2777
2789
بچه ها من از شماها خیلی چیزها یاد گرفتم و خوب لازم دونستم یه نکته هایی رو که واقعن واسه سلامتی خطر د ...

امروز میخوام از خالم بگم 

مغز ثروتمندی داره و خیلی به پیشرفت همسرش کمک کرد.

بچه بودم ویادمه شوهرش تو مغازه مصالح ساختمانی پدرشوهر کارگر بود ویه مبلغی بش میدادن.

خالم همه ی تلاشش و کرد که مستقل بشه،مشهد زندگی میکنه واونجا تولیدی زیاد هست وشروع میکنه برا تولیدی ها کار کردن.

از طراحی جانمازی گرفته تا چادر نماز ،....

وهمه ی پول‌های خودش رو پس انداز میکنه.

بقول خودش تا چن سال به جز خرج خوراک و پوشاک و درمان 

همه ی پولها پس انداز شد.

چون وضع مالیشون خوب نبود سال به سال کسی نمی‌رفت خونشون.

همین که سرمایه جمع شد شوهرش یه مغازه مصالح ساختمانی زد وکم کم انباری بزرگ. باز درامد شون بیشتر شد ،اول نیسان 

بعد ماشین سنگین   

این پیشرفت یهویی مال ده سال پیش بود.

با سرمایه ای که داشت میتونست بهترین جای مشهد خونه بخره اما یه خونه تو منطقه متوسط خرید وخرجش کرد و کاغذ دیواری کابینت و وسایل لوکس گذاشت .

وبه قول خودش نزاشتم بقیه پولم فعلن بخوابه.

باز اونا رو وارد بازار کار کرد در جهت پیشرفت کار همسرش.

یه زمین ۱۰۰۰متری حاشیه مشهد خرید وکم کم تبدیلش کرد به یه ویلا باغ لوکس ،پر از درختای میوه(میوه های کاملن ارگانیک،

اصلن نمیزاره یه میوه حروم بشه،یا خشک میکنه یا مربا یا شربت)

خاله ی ما خیلی هم اهل قرو فر ،من ندیدم تو این چن سال که وضعشون خوب شده لباس معمولی بپوشه اکثرن مارک دار وبرند و از یه فروشگاه که اکثرن برند ترک میارن خرید میکنه.

خیلی به خودش اهمیت میده به پوستش کلاسهای یوگا میره .

الان ۵۰سالشه ولی اصلن بش نمیاد ومثل تازه عروسها اکثر سفرهاش فقط با شوهرش.

چن وقت پیش هم کیش بودن ،چه تیپی چه روحیه ای ماشالله

به شدت اهل پس انداز طلا هست.

پارسال بود .که گفت خداروشکر پسرهامو داماد کردم دخترام رو عروس کردم به امنیت مالی رسیدم

الان وقتشه یه خونه تو بهترین منطقه مشهد بخرم 

الان خریده وداره لذتشو میبره

(راستی اینم بگم اون قسمت که کار می‌کرد واسه تولیدی .همین که همسرش استقلال مالی پیدا کرد اونم این کار و کنار گذاشت،

وهمیشه میگه پول باید برام خدمت کنه نه اینکه من به پول خدمت کنم)

۹۰درصد دارایی ها به اسم خالم هست و این و خود شوهر خالم هر جا میشینه با افتخار میگه.

وهمه ی پیشرفتش و مدیون خالم هست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها کمککککک من ۹۰ میلیون پول دارم خواستم ایشالله تا عید بیشترش کنم چون اونموقع پول لازمیم گفتم طل ...

عزیزم اگه توانایی پرداخت اقساط داری سعی کن یا ویپاد یا مهر سپرده کنی وام برداری بعد باهم تبدیل کنی

من اگه بودم اینکارو میکردم.

بچه ها کمککککک من ۹۰ میلیون پول دارم خواستم ایشالله تا عید بیشترش کنم چون اونموقع پول لازمیم گفتم طل ...

سلام عزیزم

حتما طلای بدون اجرت بخر  بگرد طلای ۳ درصد و یا حتی برابر تابلو پیدا کن 

تا عید میگن خیلی بالا میره ،حتما پولتو تبدیل کن 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏

سلام دوستان.ممنون از راهنمایی های ارزنده تون

منم میخوام یه چن نکته ای که همیشه انجام میدیم رو بگم. من خونه دارم. بچه نداریم. درآمد همسرم معمولیه.مستاجریم و از خانواده ها دوریم.کرج زندگی میکنیم.

اول اینکه من برای خرید روزانه از اسنپ و دی j کالا و جدیدا از تارا استفاده میکنم. بینشون شرایط اسنپ و تارا رو بیشتر میپسندم.

فست فود و شیرینی رو کلا خودم توی خونه درست میکنم.خیلیییییی خوشمزه تر و ارزونتر ازبیرون درمیاد. 

