2777
2789
دخترا من وام ویپاد گرفتم سه تومنی هستم فعلا به گفته شما عزیزان رفتم داخل برنامه دی جی پی کیف پولو ش ...

عزیزم از اینجا باید کیف پول شارژ کنیم ؟

تیکر تولد دو سالگی دخترم 💕

نه واسه من چیزی نیومدیه ذره تخیلی نیست؟ مثلا من ۱۵۰ میلیون بزنم بهم ۱۵ میلیون میده؟

سقف داره تا یک میلیون هدیه میدن
فقط برای افرادی که پیام اومده

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی هیچکدومتون از دی جی پی وام نگرفتین ..من چندروزه سوال میپرسم هیچکدوم جواب نمیدین .شاید چون تازه ...

شما رایت میگید ،جواب تازه واردا رو نمیدن ...نمیدونم ض چند ،ماهها قبل هم‌پیام گذاشتم ،هیچ کس جوابمو نداد 

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
دوستان پیام از ب ل و بانک داشتید که با افزایش موجودی 10 % هدیه بگیرید ؟من پرسیدم اگه کسی این پیام ب ...

آره چند روز پیش این پیام واسه منم اومد

یک روز کامل داخل حساب مبلغی گذاشتم  فعلا چیزی واریز نشده

سلام خوبی شما..شما از احسان گلد خرید کردی چی خرید کردی من میخوام طلا برای سرمایه گذاری بخرم .بعد ک ا ...

عزیزم من از احسان گلد تو گردنی و انگشتر و سکخ پارسیان خریدم برام با پست پیشتاز فرستادن به همراه فاکتور خرید حتی برای پارسیان هم فاکتور فرستاد

سلام و صد سلام 

من اومدم و زودی میرم بهم وابسته نشید 😅😅😅😅

آغا چند نکته 

من دفتر برنامه ریزی داشتم امسال در یک عملیات انتحاری اومدم و در موبایل نوشتم که با شکست مواجه شد.😑

چرا ؟ می آمدم سر گوشی یه تیک بزنم دو ساعت سر گوشی بودم .

پس عطاش را به لقاش بخشیدم و دوباره سالنامه دست گرفتم 🌱🌱.

این چند وقته خرجی به خصوص نداشتم به جز یه کیک ۱۷ تومنی من الکی خریدم 😢 و با ضرر

تاپیک خودت را دوست داشته باش @بانوآرتمیس     را شروع کردم . یه نفر اینجا معرفی کردم نمی‌دونم کدوم گلبانو بود اما خدا خیرش بده 🥰

یه دوره سخنرانی خدای خوب من هم دارم گوش میدم اونم خوبه ✅

رفتم خونه دوستم ، یه بسته شکلات که داشتم را بردم 😅 دو سر سود بود .

تلفنم را کم کردم . این هزار سوده.

حواسم به فریزر هست😎

به چند نفر گفتم معلم خصوصی خواستید هستم اما فعلا کسی نیومده 😅😅

یه سفر کاری- تفریحی دارم . فردا عازمم ، ده روزه مشهد ، تمام تلاشم را می‌کنم کمترین اضافه وزن و خرج بی خود را داشته باشم .

دعا گوی تک تکتون هستم . من حافظه درست و درمونی ندارم اما به نیت هر کسی که در این تاپیک کوچکترین خیر و آگاهی رسانده ، نماز حاجت می خوانم و دعا که انشالله  کارتتون پر پول و پربرکت باشه 🥰🌱

بر نفس اماره تسلط پیدا کردم و کرکره لپ تاپ را باز کردم و نشستم سر کارهای دانشگاهم.⚽

سوغاتی هم تصمیم دارم نگیرم شایدم گرفتم ، یه نگاه به کمد کادوهام میکنم ببینم چی دارم و چی ندارم 🍯

بنده یه پول ۱۲ تومنی باید آخر شهریور بدهم و تمام تلاشم را می‌کنم جورش بکنم 💰💰

کم کم اذان را میگه ، بلند شم نمازم را سر وقت بخونم که آرامشم بیشتر بشه . 🥰

مراقب خودتون باشید که از شما فقط یه دونه تو دنیا هست 🌱

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰

خانومای زبر و زرنگ و باهوش و مقتصد و همه چیز دان و همه فن حریف سلام☺☺

راهنمایی میخوام.ما تا شهریور حدود ۱۵۰ می یاد دستمون.حدود ۲۰۰ هم طلا دارم میشه ۳۵۰.همسرم میگه زمین بخریم.ماشینم نداریم و برامون سخته.همسرم نظرش اینه که رشد زمین بیشتره.البته ناگفته نماند میخواد به اسم من بزنه حالا چه ماشین چه زمین.خیلی تلاش کردم که قبول کنه با اون ۱۵۰ طلا بگیریم اما به هیچ عنوان قبول نمیکنه.

🔥🔥🔥جي جي جي جينگ خب بلاخره موفق شدم 🔥🔥🔥 بعد از يك ماه سخت و پرانرژي بلاخره اون طلاي مد نظرمو ج ...

مبارک باشه عزیزم 

همین نیم ست رو منم ماه پیش خریدم با انگشترش 

خیلی خوشگله 

کل نیم ست برا من شد 

۸گرم و ۳۰۰سوت 

سلام و صد سلام من اومدم و زودی میرم بهم وابسته نشید 😅😅😅😅آغا چند نکته من دفتر برنامه ریزی داشتم ا ...

ماشاالله بهت بانو سما 🥰

آفرین من که لذت بردم 😍 

بازم وقت کردی برامون بنویس پیامت پر از آرامش بود ممنون که به نماز اول وقت اشاره مردی لابلای همه ماهای اقتصادی ا نی که به وجودمون جانی تازه میبخشه نماز اول وقته❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

عزیزم مشهد مشرف شدی همه عزیزان تاپیک و من حقیر رو هم حسابی دعا کن بتونم خونه ای که حرف‌ها بخرم 😔 😔 😔 😔 😔 😔 

ماشاالله بهت بانو سما 🥰آفرین من که لذت بردم 😍 بازم وقت کردی برامون بنویس پیامت پر از آرامش بود ممن ...

وای چقدر غلط داشتم 🤦‍♀️اشاره کردی و کارهای اقتصادي رو اصلاح میکنم 😁

خانومای زبر و زرنگ و باهوش و مقتصد و همه چیز دان و همه فن حریف سلام☺☺راهنمایی میخوام.ما تا شهریور حد ...

عزیزم اگه بعد از خرید زمین شروع به ساخت میکنین به نظرم زمین بخرین 

ماشین هم من اگه بودم با یه پراید مدلپایین بعد از خرید زمین شروع میکردم

پیشاپیش مبارکتون باشه 😍 

خانومای زبر و زرنگ و باهوش و مقتصد و همه چیز دان و همه فن حریف سلام☺☺راهنمایی میخوام.ما تا شهریور حد ...

بدون ماشین سختتون نیست؟

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810