سلام و روز همگیتون بخیر دختراااا
چند وقتیه به خاطر یه سری مشغله هااا به شدت سرم مشغوله و درگیرررر
انشالله درگیری ها برا همه خوشی باشه و شادی
از اونجایی که بارها گفتیم علایق و سلایق دل خودتونو فراموش نکنین بنده بعد مدتها یکی دوتا کلاس آموزشی مورد علاقم ثبت نام کردم آرزویی که از دوران دبیرستان فرصت پرورشش رو پیدا نکرده بودن و امیال تصمیم گرفتم به این بخش هم برسم هرچند که اولش به مذاق خانواده خوش نیومد و مخالف بودن ولی الان کم کم پذیرفتن که منم نیاز روحی دارم
خلاصه سرتونو درد نیارم غرض از عنوان اینموارد خواستم دلیل کمرنگ شدن حضورم رو تو تاپیک بگم از طرفی هم دیگه اخرای تکمیل خونه و خرید اوازم و بردن خرد خرد اسباب اثاثیه و تمیز کاری ها و ایناشم سروع میشه درکل تابستون پر کار و شلوغی رو داشتم و دارم
یه پیشنهاد و یه درخواست ازتون دارم از صفحه پونصدو خورده ای فک میکنم ۵۶۰اینطورا بود دیگه نرسیدم کامل بخونم تا الان که نزدیک به نهصد صفحه داربم میشم
این حدودا چهارصد صفحه رو خودم میخو نم و پست های مهم رو انتقال میدم اونور
پیشنهاد و زحمت من برای شما برای اینمدت تابستونی که شلوغم اینه که از صفحه ی نهصد به بعد با ریپ زدن رو پست های معصومه جون و همینطور پست های پر نکته و آموزنده و عبرت آموز سایر دوستان و تگ بنده روی اون پست ها اطلاع بدین که فلان پست مفید بوده و لایک بالا دریافت کرده تا بنده بتونم ببینم و انتقالشون بدم تاپیک گزیده ها
تا خدایی نا کرده مطالب مفید بین انبوه مطالب و پست ها جا نمونن
مرسی از همراهی تون ♥️🫶🏻😘😘