2777
2789
سلام معصومه جونواسه همه نیومده اینجوریه که ۱۰درصد موجودیه تو کارت هدیه میده تا سقف ۱میلیون یعنی ۱۰می ...

سلام عزیز دلم ❤️

آهان خیلی ممنون عزیزم ❤️ موجودی من حدود سه و نیم تومن 

پس خاطر اون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها یادتون هست گفتم فروشگاه های دیلی مارکت و جانبو گوشت تنظیم بازار دارن 

وای وای کهههههههههه چ اشتباهی کردم رفتم ۲ کیلو خریدم طعم و مزه ش افتضاح اصلا بوی وایتکس میده🤢🤢🤢🤢

حیف ۶۰۰ تومنم 

مجبورا باید بریزم دوررررر حالا پولش بکنار چقد زحمت کشیدم اومدم خونه تیکه کردم بسته بندی و چرخ کردم😭😭😭

فقط گفتم اصلا نخریدااااا معلوم نیس گوشت چیه اصلا

عزیزم این یه ملیون هدیه ب لو قضیه اش چیه ؟ برای من و همسرم که همچنین پیامکی نیومده

عزیز دلم    این هدیه تا سقف یک تومن رو تا پس فردا میدن اما سه تا شرط داره

۱ . حساب بلو  بانک قبل از تاریخ ۲۹ خرداد باز شده باشه

۲ . اولین تراکنش باشه

۳ . پول افزایش موجودی حساب از بلو به بلو نباشه ، از یک بانک دیگه انتقال بدین

منم این هدیه رو با بلوی همسرم گرفتم که پارسال واسش افتتاح حساب کرده بودم و اولین تراکنشش بود... دیروز ده میلیون واسش ریختم امروز ده درصدش یعنی یک میلیون هدیه دادن

@مامان_سبحان7 سلام عزیزم ببخشی مزاحم شدممن دوهفتع ای میشه درخواست وام امتیازی مهرو دادم نوشته اصلاح ...

سلام عزیزم ، واقعا نمیدونم من با حساب مهر خیلی وقت هست کار نکردم ولی به نظرم چند روز دیگه صبر کنید . 

دوست عزیز درست میگین موقع خرید عید من و همسرم رفتیم جین وست من از یه شلوار خوشم اومد سه تومن بود قب ...

وای پارسال واسه دفاع ارشد من رفته بودیم اوپال من کت شلوار بخرم، همسرم ۷-۸ تا تیشرت و دوتا کت و سه جفت کفش کلا یه ۲۰ ۳۰ میلیون خرید کرد دیگه تا اخر ماه پول خوراکی هم نداشتیم چه برسه لباس دفاع من😂

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
دوستان من چند تا خرج بزرگ دارم که روتین من هست که اگر بخوام همه رو هر ماه انجام بدم خیلی زیاد میشه ا ...

عزیزم ورزش خاصی میرس ۳ و خورده ای؟ خیلی هزینش بالاست

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
میدونی من نظرم چیه درناجان؟بنظرم خون رو‌ که نباید با خون شستحالا خیلی سیرداغ پیازداغشو زیاد کردم😂صح ...

واااای مستقل جان چقدر خندیدم خون‌ رو با خون شستن  حرفای شما هم درسته 

ولی همسرم تواناییشو داشت مشکلی نبود  

اون بودجه واسه خرید عید بود. 

عزیزان من منظورم خرید نسبت به توانایی و موقعیت مالی یه 

وگرنه منم اگه موقعیتش فراهم نباشه مراعات میکنم 

یه دفعه روز زن بود تو تاپیکای قبل 

اومدم پست گذاشتم که بریزید سر شوهرا حقتون رو بگیرید. 

طلب هدیه کنید و ساکت نباشید   

هنوز عذاب وجدان دارم که شاید باعث دعوا و دلخوری بشه 

هر کس نسبت به درآمد و شرایط زندگیش

اول کیف پول برنامه رو شارژ کنید .مثلا ۲۰۰ هزار ت بریزید توش..شماره یه کارت که به نام خودتونه هم معرف ...

ببخشید باز مزاحم شدم ...این موجودی شما ۶۴۰ تومان یعنی چی

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
اگر خواستید نگه دارین بزارین تو بلو یا ویپاد که حداقل امتیاز وام داشته باشید ❤️

ویپاد ک اصلا نمیدونم چیه حقیقتا چند بار هم سوال کردم کسی جوابی بهم نداد بفهمم کامل 

بلو هم ۵ روز پیش یه وام ۱۰ میلیونی گرفتم نمیدونم باید تسویه کنم باز وام بگیرم یا بازم توی حساب پول باشه وام برام فعال میشه

2810