غالبا از فروشگاه های مجازی و حضوری زمانی خرید میکنم که تخفیف خورده باشن نه زمانی که لازمشون دارم.

کلا نوشیدنی و شکر و روغن خیلی خیلی کم استفاده میکنیم و جزو عادت هامون نیس.

تمام مواد شوینده برای سرویس رو امتحان کردم آخر به این نتیجه رسیدم برای شستن توالت پودر رخشا و بعدش لباسشویی اکتیو از همه بهتر تمیز میکنه. و خیلی ارزونترن

بجای اینکه هی طول هفته بریم بیرون و خرجای الکی بکنیم. هر ماه یبار حداقل یه شب بریم شمال. اونم از ۴ قسطه اسنپ میشه استفاده کرد یا از دو قسطه تارا.

قبلا وقتی میخواستیم بریم شهرستان قبل اینکه راهی بشیم با عذاب تو خونه غذا درست میکردم و خیلی خسته میشدم.چون کارهای قبل مسافرت مثل نظافت خونه و اینا هم بود.تا برسم شهرستان خستگی راه خیلی اذیت میشدم.الان توی زنجان یه رستوران هست.جزو تفریحاتمونه. دیگه میدونیم سالی مثلا دو سه بار که میریم شهرستان.یه پرس ازونجا غذا میگیریم خیلیم سیر میشیمو عالیه غذاهاش. 

کلا کیک و بیسکوییت ک اینا نمیگیریم.اگه هوس کنم خودم درست میکنم. کروسان و این چیزا

مهمون میریم بعضی وقتا بجای اینکه ۲۰۰ تومن بدیم از بیرون شیرینی بگیریم خودم درست میکنم.خیلی هم خوشمزه تر و تازه تره

کیک تولد هامون رو خودم درست میکنم.یه کیک کوچولو دو نفره. 

وقتی مهمون میاد خونمون غالبا پیتزا و سالاد کاهو درست میکنم.چون غذاهای خورشتی یا مرغ خیلی گرون درمیاد.و تکراری هستن.یا پیراشکی و سالاد درست میکنم همه هم استقبال میکنن. 

ازین دو شنبه سه شنبه بازارها هیچ وقت خرید نمیکنم.به نظرم گرونترین جا هستن برای خرید. کلا لباس کم میگیرم ولی جنس خوب میگیرم. و تا کهنه نشه میپوشیم و بعد که دور انداختیم چنتا دیگه و همینجوری تا کهنه بشن. 

دی j کالا سالی یکی دو بار تخفیف برای لباس زیر مردونه اینا میذاره‌بهترین جنس ایرانی نخی رو دونه ای ۹۰ اینا افتاد کلی با تخفیف خریدم. ده پونزده تا.با تخفیف خ خوب. و میدونم حداقل تا ۳ ۴ سال لباس داره‌.

ابدا جنس ارزون نمیخرم.بدن درد میگیرم.جنس نباید پلاستیک زیاد داشته باشه‌.

سالم خوری زیاد داریم. غذای سرخ کردنی زیاد نمیخوریم. میوه و آجیل بیشتر میخوریم. میان وعده معمولا مویز و برگ زردآلو و لواشک و اینا. زمستونا چیپس میوه درست میکنم. که عالی میشه

اگه بتونم پس اندازم در قالب خرید طلا از  ۴ قسطه اسنپ هست.نکته مثبتش اینه که پول کم دستته میتونی طلا بخری. نکنه منفیش اینه که مثلا اجرتش زیاد میشه چون قسطی هست. ولی از خرج شدن خ بهتر هست.

این ماه هم میخوام قلک رو امتحان کنم. نتیجه رو میگم بهتون

آهان یکار دیگه ام میکنم وسیله ای اگه تو خونه داشته باشم که بدونم دوسش ندارم یا لازمش ندارم یا میبخشمیا تو دیوار میفروشم.چیزی که لازم دارم و میخرم. و ازین کار خیلی انرژی میبرم.

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟
منظورتون چیه عزیزم

منظورم اینه روش خریدشون مشابه هست ولی عیار صندوق بورسی و خب بسیار امن تر و مطمئن تر از سایت های وابسته به اشخاصه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام دوستان روزتون بخیرمن هفته ی پیش که طالقان بودم برگ مو چیدم از باغمون و اوردم که دلمه درست کنم ب ...

عزیزم من مواد دلمه آماده کردم با برنج قاطی کردم الان یک ماهه تو فریزره. بنظرتون خراب نشده ؟

بچه ها من از شماها خیلی چیزها یاد گرفتم و خوب لازم دونستم یه نکته هایی رو که واقعن واسه سلامتی خطر د ...

اره کلا روغن نباید فریز شه  بادمجون و هویج و فلفل و کدو  حتی تا یه ماه تو یخچال خراب نمیشه تعجب می‌کنم اینجا یه عده میخرن میارن خونه فوری فریز میکنن 

2810