2777
2789
سلام دوستان تجربه خرید و فروش طبقه دوم بدون آسانسور و دارید ؟؟اگه آره چه جوری بوده خونه خودمون طبقه ...

سلام عزیزم. 

خونه فعلی ما ط دوم بدون آسانسوره، اول که همکفه و ۵-۶ تا پله داره و بعدش میشه طبقه ما،

برای مایی که قبلش چند سال ط ۴ بدون آسانسور بودیم این چند پله تقریبا هیچ حساب میشه، اصلا بهشته 😂😂🥰

میخوام بگم اگه به پله رفتن عادت دارین ط دوم در واقع مشکلی خاصی نداره ولی اگه تا حالا اصلا پله نداشتین شاید اولش یخورده سخت بشه تا عادت کنید ولی بازم میگم زیاد نیست. 

این آسون جور شدنش هم نشونه خوبیه، دست دست نکنید اگه خونه رو پسندیدید بگیرید مبارکتون باشه

سلام خانما. یکم از زن داداشم بگم براتون

داداشم به خاطر چک هایی که مثل برگه کاغذ باطله اینور اونور کشیده و برای دوستش چک کشیده و اونم پرداخت نکرده و مجموع بی احتیاطی و سادگی هاش،تقریبا ورشکست شده ولی خب نمیخواد کوتاه بیاد و داره تلاش میکنه اما بدهی بالای ۳ ۴ میلیارد داره.

حالا توی وضعیتی هست که طلبکارا ریختن رو سرش ،از ۲ میلیون بگیر تا ۷۰۰ میلیون .

مثلا یه چک مال خانمش بوده که به خاطر ۱۵ میلیون حکم جلب گرفتن. 

حالا توی این وضعیت خانمش رفته مسافرت دو هفته هست.پسرش و شوهرش تنها خونه موندن .یه روز از رستوران می‌خرن غذا.یه روز مرغ گرفتن جوجه خوردن.منم گاهی زنگ میزنم میان خونمون ولی دیگه همه وعده ها نمیتونم.

ما چیزی به خانمش‌نمیگیم  دخالتی نمی‌کنیم اما اگه فکر اقتصادی داشت،دو روز میرفت مسافرت و برمیگشت بالای سر زندگیش ، میتونست کلی جلو هزینه های اضافی رو بگیره و به خاطر ۱۵ میلیون پلیس نره در خونشون.

همه زندگیش همینجوری پولا رو به فنا میداد بدون در نظر گرفتن شرایط شوهرش .برای اینکه از بقیه کم نیاره 

هفت سین گرون ، چندتا فرش و گاز و یخچال و مبل عوض کرده تا حالا .اصلا پس انداز مخفی نداشته که حالا به دردش بخوره .هر جای خونش رو نگاه کنی یه هزینه کرده .مثلا سرویس قابلمه و تابه ۱۵ تایی خریده چیده رو هم ،بدون استفاده .دائم پتو و تشک قسطی می‌خره. درسته اینا از نظر یکی شاید پول زیادی نباشه ولی میتونست به جای اینا طلا بخره برای دختراش خودش.

الان بچه هاش بزرگن یه هزار تومنی نداره بخواد دانشگاه و جهیزیه و ازدواج راه بندازه.

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست عزیز ما ۱۵۰ گذاشتیم از اول و تا آخر ۶ ماه ۲۰۰ شده بود پولمون ک ۱۵۰ تومن بمون امتیاز وام داده .. ...

پس درسته 

مبلغی که شما سپرده کردین خیلی بیشتره واسه همین

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
سلام خدمت بانوان زحمت کش، متفکر و اقتصادی اول از همه از خانمای عزیز معصومه جون،مامان سبحانِ صبور که ...

سلام عزیز دل خواهر ♥️ شما به من لطف داری عزیزم ❤️

نظر منو بخوای طلا میگیرم ....سکه ....یا طلای بدون اجرت میگیرم 👌 ماشین هم نمی‌گیرم ...

نگه میدارم از پس اندازم فردا سر ...یه سال دیگه دوسال دیگه ازدواج کردنی 

میبینی همسرت هم می‌تونه مثلا یه مقداری بذاره و با وام یه واحد نقلی بردارین ...نصف نصف شریک باشین ؟و پول های تو تبدیل به ملک بشه ...که بشن پشتوانه ی مالی ات 

این به صلاح تر عزیزم ❤️

بذار مرد زندگیت تلاش کنه برای ماشین و .....

جهیزیه هم از عقد تا عروسی خب بطب یه وقتی هست 

کم کم از الان شروع کن واجبات رو بگیر گلم 

ماشاالله خودت هم حقوق بگیر هستی 

اقساطی هم میتونی بگیری 

چک هم میتونی بکشی و چند قلم برداری و جای چک هارو پر کنی 👌

تا فرصت داری عزیزدلم سرمایه ات رو زیاد کن ♥️

دست به پس اندازی که سالها براش زحمت کشیدی و مطمئنا

که چشم بستی از رو خیلی از خواسته هات که این مبلغ جمع شده الکی هیچ و نابود نکن 👌

ده تومن حقوق داری با برنامه ریزی خرج کنی ماهی هشت تومن برات میمونه ...که قرعه های کوتاه مدت بذار 

شاید جزو نفرات اول در اومدی و تبدیل کردی و تا شش ماه که قرعه میخواد تموم بشه و تو سود هم کردی چند گرم 

یا ببین میتونی وام برداری و جای اقساط بدی که این نور علی نور میشه ....پولش رو هم تبدیل به سکه تمام یا طلای بدون اجرت کن 

در آخر موفق باشی عزیزم ❤️ بهت افتخار میکنم 😍

سلام خانما. یکم از زن داداشم بگم براتونداداشم به خاطر چک هایی که مثل برگه کاغذ باطله اینور اونور کشی ...

