2777
2789
سلام دوستان جانصبح همگیتون بخیر 🌞من تو این تاپیک بیشتر خواننده بودم و بعضی اوقات جوابگو دوستان ولی ...

درسته عزیزم...منم اینجا یاد گرفتم الویت خودم باشم

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
یه نوع بانک انلاینه ...میتونید از بازار دانلود کنید ،کارتش میاد دم خونه ...انواع وام ها رو میده در ...

عه مرسی ممنونم

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منی که اصلا تو مود خرید طلا نبودم چقدر طلا دوست شدم همیشه فک میکردم طلا پول گنده میخواد پارسال خورد ...

مبشه بگید چطوری طلا خریدید...اصلا طلا خریدن و بلد نیستم 

همش فک میکنم باید پول گنده داشته باشم تا طلا بخرم

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
من یادمه چند سال پیش برادرم میخواست ماشین بخره اومد با پدر خدابیامرزم مشورت کرد پدرم گفت خاک رو نده ...

خدا رحمت کنه پدر بزرگوارتون رو عزیزم چه حرف خوبی زدن

منم با حرفای شما عزیزان به این نتیجه رسیدم این کارو نکنم❤️

دوستان من معدل امتیاز مهر دارم میبینم اینجا دوستان میگن فلان مبلغ و فلان مقدار قسط برای امتیاز معدل ...

عزیزم من متوجه منظورتون نشدم ، خوب شاید پولی که شما گذاشتید به نسبت بقیه دوستان کمتر هست . 

سلام معصومه قشنگم خوبی خواهرم؟معصومه جان من خیییییلی ساله آرزوی خرید هیوندا سانتافه به دلمه ولی هر ب ...

سلام عزیزم ما همیشه ماشینامون و با شرایط خریدیم

ولی به نظرم فروش زمین برای ماشین درست نیست طلا بفروشین

دوستان من می خوام یک سرویس طلا بگیرم گفتم شش ماهه پولش رو جمع کنم برای اینکه پولم با تورم کمتر نشه به نظرتون بهتره

سکه پارسیان بخرم هر ماه در حد ۲.۵ گرم

یا طلای شکسته یا دست دو بخرم در حد ۲.۵ گرم

یا اینکه عیار و سهام طلا بگیرم؟

که بعد بتونم سرویس پونزده گرمی که می خوام رو بگیرم

از دوستم شنیدم فروش طلا برای خرید طلای بیشتر ضرره ، راهنمایی می کنین

ببین گلم من ازاین دلم میسوزه که فکرمیکنم کسی که طلاشوفروخته حتمامشکل مالی داشته وناراحت میشم من قبل ...

عزیزم می تونید از یه زاویه دیگه هم بهش نگاه کنید🌸 مثلا طلاها رو فروخته تا خونه، زمین یا هر ملک دیگه و یا ماشین بخره یا ارتقا بده

یا طلاهاشو با طلای سنگینتر تعویض کرده🥰❤️

سلام خدمت بانوان زحمت کش، متفکر و اقتصادی

اول از همه از خانمای عزیز معصومه جون،مامان سبحانِ صبور که همیشه به سوالاتم با صبوری جواب میده و ایجاد کننده این تایپک رویای دوستداشتنی و همه بانوان عزیز که راهنمایی میکنن♥️

ان شالله که اجر این کار خوبتون رو بانو فاطمه زهرا بهتون بده و عمر و مالتون پر برکت باشه🤲🏼

من حدود یکسالی هست اینجا عضوم و خب تاحالا گزارشی ندادم چون دستاوردی نداشتم❗️

از ابتدای سال جدید یه وام ۴۰تومنی از ویپاد گرفتم و با ۳۳تومنش حدود ۸گرم طلا خریدم، بقیه پول وام رو گذاشتم بانک مهر تا باهاش وام بگیرم
این حساب باز کردنای بانک و جسارت گرفتن وام رو هم مدیون تاپیک شما هستم✅️
دیروز دل رو به دریا زدم و رفتم پی علاقه خودم و تونستم کلاس خیاطی ثبتنام کنم✅️

🔻مورد بعدی اینه که من شاغل هستم و ماهانه ۱۰میلیون حقوق میگیرم اما حدود ۲وخورده ای صرف هزینه رفت و آمدم در ماه میشه

و بقیه اش رو هم کم و بیش پس انداز میکنم✅️ راستش خانواده من اعتقادی به خرید طلای کم اجرت و ... ندارن و اگه من بخوام اینکار بکنم در واقع سنت شکنی کردم، و تا الان هم اینکار رو نکردم

مورد بعدی این هست که من ۱۱۰تومن وام از بانک مهر بهم تعلق گرفته اما شک دارم این وام رو بگیرم یا نه...راستش خواستگاری دارم که ان شالله اگه شرایط زندگیم مهیا بشه میاد خواستگاری،(لطفا با دل های مهربونت برام دعا کنین زودتر سر و سامان بگیرم☹️)

🔻من هدفم خرید ماشین بود، ۱۲۰خودم دارم خواستم ۱۱۰تومن مهر رو هم بگیرم تا باهاش یه ماشینی ثبتنام کنم، اما نمیدونم چکار کنم❓️

اگه خواستگاریم اوکی بشه باید جهیزیه بخرم و خب پدرم توانایی این رو نداره که برام جهیزیه بخره و مسلما خودم باید اینکار بکنم

خانمای عزیز ازتون میخوام منو راهنمایی کنین که چکار کنم؟؟

پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگزارم🙏🏻♥️

خدا رحمت کنه پدر بزرگوارتون رو عزیزم چه حرف خوبی زدنمنم با حرفای شما عزیزان به این نتیجه رسیدم این ک ...

خیلی ممنون عزیزم خدا همه رفتگان رو رحمت کنه

انشاالله که با تلاش به آرزوت میرسی😍

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
عزیزم من متوجه منظورتون نشدم ، خوب شاید پولی که شما گذاشتید به نسبت بقیه دوستان کمتر هست .

نمیدونم احتمالا تاثیر داره!

ممنون از راهنماییت

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
مبشه بگید چطوری طلا خریدید...اصلا طلا خریدن و بلد نیستم همش فک میکنم باید پول گنده داشته باشم تا طلا ...

حقوق هر دو رو میریزم به کارت مهرم امتیاز جمع میشه وام میگیرم تبدیل میکنم 

هر ماه ۶تومن قرعه ربع سکه اداره می‌ریختم 

اون تموم شد من ادامه دادم هر ماه ۶تومن تبدیل به طلا شد 

دوستان من معدل امتیاز مهر دارم میبینم اینجا دوستان میگن فلان مبلغ و فلان مقدار قسط برای امتیاز معدل ...

سلام گلم امتیازت چقدره و قسط چقدر؟

منظورت اینه ک اقساط بیشتر از مبلغ وامه؟

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
دوستان من می خوام یک سرویس طلا بگیرم گفتم شش ماهه پولش رو جمع کنم برای اینکه پولم با تورم کمتر نشه ب ...

بمظر من عیار بهتره

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810