2777
2789
من به زنداداشم همیشه میگم پس انداز مخفی داشته باش پول جمع کن و....حالا انشاالله از دید خواهر شوهر به ...

افرین به شما

خواهرشوهرای ما ولخرج عالمن😂

افتخارم میکنن که آدم باید تو‌ لحظه زندگی کنه

ولی یکیش خسیسه که هیچ رقمه نم پس نمیده ولی دوستش دارم😅

@خانم_مستقل سلام‌ ممنونم از هر دو عزیز روی این دست دوم ها ۷ درصد سود رو هم میکشن؟ منظورم هفت درصدی ...

طلای نو یکبار با اجرت فروخته شده 

برای بار دوم اجرت نباید داد چرا؟ چون نفر قبلی اجرت رو پرداخت کرده

این ۷ درصدم سود طلافروشه که حالا عرفا ما میگیم مثلا ۷ درصد اجرت گرفته

کلا به طلای مستعمل نباید بیشتر از ۷ درصد پول داد

طلای خام + (نهایتا) ۷ درصد

قبلا که اینارو نمیدونستم ۹ درصد برای طلای مستعمل دادم🫠

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام و روز همگیتون بخیر دختراااا 

چند وقتیه به خاطر یه سری مشغله هااا به شدت سرم مشغوله و درگیرررر

انشالله درگیری ها برا همه خوشی باشه و شا‌دی 

از اونجایی که بارها گفتیم علایق و سلایق دل خودتونو فراموش نکنین بنده بعد مدتها یکی دوتا کلاس آموزشی مورد علاقم ثبت نام کردم آرزویی که از دوران دبیرستان فرصت پرورشش رو پیدا نکرده بودن و امیال تصمیم گرفتم به این بخش هم برسم هرچند که اولش به مذاق خانواده خوش نیومد و مخالف بودن ولی الان کم کم پذیرفتن که منم نیاز روحی دارم 

خلاصه سرتونو درد نیارم غرض از عنوان اینموارد خواستم دلیل کمرنگ شدن حضورم رو تو تاپیک بگم از طرفی هم دیگه اخرای تکمیل خونه و خرید اوازم و بردن خرد خرد اسباب اثاثیه و تمیز کاری ها و ایناشم سروع میشه درکل تابستون پر کار و شلوغی رو داشتم و دارم 

یه پیشنهاد و یه درخواست ازتون دارم از صفحه پونصدو خورده ای فک میکنم ۵۶۰اینطورا بود دیگه نرسیدم کامل بخونم تا الان که نزدیک به نهصد صفحه داربم میشم 

این حدودا چهارصد صفحه رو خودم میخو نم و پست های مهم رو انتقال میدم اونور

پیشنهاد و زحمت من برای شما برای اینمدت تابستونی که شلوغم اینه که از صفحه ی نهصد به بعد با ریپ زدن رو پست های معصومه جون و همینطور پست های پر نکته  و آموزنده و عبرت آموز سایر دوستان و تگ بنده روی اون پست ها اطلاع بدین که فلان پست مفید بوده و لایک بالا دریافت کرده تا بنده بتونم ببینم و انتقالشون بدم تاپیک گزیده ها 

تا خدایی نا کرده مطالب مفید بین انبوه مطالب و پست ها جا نمونن 

مرسی از همراهی تون ♥️🫶🏻😘😘

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
سلام دوستای عزیزم امیدوارم ارامش و ثروت و سلامتی هرسه مهمون همیشگیه شما باشه♥️♥️♥️داشتم کتاب میخوندم ...

سلام عزیزم میشه یه عکس از جلد کتاب بفرستین؟

میخوام بدونم از چه انتشاراتی هستش همینو بگیرم♥️

الهی که همیشه چشمات شادی ببینه عزیزم ...حتما گزارش مینویسم ..یه کارت پس انداز دارم که اس فعال نکردم ...

خیلی خیلی مبارک عزیز دلم ❤️ انشالله پیشرفت هات همینطور ادامه دار باشه برات 😍

ایده ی خوبیه این رمز دوم نداشتن و پیامک نیومدن برای کارت 

من خودم سالها از روش منجمد کردن کارت استفاده کردم 😊😉

تو هم میتونی اکه دوست داشتی عزیزم کم کم از طلاسی و یا میلی خرید بزنی ...و حتی سود هم داشته باشی 

و از همه مهمتر که هر لحظه طلا بالا و پایین می‌ره 👌 و هیچ وقت متضرر نمیشی ....چون نمی‌دونم اکه تو کارتت باشه 

سه ماه یا دوماه طول بکشه برای جمع شدن اون مبلغ 

شاید چند سوتی هم عقب بمونی 👌 ولی خرید از طلاسی و یا میلی حتی سود هم خواهی کرد مثل خودم که چند بار به مبلغ خیلی کم سود کردم 😍

فقط یه پیشنهاد بود عزیز دلم ❤️ و خودت حتما با عقل و منطق خودت برو جلو  ❤️

موفق باشی عزیزم 

سلااااااااام 

یادتونه برای تعویض ماشین چقدر دودل بودم 

برج ۲ماشین ۸۷رو فرختیم و یه ۹۴خریدیم 

ک  شاسی چیزاش سالم نیست ولی سرحاله زیرپایی خوبی داره 

۸۷رو ۱۳۵تومن فروختیم اینو ۱۹۰خریدیم 

یعنی ۵۵میلیون بهش اضافه کردیم 

ک این ۵۵تومن همش قرض بود 

الان ۳۵تاش رو دادیم 

طی همین چند روز ۲۰تومن دیگش رو میدیم 

یعنی فقط میمونه ۱۷تومن دیگه از یه بدهی دیگه 

ک اونم احتمالا زیاد داده میشه 

خیییییلی این مدت شوهرم اذیت شد توی این ۲ماه 

ولی خداروشکر گذشت

تا مونده موعد قرار خونه ک برج ۶ 

و ما ۲ماه دیگه فرصت داریم قصد داریم یه ۵۰تا جمع کنیم بذاریم روی پیش این خونه 

انشالله اگه خدا بخواد

خدایا شکرت 

سپاس عزیزم طلانوبوده من اصلاطلای کارکرده نمیخرم چون حس بدبمن میده،قیمت طلا۳۵۴۵بود

اتفاقا یه کلیپ دیدم می گفت لباس یا طلای کارکرده که قبلا کسی ازش استفاده کرده اگر اون فرد افسردگی و انرژی منفی  داشته باشه به فرد جدید منتقل میشه.حالا پیام شما رو خوندم یادم افتاد به اون کلیپ.

2810