2777
2789
عزیزم خیلی صریح بهش گفتم که وضع مالیش از من خیلی بهتره و میتونه طلاهاش یا یکی از املاکش رو بفروشه با ...

چقدر عالی ،چه خوبه که اعتماد به نفس بالایی دارید و میتونید صریح جواب منفی بدید

متاسفانه من هنوز به این مرحله نرسیدم یکی از آشنایان دارن ساختمان سازی می‌کنند و هر چند باری تقاضای کمک می‌کنند و در آخرین بار خودمان نداشتیم بازم نتونستیم جواب منفی بدیم و از کسی قرض کردیم و به ایشون کمک کردیم و جالبه خرج و مخارج زندگیشون بیشتر از ماست

سلام دوستان عزیز میشه من رو راهنمایی کنیددنبال خونه میگردیمخونه ی دلخواه پیدا کردیم ،،ولی طبقه ۴ از ...

سلام عزیزم

به دل خوشی بخرید 

خونه هایی که تعداد واحدها زیاده باید قیمتش کمتر باشه به‌این موضوع دقت کنید گرون بهتون نفروشن

اگه بتونید ملک دارای واحدهای کمتر بخرید خیلی بهترهست؛ اما در کل این فقط یک نکته هست موقعیت مکانی، سال ساخت، شمالی یا جنوبی بودن و خیلی نکات دیگه هم مهمن 

مامانِ نامی🙍‍♂️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هفته ای چقدر باید گذاشت کنار یعنی؟ کلا به چه صورته پس‌اندازش؟

به صورت پلکانی هر هفته ده تومن اضافه میشه الان هفته آینده ۲۰۰ تومن  بعد ۲۱۰ بعد ۲۲۰ تا آخر اسفند با همین فرمون میری جلو 

سلام عزیزم شما 1600 یارانه و ی تومنی ک براتون میمونه نقد دارید ماهیانه ب اضافه 800 بن بشین قشنگ خرید ...

سلام عزیزم. 

ممنون میشم منم راهنمایی کنید🙏

درامد خودم حدود ۴ تومن هست 

یارنه هم ۱۲۰۰

اگه بتونم  از شوهرم ماهیانه یه تومن میگیرم خیلی وقتا نمیده منم کارم به جایی رسیده حوصله بحث ندارم ندارم کوتاه میام 🤦‍♀️🤕

به شدت خسیسه...

بعضی وقتا هم خورد خورد هر دفه به بهانه ای مثلا ۲۰۰ ۳۰۰ ازش میگیرم  جمع میکنم برا خرید ماهیانه.

خودم ولخرج نیستم.. مثلا ارایشگاه اصلا نمیرم اصلا صورت و ابرو خودم انجام میدم. یه قرعه خونگی هم شرکت کردم که ۴۰ تومنه این ماه اسم من در اومده تصمیم دارم بدم طلا کم اجرت.

برا امسال هدف گذاشتم برم کلاس خیاطی

پس انداز هم طلا بگیرم.. حالا هرچی تونستم... و میخوام چالش هفتگی رو شرکت کنم اگه بشه

چجوری میشه باکس بندی کرد؟ 

اینم بگم نه برا خودم نه بچه ام لباس زیاد نمیگیرم چون نمیرسه... میخوام امسال جوری برنامه ریزی کنم که بتونیم حداقل چند ماه یه بار که نیاز هست رو تهیه کنیم.

ببخشید طولانی شد🙏💚🌺

میگذرن روزای سخت..

دو سه روز پیش یکی از کاربرا گفت قرار فروش طلای مستعمل رو متوقف کنن 

فکر نمیکردم جدی بشه به این زودی ولی امروز دیدم تو اخبار و تو پیج اقای صمد پور که معتبرِ استوری کردن

هیچ قانونی به نفع مردم وضع نمیشه متاسفانه

سلام عزیزان دل ،من تازه میخام پس اندازو شروع کنم ،تو عقد هستیم و درامد شوهرم بدی نیست، بنظرتون خرید ...

عزیز عقدتون مبارک ایشالا خوشبخت بشید خیلی به موقع عضو تایپک شدید حتما صفحات قبل رو بخون پراز نکته ودرس زندگی هستش ای کاش منم اوایل زندگی بودم 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
عزیزم خیلی صریح بهش گفتم که وضع مالیش از من خیلی بهتره و میتونه طلاهاش یا یکی از املاکش رو بفروشه با ...

احسنت 

تو اون لحظه باید به این فکر کنی که طرف چقدر با پررویی داره کارشو پیش میبره تا بتونی جوابشو بدی 

تازه پیش هر کی هم گله کنه ، همین جوابو بهش میدن و فقط خودشو کوچیک میکنه ؛ برا همین اگه هم بهش جواب منفی بدی ، مشکلی پیش نمیاد و دیگه دست از سرت برمیداره   

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
چقدر عالی ،چه خوبه که اعتماد به نفس بالایی دارید و میتونید صریح جواب منفی بدیدمتاسفانه من هنوز به ای ...

عزیزم من اصلا تو حرف زدن با کسی تعارف ندارم خیلی رکم

تو همین تاپیک هم اگه چیزی خیلی غلط و اشتباه و بد باشه حتما میگم

همونطور که خوبی ها هم تشویق میکنم

البته تا کسی ازم نظر نخواد صحبت نمیکنم معمولا تو جمع و مهمونی و اینا انقدر ساکتم همه بهم میگن یادمون میره تو هم هستی😁

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
احسنت تو اون لحظه باید به این فکر کنی که طرف چقدر با پررویی داره کارشو پیش میبره تا بتونی جوابشو بدی ...

اینجور ادما خیلی با سیاستن

مثلا من با وجود اینکه وضع مالیم خوب نیست ولی یه حفظ ظاهری دارم نه برای بقیه کلا مدل خودمه مثلا خوب خرج کنم لباس خوب و کافه و اینا

ولی این ادم ماشینشو گذاشته ویلاش که کسی نفهمه ماشین داره، طلاهاش تو صندوق امانات بانکه کسی نمیدونه داره. همشم ناله میکنه خونم قدیمی و غیرقابل سکونته کسیو دعوت نمیکنه. واسه همین از بیرون نگاه کنی وضعیتش قابل ترحمه

مثلا یبار بهش بگیم بریم رستوران یا خرید لباس یه جیغ و داد و قشرقی راه میندازه که مگه من پول دارم؟ چرا فکر میکنی پول دارم؟😉

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام عزیزم بله آنلاین هست داخل گوگل بزنید افتتاح حساب بانک رسالت .

@مامان_سبحان7    

مامان سبحان جون درخواست وام دادم از طریق اپلیکیشن مهر مدارکمم ارسال کردم. نوشته به زودی بررسی میشه. 

بقیه روندش چجوریه؟ کی وامم واریز میشه؟ باید حضوری برم بانک پیگیری کنم؟

سلام عزیزم صبحتون بخیر حتما مصلحتی توی کار هست که جور نشدهمواظب باشید سرمایه ای که جمع کردین خرج نشه ...

عزیزم شما درمورد اقدام به بارداری نوشتی چجوری تو عقد هستین🤔

2810