2777
2789
عزیزم تراکنش منظور فقط واریز کردنه یا برداشت هم من یبار برداشت کردم دیگه بمن تعلق نمیگیره اگ پول بری ...

نه عزیزم چون برداشت هم تراکنش محسوب میشه تعلق نمیگیره ، هیچ برداشت و واریزی نباید انجام شده باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان روزتون بخیر

من هفته ی پیش که طالقان بودم برگ مو چیدم از باغمون و اوردم که دلمه درست کنم برای فریزر

۳پیمونه برنج و دوپیمونه لپه رو نیم پز کردم دیدم سبزی ندارم

همیشه آخرای سبزی خوردنام که خورده نمیشه یا پلاس میشه رو خشک میکنم از همونا استفاده کردم یکمم شوید خشک ریختم با ۳۰۰گرم گوشت چرخکرده سرخ شده و پیاز داغ،این موادو داخل برگ خام پیچیدم روی سینی چیدم و گذاشتم فریزر تا یخ بزنه امروز صبح تو کیسه فریزربسته بندی کردم 

این مقدار به من۶بسته ی ۱۸تایی داد 

برای روزایی که ناهارو شام نداریم میچینم تو قابلمه با ۱لیوان آب و کمی روغن ۱ساعت میپره و اماده میشه

هم کلی خاصیت داره هم خیلی بابرکت و اقتصادیه

گفتم این ایوه رو به شماهم بدم تا فصلشه درست کنین و لذت ببرین😊

بچه ها من از شماها خیلی چیزها یاد گرفتم و خوب لازم دونستم 

یه نکته هایی رو که واقعن واسه سلامتی خطر دارن بگم.

گوشت قرمز اگر با پیاز سرخ بشه ،تو فریزر بعد از ده روز وتو یخچال بعد سه روز شروع به تولید یه نوع انگل میکنه ،

که فقط با میکروسکوپ دیده میشه

وبنظرم این به سلامتیمون ضرر میزنه.

ومهم ترین دارایی ما همین نعمت سلامتیه.

پس تو فریز کردن خیلی محتاط باشید 

من خودم شیر ،بامیه آب‌پز، کیک ،نان ،قارچ برای کمتر یه ماه،

.....فریز کردم اصلن مخالف نیستم

ولی چیزهایی هستن که فریز کردنشون به مدت طولانی ،سلامتی مارو به خطر میندازن.

سلام سلام بانوان عزیز خداروضکر میکنم باشماها اشناشدم بخصوص معصومه جون من دیروز یه دفترچه درست کردم ب ...

سلام عزیز دلم ❤️ خواهش میکنم عزیزم ❤️

ماشاالله به شما مادر و دختر نمونه 👌😍

فقط خودت میدونی دیگه حتما تبدیل کن که پولت به ریال نمونه 

گفتم که به جای اینکه بگی ده ملیون رو کردم دوازده ملیون 

بیا بگو معصومه پنج گرم رو کردم شش گرم 

اگر تا این لحظه هیچ تراکنش ورودی نداشتید (به غیر از هدیه دعوت از دوستان و واریز سود) و تاریخ افتتاح حسابتون قبل از تاریخ 28 خرداد ماهه، کمپین جدید داریم 😊❤ از تاریخ 5 تیر تا تاریخ 14 تیر ماه وقت دارید موجودی حسابتون رو افزایش بدید بلو تا 24 ساعت بعد بابت این شارژ حساب، تا 10 درصد مبلغ مبلغ شارژ شده تا سقف 1 میلیون تومن رو بهتون هدیه می ده 😊❤ ( اگر واریز 10 میلیون تومن اولین تراکنش حسابتون باشه، 1 میلیون تومن می شه هدیه تون 😊 ) دقت کنید هر نوع تراکنشی برای شارژ حساب به غیر بلو به بلو می تونید انجام بدید (شارژ حساب، کارت به کارت، تراکنش های شبا، سامان به بلو) اگر تراکنش بلو به بلو اولین واریزی به حسابتون باشه قابل قبول نیست حتما هم در صورتی در این کمپین می تونید شرکت کنید که نوتیفیکشن این کمپین رو دریافت کرده باشید 😊 عزیزانی که به تازگی به خانواده بلو اضافه شدن یعنی افتتاح حسابشون از تاریخ 29 خرداد به بعده، هم به زودی براشون کمپین‌های جدیدی ارائه می شه 😍 خوشحالیم که همراهمونید جیبتون پر پول 😎

صرافی نوبیتکس عضو شدی کد معرف منو بزن. برات دعا میکنم.. کد معرف 973317
بچه ها من از شماها خیلی چیزها یاد گرفتم و خوب لازم دونستم یه نکته هایی رو که واقعن واسه سلامتی خطر د ...

عزیزم انگل و میکروب و ویروس که تولید نمیشه

از قبل وجود داره که هم در اثر سرمای فریزر و هم در پخت بعدش از بین میره

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

یکی از عجایب این تاپیک واسم اینه که چجوری میلی گلد و طلاسی میخرید ولی عیار نمیخرید😅

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
معصومه جون من قبلا همه چی رو واو به واو برای همسرم توضیح میدادمایشونم همیشه مثل شخصیت منفی کالیور من ...

برات خوشحالم امیدوارم جان ♥️

خدارو شکر که غلق زندگی ات رو پیدا کردی 👌

دقیقا منم قبول دارم که نباید خودمون رو از ارزش بندازیم 

همه چی در حد تعادل خوبه 👌

بارها اینجا گفتم بازم میگم که نباید مرد زندگی رو خسیس بار بیاری ....نباید جلوی مردت چرتکه بندازی که چند شد چقدر شد 

2810