و‌برکت خدا حیف نشه

خیلی لذت بردم ازطالقان پراز میوه های رنگارنگ باقیمت های عالی

چرااخه🥲حیف نیست اون‌میوه های خوش رنگو لعاب بریزن زمین؟

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باش ᥫ᭡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر بازدید؟😮😮

(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بی‌احترامی)
نظر من البته با احتراممن خودم همیشه قسط خونگی میذارموام رو باید در موقع پس دادن چند برابرش رو پس بدی ...

قبلا خیلی وام خونگی مینوشتم ولی خیلی خوش شانس نیستم🙃

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
دوستان برادرم میخواد ماشین بخره بین ال نود مدل ۹۷ و پارس ۱۴۰۰ مونده،برای سرمایه گذاری و استفاده کدوم ...

@عشقم_محمدم    

@مستانه7    

عزیزان یادمه قبلا گفتین همسراتون تو کار ماشین هستن ممنون میشم راهنمایی کنید♥️

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
دوستان برادرم میخواد ماشین بخره بین ال نود مدل ۹۷ و پارس ۱۴۰۰ مونده،برای سرمایه گذاری و استفاده کدوم ...

معلومه که پارس ۱۴۰۰

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
عزیزم😍خیلی عالیه شماخیلی خوب و به نحواحسن میتونید ازمیوه ها استفاده کنید تا نعمت و‌برکت خدا حیف نشه ...

آخه چیکار میشه کرد؟ یا باید بفروشیم که تو فامیل نمیشه فروخت چون همه دارن

به مغازه دار هم نمیشه چون چیدن و اوردن تا تهران سخته

لواشک و مربا و خشک کرده شونم هیچکدوم دوست نداریم

سالهای گذشته کارخونه های کمپوت و ابمیوه کارگر میاوردن میوه ی هر باغ رو یکجا میخریدن میبردن

امسال نیومدن

ما هم تهرانی تا ۱۰ روز دیگه بخوایم بریم میوه ای نمیمونه

همش میریزه پای درختا

ایندفعه خواستین تشریف بیارین بیاین سمت پایین طالقان

بیشتر سرسبزی و میوه و رودخونه سمت پایین طالقان هست😊

۲۰۶ و ۲۰۷ پول نقده

مثل النگوی توی دست

هم هر لحظه مشتریشو داره هم خیلی خوب قیمتش بالا میره

اگه تهران نیستین پارس بگیرین چون پارس خیلی تو تهران بد فروشه اما شهرای دیگه پر طرفداره

اگه تهران هستین ال نود بگیرین که راحتتر بفروشه ولی پرسودش همون دوتایی هست که بالاتر گفتم

پیشاپیش مبارکشون باشه

قبلا خیلی وام خونگی مینوشتم ولی خیلی خوش شانس نیستم🙃

خودت شروع کن برگزار کن اولش با افراد خانواده و مورد اعتمادت بعد گسترش بده من قبلا میترسیدم ولی اینجا فهمیدم تا ریسک نکنی چیزی بدست نمیاری پس شروع کردم و اولین قرعه کشی مو برگزار کردم خیلی هم استقبال شد خداروشکر انشالله تموم بشه سریع یکی دیگه میزارم شایدم قبل ازینکه تموم بشه 😅

آخه چیکار میشه کرد؟ یا باید بفروشیم که تو فامیل نمیشه فروخت چون همه دارنبه مغازه دار هم نمیشه چون چی ...

خوب اگر واقعا توانشو دارین خودتون مربا و لواشک و میوه خشک درست کنید تو اپ با سلام یا دیوار بفروشید سودش بهتر از یکجا فروختنشه و البته دردسرش بیشتره . 

اگه ليست داشته باشي و هدف داشته باشي گول تخفيفها و كدهارو نميخوري براي منم كلي كد مياد و يه عالمه پي ...

سلام ممنون از جوابت

ی مشگلم دارم

ی گوشی میان رده دارم که سالم هست اما ی مدت همش به فکرم میاد ی گوشی بگیرم که دوربینش عالی باشه در حد 50 تومن 

بعد میگم نه بیست تومنی بخرم، بعد میگم بیست که با گوشی خودم زیاد فرق نداره

پنجاه تومن منطقیش اینه که طلا بخرم اما کرم عکس گرفتن افتاده به جونم 

دیگه انقدر فکر کردم کلافه شدم، نظر شما چیه

میتونمم 25 تومن بدم ی ایفون 11 پرو بخرم که دوربینش خوبه اما حس میکنم آیفون حتما باید اخرین مدلش دستت باشه و اونم 50 به بالاس

2810