2777
2789
سلام دوستای خوبم❤متاسفانه قضیه خونه خریدن من کنسل شد چون فروشنده ویلایی قیمت رو دوباره داشت میبرد با ...

سلام عزیزم صبحتون بخیر 

حتما مصلحتی توی کار هست که جور نشده

مواظب باشید سرمایه ای که جمع کردین خرج نشه

من اگه جای شما باشم سریع تبدیلش میکنم به یه تکه زمین یا طلا و سکه

خودم ترجیح میدم اول باید یه خونه داشته باشم بعد ماشین رو ارتقا بدم 🌹🌹🌹

سلام دوستای خوبم❤متاسفانه قضیه خونه خریدن من کنسل شد چون فروشنده ویلایی قیمت رو دوباره داشت میبرد با ...

ماشین رو بخرید

با ماشین خوب سفر کردن قطعا از همه لحاظ بهتر هست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم

بسپار به خدای مهربون 

انشاء الله به وقتش خونه ی دلخواهت رو میخری💓

تعویض ماشین به نظرم ایده ی خوبیه ، هم برای روحیه و حس خوبش و هم برای امنیت خونواده هم خوبه که ماشین بهتر داشته باشیم و اینکه ماشین هم با تورم قیمتش میره بالا 

سلام عزیزان دل ،من تازه میخام پس اندازو شروع کنم ،تو عقد هستیم و درامد شوهرم بدی نیست، بنظرتون خرید ...

سلام عزیزم 

متاسفانه سکه پارسیان تقلبی زیاد شده من سعی میکنم طلا یا اگه به پولم بخوره سکه بگیرم ،اینجور دیگه نگران نیستم ، 

چه خوب که شما از الان فکر پس اندز برای زندگی مشترکتون هستید ، انشالا همیشه پر روزی باشید🌹

گاهی پیش میاد آدم درآمدش کم میشه بلاخره قرار نیست همیشه چرخ روزگار به کام ما بچرخه پس بهتره تو روزهای خوشی و پولداری یه کوچولو هم دور اندیشی داشته باشیم ☺️☺️

ماشین ارتقا بدید و کیفشو ببرید 

ماشین هم موازی بازارهای دیگه رشد می‌کنه 

پیشاپیش مبارک باشه 

قطعا نگاه پر محبت شماست عزیزم ♥️😘درس پس میدم در کنار شما و دوستان ♥️متاسفانه طی چند سال اخیر، چنتا ...

سلام عزیزم میشه درخواست دوستی میدم قبول کنید یه راهنمایی ازتون میخام میترسم این جا مطرح کنم که قضاوت وشماتت بشم ممنونم از تون

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
سلام دوست عزیز ممنونم دوست عزیز منم با هزار مکافات این خونه خریدیم اما دقیقا اینقدر اذیت شدیم ک فقط ...

عزیزم میتونی خونه تون رو اجاره بدید یه خونه بهتر رهن کنید واین مدت طلا بخرید ایشالا بعدا خونه خودتون رو بفروشید ویه خونه خوب بگیرید

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 

ماشین رو عوض کن عزیزم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
حرفاتون کاملا درسته قدر لحظه های زندگی رو بدونیم من کلا آدمی یم که با وجود مشکلات ،تو وجودم خییییل ...

خدا خیرت بده عزیزدلم چقددددرررر قشنگ بود 

روزم رو ساختی قلبم فوران کرد از عشق 

2810