2777
2789
پارسیان هم قیمتشون چک کن از سایت که سرت کلاه نزاره و اینکه تقلبی نباشه، این طلافروشی که گفتم ازش نیم ...

چقدر زیاااااد گرفته ازت

نه این طلافروش آشناست خیلی آدم خوبیه ولی خب چونکه قسطی بود خودش گفت باید برا منم بصرفه 

حتی گفت اگه همین الان نقد بدی پولشو فقط ۹درصد اجرت رو برات میزنم

برا پارسیان هم چندبار ازش گرفتم تا ۵۰۰سوت ۵۰هزار میگیره از۵۰۰سوت ب بالا ۱۰۰تومن میگیره 

سلامم دختراااامن برگشتمممماز اول سال درگیر خرید خونه بودم که برای بچه هایی که یادشون نیست میگم که خو ...

حالتو خریدارم 😍

جانانه خسته نباشید 

یه سوال

اون ۵ تومن و ۱۲ تومن رو چطوری تعیین کردن؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها

من هم به شخصه از این تاپیک خیلی استفاده کردم البته گزیده مطالب را کامل خواندم و از اینکه معصومه جان واقعا در عین حال یک همسر، مادر و عروس نمونه هم هست لذت بردم. هفته قبل تولدم بود کادوی نقدی گیرم آمد از آنجاییکه ربع سکه از هفته قبل یک میلیون و نیم حدودا گرون تر شده بود یورو خریدم ۲۲۰ تا، من گاهی به جای طلا، دلار و یورو می خرم بلکه هم سفر خارجه نصیبم بشه😉😂

حدودا ۶ ماهی هم میشد که اصلا لوازم آرایش نخریده بودم، امروز ۶_ ۷ قلم ضروریها) ضد آفتاب، رژ...( خریدم شد سه میلیون و چهارصد! واقعا خیلی گرون شده همه‌چيز.  تازه فروشنده میگفت اینها مال خرید قبلیه، الان خیلی گرونتره.  خلاصه که تا آخر ماه باید با ۶_ ۷ تومن سر کنم! البته تو خونه تقریبا همه چیز داریم خداروشکر. فقط چند تا چکاپ پزشکی و دندانپزشکی باید برم😊

سلامم دختراااامن برگشتمممماز اول سال درگیر خرید خونه بودم که برای بچه هایی که یادشون نیست میگم که خو ...

عزیزم هزاران بار مبارکتووووووون باش😍😍😍😍😍

لاب لای حرفاتون دیدم گفتین هزینه محضر ۱۲ تومن شد

تعجب کردم اخه ما حدود ۳۳ تومن ازمون گرفتن

این پولای خورد خورد خیلییییی زور داره واقعا😣😖

راستی گلم متراژ خونتون بالا هست ؟

منطقه ۱۳ قیمتاش چطوره؟ پرس و جو کرده بودین؟

راستی دوستان برای اعتبار ویپاد بخودتون دردسر ندید بریزید تو دیج پی و …همین دیج ی پی ۲۰میلیون پول منو ...

سلام دوست عزیز من الان وام ۴ تومنی رو فعال کردم و با روشی که گفتید نقد کردم ..ممنون از شما

سلام دوست عزیز من الان وام ۴ تومنی رو فعال کردم و با روشی که گفتید نقد کردم ..ممنون از شما

خواهش میکنم 

ببخشید تک به تک جواب ندادم تاپیک شلوغ نشه ،حمل بر بی ادبی نشه❤️خوشحالم ک به کارتون اومد

عزیزم یه سوال چطور ماشین قسطی گرفتید چه شرایطی داشت

ازکرمان موتورگرفتیم عزیزم. همیشه داره این شرایطو. ولی مال ما امتیازیکی ازاشناهامون بود خریدیم مال اداره شون خیلی شرایطش بهتره. مثلا پنج سالس وپیش پرداختش کمتره نسبتبه ازاد. حالاهرچندماه یبار کرمان موتورپیشفروش داره تحویلشم سه ماهه اس اگرخواستین

لطفالایک نکنین. 
عزیزم هزاران بار مبارکتووووووون باش😍😍😍😍😍لاب لای حرفاتون دیدم گفتین هزینه محضر ۱۲ تومن شدتعجب کر ...

۵۰ متره

اره خودمون همون حدود ساکن هستیم

خب هزینه محضر براساس قیمت خونه است احتمالا

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
چقدر زیاااااد گرفته ازتنه این طلافروش آشناست خیلی آدم خوبیه ولی خب چونکه قسطی بود خودش گفت باید برا ...

آره سرمون کلاه گذاشت تازه کلی هم تبلیغ میکنه که طلاهاش کم اجرته 😐 دیگه توبه کردم ازش خرید نمیکنم. همیشه پارسیان از محله خودمون از یه مغازه که فقط سکه میفروشه میخریدم خیلی کم اضافه می‌گرفت و با انصافه نهایت 50، 60 تومن ولی این خیلی بی انصاف بود😑

شما چون میخوای قسطی بگیری بازم خوبه بخری طلا هم. اسنپ پی هم همین جوریه حتی سود طلاش به 30 درصد میرسه من یه پلاک کوچیک خریدم اونم 7 درصد سود گرفته بود با 23 درصد اجرت ولی چون اعتبارم کم بود و قسطی خریدم. 

آره سرمون کلاه گذاشت تازه کلی هم تبلیغ میکنه که طلاهاش کم اجرته 😐 دیگه توبه کردم ازش خرید نمیکنم. ه ...

شما اطلاع دارید اگه بخوام سکه امامی بفروشم چند ازم می‌خرن طلا فروشی؟ میخوام سرم کلاه نره

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت.   
2810