بنظرم قضاوتتون درست نیست عزیزم

منم وقتی شوهرم ۳ میلیارد بدهی بالا اورده باشه و اشتباهشم قبول نکنه میگم گوربابای صرفه جویی و میرم مسافرت و بخاطر یه وعده غذا سخت نمیگیرم(دلیل داره بریز و بپاششون)

اگه خواستین دخالت کنید و چیزی بگین به برادرتون بگین

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
بله عزیزمهر گرم معادل ۱۰۰۰ میلی یا همون سوت

یعنی مثلا ده میل طلا مساوی با ده سوت ؟؟

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
سلام دوستان عزیز اونایی که بلو دارن و براش پیام اومده ۱۰میلیون واریز کنن به کارت ۱میلیون هدیه میده ب ...

سلام عزیزم...

ب لو بانک من اصلا بالا نمباره امروز هی خطا میزنه

برای شما هم اینطوریه؟

خیلی خوش اومدی عزیزم به جمع امون ❤️باریکلا به تغییر جهتی که دادی 👌ازت گزارش کار می‌خوام ها ....الکی ...

الهی که همیشه چشمات شادی ببینه عزیزم ...

حتما گزارش مینویسم ..

یه کارت پس انداز دارم که اس فعال نکردم ،نمیدونم چقد موجودی داره ،فقط اون مبالغی که به عنوان پس انداز هست کارت به کارت میکنم بهش ، چون وقتی اس میاد مثلا ۷ونیم میبینم توش پول هست ،میگم حالا اون پونصد رو خرج کنم رند بمونه پول   

واسه همون دیگه نمیدونم موجودیش چقد ،امروز بیرون کار داشتم ،یه سر رفتم طلافروشی ،گفتم حالا ببینم چقد جمع شده ،فوقش یه پارسیان میخرم ...  

گفتم آقا لطفا بگید موجودی کارتم چقد ،۶ تومن داشتم ،یک و پونصد هم نقد داشتم 

گفتم یه طلای مستعمل بگیرم ،یه گوشواره ۱/۷۰۰سوتی برداشتم با هفت درصد برداشتم شد ۶۴۰۰

بیشترش سهم دل شما ..

معصومه باجی مرسی که چراغ راه خیلیا شدی ،خدا به زندگیت برکت بده عزیزم ..  

عزیزم وام د ی ج ی پی نیاز به سپرده گذاری نداره وقتی طرح ۵۰ میلیونی رو انتخاب میکنید و مشخصات رو وارد ...

ببخشید دوست عزیزم چک رو چطوری باید ارسال کنم

شمارش معکوس برای گرفتن دستای پرنسس زمستونیم .خدایاشکرت.اللهم صل علی محمدوآل محمد.عشقم بدنیا اومد.دختر نازم میمیرم برات روزی هزار بار.فدای خنده هات  شیرین عسلم .پرنسس الان ۶ سالشه .کاش خدا یه دونه آبجی بهش بده آمین  
سلام خدمت بانوان زحمت کش، متفکر و اقتصادی اول از همه از خانمای عزیز معصومه جون،مامان سبحانِ صبور که ...

سلام عزیزم 

اول از همه اولویت تکمیل کلاس خیاطیت وگرفتن مشتری باشه تا درامدت افزایش پیدا کنه 

حتما وام رو بگیر با پس انداز خودت سکه یا طلا کم اجرت بخر همش رو یکجا تبدیل کن به طلا 

بعدهم شما در مرحله آشنایی هستید تامشاوره برید و یه زمان مناسب هم قبل عقد شناخت داشته باشید خودش کلی زمانه که میتونید از حقوقتون پس انداز کنید 

بعد عقد هم اندازه وام ازدواجتون جهیزیه بخرید باورکنید همونا هم خیلی هاش بی استفاده میمونن 

با گواهینامه گرفتن موافقم ولی با ماشین گرفتن نه  هم کلی خرج داره ماشین مدل پایین هم توقع همسرتونو بالا میبره 

فقط تجربه من اززندگی اینکه خیلی از وسایل های جهاز بعد یکسال برای همیشه میرن تو کارتون و واقعا حیف پول هستن 

شما که شاغلی از وام و قرعه کشی خانگی غافل نشو عزیزم چند سال سختی ارزش داره   

🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴
بله عزیزممن دیروز خریدم دست دوم با 7 درصدگفتم بهشون که لطفا کمتر حساب کنید. خب دست دومه دیگه.گفتش که ...

@خانم_مستقل    سلام‌ ممنونم از هر دو عزیز 

روی این دست دوم ها ۷ درصد سود رو هم میکشن؟ منظورم هفت درصدی که واسه طلای نو میگیرن.

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان
سلام خانوما میشه بگین اونای که خونه دارن و اهل پس انداز تا الان تونستن با پس اندازشون ملک بخرن خونه ...

دوست عزیز بالاخره داشتن پس انداز از نداشتنش که بهتره ،شاید تو پنج سال پولتون به خرید خونه نرسه، اما پشتوانه ای هست براتون که دلگرم‌دلگرمتون میکنه..

اصلا ناامید نباشید،معصومه جون گفتن یه زن باید پس انداز مخفی داشته باشه ،ان شالله که تو خوشی هاش استفاده کنه وبه دوست و آشنا رو نندازه..

سلام عزیزم...ب لو بانک من اصلا بالا نمباره امروز هی خطا میزنهبرای شما هم اینطوریه؟

بله منم هر چی رمز عبور میزنم بالا نمیاد...پیام دادم به پشتیبانی..جواب ندادن هنوز..پیج اینستارو هم چک کردم..استوری نداشتن امروز...

2810