2777
2789
ازکرمان موتورگرفتیم عزیزم. همیشه داره این شرایطو. ولی مال ما امتیازیکی ازاشناهامون بود خریدیم مال اد ...

ممنون عزیزم از راهنمایتون

انشاالله چرخش بچرخه براتون 

کاربر قدیمی هستم کاربری قبلی ترکید 
به سلامتی و با دل خوش انشاللهاحتمالا شما وام زوجین گرفتیداگه دو برابر کنیم میشه ۲۴ تومن هزینه ثبت سن ...

بله گلم زوجین گرفتیم یعنی باقیشو اضافه گرفته ازمون اخا گف مبلغی رو بانک باید بپردازه ک میگ نمیدم پس مجبوری شما بدی😐😐😐

هزینه کارشناسی رو همسرم داده ک من اصلا نمیدونم چقدر بوده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزان خواهشا جواب بدید من وام یه تومنی ویپاد درخواست دادم ولی هرکاری کردم به حساب طلا فروش پول انتق ...

باید تو حسابتون یک میلیون پول باشه حتما... 

بهتره برای اطمینان با پشتیبانی تماس بگیرید.

سلامم دختراااامن برگشتمممماز اول سال درگیر خرید خونه بودم که برای بچه هایی که یادشون نیست میگم که خو ...

چقدر عالیبه دل خوش استفاده کنی 

بیشتر برامون بنویس که چطور پس انداز می کردی 

دم باشگاه ما یک لباس فروشی هست که امروز کارت رو برداشتم که برم خرید 

به خودم گفتم آیا تو واقعا لباس لازم داری؟؟؟ که جواب نه بود 

چون کلی لباس دارم و اگر لباس جدید می خریدم میشد خرید هیجانی محض 

چون شنبه هم باید ترم جدید باشگاه رو ثبت نام کنم 

من باشگاه خصوصی میرم اما به همه گفتم عمومی میرم 😂

وقتی می گیم چراغ خاموش یعنی این 

نه عزیزم قصد ساخت نداریم.ما مشهدیم اما اون زمین حاشیه ی مشهده

گلم به نظرم زمین و باغ به عنوان سرمایه گذاری بلند مدت رو کسایی باید بخرن که اولیه های زندگی رو خریده باشن

اوله های زندگی هم خونه و ماشین هست.

حالا اگه این زمین رو میخری که پولت سرجمع بشه و دو سه سال دیگه بفروشی و تبدیل به خونه کنی، زمین بخر

اما اگه میخوای بخری و بذاری باشه برای بعدها مثلا برای اینده بچه هات، به نظر من ماشین مدل پایین بخر حتی شده یک پی کی تمیز بخر. و با بقیه پولت زمین کوچکتر بخر.

چون زمین بخری و بعد توی سرما و گرما با اتوبوس بری بیای که چی بشه؟ بازم این نظر منه خودتم مشورت کن

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیزان خواهشا جواب بدید من وام یه تومنی ویپاد درخواست دادم ولی هرکاری کردم به حساب طلا فروش پول انتق ...

من خیلی وقت پیش این وامو گرفتم

فکر کنم دفعه اول باید یه تومن از خودتون تو حساب باشه+ یه تومن وامی که بهتون تعلق گرفته

فقط بار اول اینطوریه

خانومای زبر و زرنگ و باهوش و مقتصد و همه چیز دان و همه فن حریف سلام☺☺راهنمایی میخوام.ما تا شهریور حد ...

سلام عزیزم 

با 350 تومن، بعید میدونم شما بتونید زمین ارزنده ای مشهد بخرید 

مگر اینکه تو حاشیه

در هرصورت هر زمینی رشد خوب و عالی نخواهد داشت 

من باشم حتما ماشین ثبت نام میکنم. 😍

بعد تو بازار آزاد میفروشمش، و با سود ماشین و اصل پول

و پس اندازی که طی این مدت دوباره انجام میدادم

زمین بهتری میخریدم ♥️

@golgoli80    

♥️ ممنونم ♥️ 

2810