2777
2789
قسط ۵۰ میلیون ماهی ۴ میلیون و هفتصد هست ولی اینکه حساب باید حتما داشته باشید رو دقیق نمیدونم ولی من ...

ممنون عزیزدلم 

شمارش معکوس برای گرفتن دستای پرنسس زمستونیم .خدایاشکرت.اللهم صل علی محمدوآل محمد.عشقم بدنیا اومد.دختر نازم میمیرم برات روزی هزار بار.فدای خنده هات  شیرین عسلم .پرنسس الان ۶ سالشه .کاش خدا یه دونه آبجی بهش بده آمین  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامم دختراااامن برگشتمممماز اول سال درگیر خرید خونه بودم که برای بچه هایی که یادشون نیست میگم که خو ...

آفرین عزیزم مبارکت باشه به سلامتی و خوشی 🌹

منم مثل خودت مجردم ولی چجوری تلاش کنیم کو کار؟ من با اینکه ارشد دارم نتونستم کار درست و حسابی پیدا کنم🤦‍♀️ الانم کار پروژه ای تو خونه انجام میدم شکر خوبه ولی درآمدش زیاد نیست☹️

آره سرمون کلاه گذاشت تازه کلی هم تبلیغ میکنه که طلاهاش کم اجرته 😐 دیگه توبه کردم ازش خرید نمیکنم. ه ...

اره همیشه ازجایی بگیر که انصاف داشته باشه 

اره چون قسطیه خوبه ولی میگم نمی ارزه انقد بتوام اضافه بدم 

میگم پارسیان بخرم بعد ک شد ۴گرم باالنگو معاوضه کنم 

شما اطلاع دارید اگه بخوام سکه امامی بفروشم چند ازم می‌خرن طلا فروشی؟ میخوام سرم کلاه نره

نه عزیزم طلا تا به حال نفروختم نمیدونم دقیق ولی قیمت به روزشو از اینترنت چک کن چند تا مغازه معتبر هم نشون بده بپرس چند میخرن هرکدوم بهتر بود به اون بفروش. 

اره همیشه ازجایی بگیر که انصاف داشته باشه اره چون قسطیه خوبه ولی میگم نمی ارزه انقد بتوام اضافه بدم ...

آره اینم خوبه ولی من از وقتی شنیدم پارسیانای تقلبی زیاد شده دیگه نمیخریم میزارم صندوق بورس یا طلاسی زیاد شد طلا میخرم

میشه دلیلتو بگی؟

چون قرار نیست ازش استفاده کنید (سالی دوبار بنظرم استفاده محسوب نمیشه)

ماشینی هم که استفاده نشه هم قطعاتش خراب میشه هم الکی خرج بیمه و ... باید بدید. فکر نمیکنم بیمش کمتر از سالی ۵۰ میلیون بشه

اگر هر روز سوار میشدید بنظرم اوکی ولی وقتی یه ماشین دیگه هست نیازی نیست

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
بله عزیزم ۳۴۰۰ ۵۰ متربله هفته پیش سند زدیم

به سلامتی و با دل خوش انشالله

احتمالا شما وام زوجین گرفتید

اگه دو برابر کنیم میشه ۲۴ تومن هزینه ثبت سند که شما ۳۳ تومن دادین

و اون ۵ تومنم میشه ۱۰ تومن

هزینه کارشناسی چقدر پرداخت کردین؟

یه شرایطیه که یه تومنم برای آدم مهمه

2810