2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه خوبه تازه کوتاه ترم من دوست دارم مبارکه خوشگله

ممنون عزیزم سلامت باشید راست میگید من همیشه احساس میکنم تو خریدای تنهایی خراب میکنم 

الانم همش دو دلم نکنه کاش النگو میگرفتم یا یکم بلندتر میگرفتم   

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
راستی دوستان من چون موقع خرید تنها رفته بودم به کسی هم هنوز نشون ندادم احساس میکنم کوتاهه بنظرتون می ...

مبارک باشه به نظرم سایزش عالیه اینجوری میتونی برنامه ریزی کنی یه هرینگبون یا تیفانی کوتاه دورگردنی هم بگیری با هم بندازی خیلی خوب میشه

خواهش میکنم عزیزم ❤️ قربونت برم لطف داری به من بیا و تند تند گزارش کار بده 👌 تا خودت هم انگیزه بگیر ...

سلام عزیزم گزارش دادم منم 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
راستی دوستان من چون موقع خرید تنها رفته بودم به کسی هم هنوز نشون ندادم احساس میکنم کوتاهه بنظرتون می ...

خیلی قشنگه عزیزم انشالله بیشترش وبگیری بخوشی استفاده کنی منم 4ساله همه طلاهام فروختم وهمش منتظربودم یه پول گنده دستمون برسه ومنم برم طلاهامودرست کنم ولی زهی خیال باطل تااینکه بااین تایپک اشناشدم واستینهاروزدم بالاوازهمه خرد خردپولهانهایت استفاده روکردم شکرخداتاالان ازبهارتاحالا15گرم طلاخریدم ویه قرعه هم نوشتم انشالله پاییزم بخرم برازمستونم نقشه دارم 😂

خیلی قشنگه😍

مبارک باشه

بذار گردنت بمونه، لازم نیست بگی طلاس، بگو استیل خریدم...

حالشو ببر

بچه ها

من از نوجوونی که با طلا آشنا شدم عاشق نیم ست های یاقوت کبود بودم.... یادمه پاساژ قائم تازه طبقه طلافروشیش راه افتاده بود میرفتم با حسرت پشت شیشه به یاقوتها نگاه میکردم 

به نظرتون برای کسی که هدفش از خرید طلا، جمع کردن سرمایه اولی است، خزید نیم ست یاقوت کبود، اشتباهه؟ یعنی دیدم مثلا یه نیم ست حدودا ۷ گرمی ۶۰ میلیونه.... اینو اگر چند سالی استفاده کنیم بعدش بخواهیم با بقیع طلاها بفروشیم آیا ارزونتر برمیدارن یعنی مثلا نگینها رو در میارن فقط پول ۷ گرم طلا رو میدن؟ 

کسی تجربه خرید و فروش جواهرات یاقوت یا زمرد رو اگر داره منو راهنمایی کنه لطفا

خیلی قشنگه عزیزم انشالله بیشترش وبگیری بخوشی استفاده کنی منم 4ساله همه طلاهام فروختم وهمش منتظربودم ...

ممنون عزیزم سلامت باشی طلاهای شما هم مبارک باشه گلم من انقد طلا نداشتم به بدلم حساسیت میکردم کلا سایز خودم از یادم رفته 

درسته اینجا واقعا به آدم انگیزه میده طلا تو هر رنج قیمتی شد تلاش کنیم تا به قول معصومه جان طلاش کنیم 

معصومه جان عزیزم ببخشیداین سوال میپرسم ولی برام جای سوال پیش اومده که چراوقتی پارسال خواستین خونتون ...

قربونت برم من ❤️ اتفاقا خونمون بهترین منطقه ی شهر ...دقیق بالانشین هستیم عزیزم 

از لحاظ منطقه و سکونت حرف نداره 

از لحاظ متراژ هم برامون خوبه صد متر .....آپارتمان شخصی ساز 

خونمون هیچ کم و کسری نداره‌👌 حرف نداره 👌 سال ۴۰۱ ....دو میلیارد و صد و پنجاه داده بودیم عزیزم 

و اما چرا نفروختیم خونه هارو ؟چون میخواستم خودمون رو به قرض و قسط بندازیم و دست به خونه ها نزنیم 👌

تا یه منبع در آمدی داشته باشیم 

و اینکه رفته رفته عزیزم سخت میشه ...خونه گرفتن 

شاید اون موقع وامی که برداشتم اقساطش هفت ملیون و نیم بود و برامون زیاد بود 

ولی الان به نسبت ت ورم مبلغی نیست واقعا 

سال بعد میبینی واقعا هفت و نیم مبلغی نیست 

پنج سال دیگه هفت و نیم میشه پنج و نیم ....که ما فقط پنج و نیم میدیم به بانک 

و اینکه عزیزم الان بخوای همون وام مسکن زوجین رو برداری 

درسته مبلغ دریافتی وام زیاد ...اما اقساطش چیزی حدود هفده ملیون 

از این حرکتمون خیلی راضی هستیم عزیزم ❤️

که عقلانی تصمیم گرفتیم دست به خونه ها نزدیم و صاحب خونه در این منطقه شدیم 

و اما اینکه چند تا خونه داشته باشی بهتر ؟

به نظرم یکی دو تا داشته باشی خوب ه دیگه ...واسه دوره ی پیری 

که اجاره ها رو بگیری و خرج زندگی رو بگزرونی 

من از احسان گلد چندین بار خرید کردم مشکلی نبوده حتی پارسیان خریدم فاکتور برام فرستاد

سلام خوبی شما..شما از احسان گلد خرید کردی چی خرید کردی من میخوام طلا برای سرمایه گذاری بخرم .بعد ک اوردن تحویل دادن بردی طلافروش بیرون هم نشون بدی ک واقعا طلاس یا نه؟؟؟همش میترسم .میشع راهنمایی کنی ممنون

خیلی قشنگه😍مبارک باشهبذار گردنت بمونه، لازم نیست بگی طلاس، بگو استیل خریدم...حالشو ببر

ممنون گلم هدفم از خرید کارتیر همین بود راحت تر میتونم استفادش کنم   

2810