عزیزم درباره تجربه تلخی که از خرید تون داشتید متاسفم
منم خواستم تجربه م را برای دوستان بنویسم
فروشگاه هایی که شما نام بردیدتوی شهر ما نیست
لطفا بفرمایید دقیقا چه گوشتی خریدید؟
گرم بود یا منجمد گوسفندی یا گوساله؟
تا دوستان دچار چنین اشتباهی نشن
چند تا از فروشگاه های نسبتا بزرگ و کوچک شهرمون هر یک یا دوماه یکبار گوشت گرم گوسفند تنظیم بازار میارن که تقریبا نصف قیمت گوشت قصابی هس و انصافا اگر در حد گوشت قصابی معروف شهرمون هم نباشه، چیزی کمتر از ان نیست
بطوریکه موقعیکه این گوشت قراره عرضه بشه صفهای طولانی قبل از توزیع ، منتظر گرفتن گوشت هستن و به هرکس فقط یک بسته میدن که حدودا وزن هر بسته ۳ کیلو هست و همه شاد و خوشحال که تونستن گوشت گوسفندی نصف قیمت تهیه کنن
اینجور بهت بگم اکثر اقوام ما این گوشتی که گفتم را تهیه کرده اند و تهیه خواهند کرد و بسیار راضی هستن...
حالا ما با مسیول فروش یکی از این فروشگاه ها اشنا هستیم، هر موقع این گوشت رو بیارن، زنگش میزنیم و بدون نوبت هر تعداد که بخاهیم بهمون میده
دقیقا هفته پیش به همسرم گفتم توی کانال فروشگاه دوستت زده که امروز ظهر گوشت گرم گوسفندی تنظیم بازار بقیمت هرکیلو ۳۶۰ ت توزیع میشه، حتما بهش زنگ بزن بگو دوبسته برامون نگه داره
شب رفتیم ازش گرفتیم حدودا ۷ کیلو بود قیمتش هم ۲۵۰۰ ت شد حدودا
بعد از اینکه خریدم سریع اوردم خونه شستم خیلی گوشت خوبی بود چربی و استخوان خیلی کم داشت
مقداریش بسته بندی کردم برای اش، ابگوشت، خورشت، چلو گوشت و مقداری هم چرخ کردم
تا حالا هم باهاش چند نوع غذا درست کردم خیلی خوشمزه شد...
حالا شما هم حواستون باشه ایندفه همین گوشتی که عرض کردم خریداری کنید موقع خرید هم بو کنید اگر خدای نکرده کهنه باشه متوجه میشید و اینکه سریع بیارید خونه بشورید و بسته بندی کنید چون هوا گرمه فاسد میشه...