2777
2789
سلام دوستان جانصبح همگیتون بخیر 🌞من تو این تاپیک بیشتر خواننده بودم و بعضی اوقات جوابگو دوستان ولی ...

چقدر خوب نوشتی شهریور عزیزززز😍😍

به چه نکته ی عالی و ظریفی اشاره کردی 

بله درست هر پست مفید هر نکته هر سرگذشت هر گزارش ممکنه یه تلنگر باشه برای یه کاربر دیگه 

برای کسانی که گاهااا از اونور بوم میفتن 

کسانی که ممکنه خودشون هم سالها متوجه از اونور بوم افتادگیشون نشن 

دقیقا همینطوره که میفرمایین نه اونقدری هرچیزی رو از خودمون دریغ کنیم که به قول شما سلیقمونم یادمون بره نه اونقدر در لحظه زندگی کنیم و خرج کنیم که فردا روز دستمون پیش کس و ناکس دراز باشه

خداروشکر که برای سما هم لاقل از بعد دیگه مفید واقع شده 🥰🥰🤲🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
که خانوم گفته بود از پول قالی ...از پس اندازموناونجا بود که تمام طلاهای ریز و پیز و پول قالی و پس ان ...

بنام خدا من یکی ازین مادرشوهرها میشم 🥰

مامانم هم همینطور یعنی یه خونه ساختن دادن به داداش بزرگم که انشاالله بره توش زندگی کنه 💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معصومه جون چه آدمای خوبی اطرافتون بودهمنظورم اینه که میگین همون اول بهتون گفتن مدیریت کنیدهیچکس به م ...

من به زنداداشم همیشه میگم پس انداز مخفی داشته باش پول جمع کن و....

حالا انشاالله از دید خواهر شوهر بهم نگاه نکنه 🤪

سلام خانوم ها از همگی نظر میخوام ممنون میشم منو کمک کنید 🦋🦋با توجه ب اوضاع انتخا...... مسئله طلا پ ...

اگر خواستید نگه دارین بزارین تو بلو یا ویپاد که حداقل امتیاز وام داشته باشید ❤️

بچه ها امروز بخاطر یه سو تفاهم و لج کردن صاحب کارم داشتم از کار بیکار میشدم.وسط قسطهای سنگین ماهی حدودا ۳۰ میلیونی

غرورمو کنار گذاشتم و رفتم عذرخواهی 

مقصر نبودم ولی مجبور شدم 

میدونم تاپیک افتصادیه ولی هدفم اینه که بخاطر درامد و پول و اهداف اقتصادیم این کار رو کردم

فرضا شما هم اگه میخواین خرید کنین و از چند جا قیمت بگیرن بعضا میگن خجالت میکشیم

این اشتباهه

میگن فروشنده غرغروإ

بازم اشتباهه

به فکر منافع شخصیتون باشین

من الان سوار اسنپ شدم ک خانوم هستن

سه بار مسیر رو اشتباه رفت ولی با پشتکارش بازم مسیر درست رو پیدا کرد

اقتصاد جدای از زندگی روزمره نیست

خیلی وقت ها مجبوری یکاری رو بکنی که هرگز در زندگی فکر نمیکردی انجامش بدی

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
چقدر خوب نوشتی شهریور عزیزززز😍😍به چه نکته ی عالی و ظریفی اشاره کردی بله درست هر پست مفید هر نکته ه ...

همینجوره که میگی رویاجون 

تموم پستهای این تاپیک درس زندگیه نه صرفا برای من شاید برای یه عزیز دیگه 

برای همین اصلا دلم نمیاد یه پست نخونده رد بشم😍😊

امیدوارم این تاپیک همیشه مانا بمونه و دوستان و خودم به آرزوهای قشنگمون برسیم♥️

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
بنام خدا من یکی ازین مادرشوهرها میشم 🥰مامانم هم همینطور یعنی یه خونه ساختن دادن به داداش بزرگم که ا ...

با احترام به نظرتون. من اینجور حمایت های افراطی را نمی‌پسندم..... چرا باید اینقدر بر خود و همسرمون سخت بگیریم و در سن نسبتا میانسالی که باید استراحت کنیم ، سخت کار کنیم تا پسر و عروس چند سالی زودتر صاحب خونه بشن!!!

مگر کسی برای ما چنین دلسوزی هایی داشته؟

ان شاالله من در اینده از بچه هایم حمایت خواهم کرد ولی نه به این سفت و سختی

اول خودشون باید تلاش کنن و من و همسرم ان شاالله در حد توانمان کمک کنیم 

حالا چند سال هم دیرتر صاحب خونه بشن اشکالی نداره

با احترام به نظرتون. من اینجور حمایت های افراطی را نمی‌پسندم..... چرا باید اینقدر بر خود و همسرمون س ...

واقعامنم موافقم. الان من جوونیمو گذاشتم پای اقساط خونه وماشین. بعداکه سبک بشن میخوام یکم لذت ببرم نه اینکه جمع کنم سفت وسخت برای بچه هام. نه اینکه پس اندازو بزارم کناروحمایتشون نکنم نه. ولی جوری نباشه که بهم فشار بیاد. مثل پدرهمسرم که حمایت میکنه ولی نه اونقدر زیاد که اب روغن قاطی کنیم نه اونقدر کم. 

لطفالایک نکنین. 
دوستان من می خوام یک سرویس طلا بگیرم گفتم شش ماهه پولش رو جمع کنم برای اینکه پولم با تورم کمتر نشه ب ...

می تونید طلافروشی معتمد محل خودتون پیدا کنید هر چقدر پول دستتون می یاد بذارین صندوق طلا جمع که شد سرویس مد نظرتون بخرین

سلام دوستان.وقت بخیر.من پارسال موقع تعویض خونه طلاهامو فروختم. و از پارسال تا حالا اقساط خیلی سنگین ...

سلام عزیزم شما تهران هستید؟ برا بانک کارگشایی از قبل باید نوبت بگیربم؟ منم می خوام برم وام بردارم و اینکه حتما باید کسی که به اسمش وام برمیداریم بالای 18 سال باشه؟ من می خوام به اسم بچه هام وام بردارم. 

2810