2777
2789
من ویپاد همسرم و رو گوشی خودم نصب کردم یه سیم کارت هم به اسم خودش گرفتم.خیلی کارم راه افتاد دیروز هم ...

چه ایده خوبی اتفاقا یکی از سیمکارتای خودم بنام همسرمه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وام ۵۰ میلیونی ویپاد ۱۲ ماهه قسط هاش چقدره ؟؟؟

دقیقا در جریان نیستم

اما اونطور که از پست دوستان به خاطرم مونده، ۵۰ تومن میده و ۵۶ تومن پس میگیره. حدودا بین ۴ تا ۵ تومن میشه اگه اشتباه نکنم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیزم اون به مهربانی ربطی نداره تازه مهربانی هم مثل رسالت یا مهر ایران وسط اقساط هم اگر باز امتیاز د ...

مرسی مهربونم

فقط سایتشونگاه میکردم گفته سپرده بزاری

یعنی دست به پولم نزنم مثلا ۳ماه؟

حالا وگراین پول دررفت وآمدباشه امتیازنداره؟

الهی ربی ومن لی غیرک💖
دقیقا در جریان نیستماما اونطور که از پست دوستان به خاطرم مونده، ۵۰ تومن میده و ۵۶ تومن پس میگیره. حد ...

من یه کم خودم پول داشتم بعد وام ب.لو هم گرفتم بعدش سریع برای دخترم النگو خریدم اینجا ای وامه خیلی بدردم خورد 

عزمزمه به نظرم پولها رو انتقال بده به ویپادتقریبا سر دو هفته میتونی ۵۰ میلیون وام بگیریبعد پولها رو ...

خوب ما همینو وام گرفتیم دیگه جای اقساط نداریم..طلای مصرفی خودم دارم گفتم با این پول بدون اجرت بگیریم تا یکی دوسال دیگه هم سود بده هم از ارزش کم نشه؟؟نمیدونم چیکار کنیم؟

دیگه با نصب چه برنامه ای جز ب.لو ویپاد میشه وام گرفت؟؟😁

عزیزم با طلاهات میتونی وام کارگشایی بگیری. ۵۰ گرم طلا میشه ۲۰ میلیون وام

بانک رسالت میتونی سپرده بذاری و بعد یک ماه اندازه پولت بهت وام میدن

دیگه خدمتت عرض کنم که بانک مهر هم سه ماه میانگین حساب میگیره و وام میده

البته من اینهایی که میگم رو اینجا یاد گرفتم

سلطان وام مامان سبحان هستن.

مقام دوم هم تعلق داده به دختر شمالی ۷۵

من با گوشی نمیتونم این دو عزیز رو تگ کنم.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
خوب ما همینو وام گرفتیم دیگه جای اقساط نداریم..طلای مصرفی خودم دارم گفتم با این پول بدون اجرت بگیریم ...

عزیزم تا ماهی چقدر توانایی پرداخت قسط دارین؟

از بانک رسالت هم غافل نشین 

عزیزم با طلاهات میتونی وام کارگشایی بگیری. ۵۰ گرم طلا میشه ۲۰ میلیون وامبانک رسالت میتونی سپرده بذار ...

همین‌ها هم که گفتی خیلی خیلی برام مفید بود خلاصه و مفید راهنمایی کردی منو ممنونم❤️

مثلا نمیدونی برای این وام ها بانک رسالت باید مثلا ۵۰ تومن بزارم ۱ ماه بعد ۵۰ تومن هم وام میدن ب زن خانه دار میدن؟؟؟ 

بعد موقع دادن اون ۵۰ تومن وامه ۵۰ تومن خودمم میدن ک بشه جمعا ۱۰۰ تومن؟؟

2810